Про спам.

Я думаю, що слово “SPAM” в наш час відомий практично всім, крім немовлят, більшість моїх улюблених пенсіонерів, велика більшість ручних працівників і oligophren. Все решта, рідше або частіше, але отримано в електронній пошті пропонує збільшити кліщ до розміру стовбура середньої слонової кістки, придбати базу московського венереального дозатора, допомогти з грошима для лікування вродженого алкоголізму для дітей-сиріт в четвертому генеруванні, фолієвих в VIP-лазах з молодими жінками, дорогий відпочинок на узбережжі Арктичного океану або купити вітамінні добавки, які сприяють видаленню вошей і очищає кишечник. Зайдіть його, і

Я себе, до тих пір, поки я відкрив спам-фільтри, був ебать, намагаючись очистити від такої спокуси пропозиції. В один раз я помітив щось, як «Факс Фреак!» до кожного такого листа. У моєму роті я трахнув ваш півень з чорним конем і ви особисто !!! Якщо ще один ебать, як що падає в мій email, я ебать прийти до вас (Тату, ебать, ебать, я знаю ваш реальний IP і я вже зв'язався з моїми людьми на вашому ISP, я знаю адресу найближчим часом!) і я перетягувати ваш курча з моїм пастижі до необхідної довжини і позбутися від лупа разом з мій scalp! До речі, ви можете зателефонувати мені брата, тому що я трахнув вашу матір, ви трохи! Ну, звичайного листа в стилі мій. Захоплення добре. Тільки один раз прийшов відповідь, говорячи: "Я шкодую, ебать вийшов, не потрібно перетягнути мій удар, не робити це знову." І ебать. Практично немає реакції.

Спам-фільтри врятували нерви. Але! А потім вийшов папір спам! У мене є багато людей, які кидають її в поштовій скриньці, що час кинути свою роботу і жити на гроші з продажу відходів паперу. Скільки паперу переходить в цей щит! Ліси знищуються і боберні популяції вмирають! Так ви можете оголосити дію "Підібрати спаммер - зберегти бобер!"

І сьогодні, нарешті, сталося! Я пішов вниз сходи, і в дуже переконливому настрої - Я збираюся працювати. Я отримую до першого поверху і я бачу, AGA, якийсь ебать молодий людина, бліда з горінням альтанки, повільно розширивши 8 аркушів щита в поштових скриньках. "Я сказав: "Я отримав спаммера!" «Я не спамер, я дистриб'ютор рекламної продукції», - це плоди безтурботної любові, витягнутої передчасно, відповів мені.

Звичайно, мої нерви слабкі. Не дуже нервовий. Але я не потрапив до цього. Дуже коротко прогулявся по своєму роді, з докладним описом відносин, в якому я був з усіма його родичами на материнській стороні, потім взяв з його ослаблення руки один, ВСІ ОДИН - Я людина, лист і подрібнився в свій відкритий рот. Він гарно посміхався і сказав: «Ново отримай ебать тут, перш ніж я отримую божевільний і подрібнити решту твоєму!»

Я побачила його в очах! Вони були в повній мірі зраджувати і пошкодити.

Після метелика «Танк ви,» спаммер зліва.

Ви запитуєте, як він закінчився? Ніщо. Я пішов працювати, як Касперський Антиспам.

Рикоша