Білайн

У короткі терміни, незважаючи на будь-які обставини, навіть не думають про підключення дитячого тарифу «діти». Безперечно, звичайно, ви хочете ввести дитину в поняття «спам», «еротичний зміст», «бруд» до часу. І оплачуйте за неї всю кишеню. Я один з найбільш лояльних користувачів. А що йде на будь-яку послугу. Якщо я люблю це, я буду використовувати його, оплачуйте його і рекомендувати його іншим. Маленькі шоли і перевтілення – сприймати розуміння, особливо якщо є нормальний людський відгук.

«Білайн» – перша компанія, про негативне ставлення до якої я хотів писати публічно. В основному, для того, щоб попередити інших і консультувати не використовувати послуги цього мобільного оператора.

3250Р. 3700Р.

Мій номер і номер дружини історично підключені до Beeline. Навіть коли були тільки 2 оператори GSM в Москві, Beeline було перевагою для деяких причин. Все працює більш-менш, іноді тільки проціджено спам (який не був занадто критичним), тому номери батьків (і потім номери дітей) з часом підключені до Beeline (головно для дешевих з'єднань в мережі).

Перші проблеми розпочалися з першого числа дитини (номер 1") (тариф - "Перша дитина"). Проблемні тексти прибули регулярно. Повторно одягається через контакт-центр. Вимкнено розсилки. Після того, як вони почали повертатися назад. Після того, як, ймовірно, 4-5 ітерації, все більше або менше, і не турбувалися. До останнього часу.

Привіт, Чамелеон!

Кількість другої дитини (номер 2) була веселіше.

Щоденне «гарбаж» на екрані телефону було так багато, що він змушений почати торгувати не тільки з центром виклику, але і на Twitter:

Так, маленька емоційна. : Але я дізнався деякі корисні речі:

1,1 км Послуги «Хелло!» та «Хамелеон», які просто нав’язують всі ці шматки.

2,2 км Не варто забувати про дитячі тарифи.

3. «Файтінг» краще з певними людьми, ніж за допомогою абстрактної спільної адреси. У той час я написав до Катерини Турцеви, який був звинувачений в PR в Beeline.

... і "Свідомий блиск"

Остання солома в тому, що я знайшов, що «номер 2» і «номер 3» (третя дитина) були запущені з грошей катастрофічно швидко.

Я написав на pomogite@beeline.ru (що було рекомендовано Tweet) – багато, докладно, списуючи всі мої номери, і з чіткою вказівкою, що будуть скарги на Роскомнадзор.

Я отримав відповідь:

Спочатку відповідь здавалася дивовижною.

Але все впало на місце в пару тижнів.

Чамелеон назад.

І знову - дивно - він був вимкнений той же день після скарги Twitter. :

Щасливий кінець? Ні!

Чому я пишу в Габрі, коли все майже добре в кінці? Ми не будемо раді!

Ось що я знайшов сьогодні на #1 (що вже не брайнер протягом місяця і вже неодноразово заблоковані інформаційні бюлетені, інтернет і будь-які платні послуги):

1,1 км Це дитячий тариф, який, згідно з представниками Beeline, такі послуги не можуть бути.

2,2 км Всі ці послуги заблоковані кілька разів.

3. У Вранку, не замовляючи контент.

4. У Якщо баланс пішов до 0, то чому він продовжує йти в негативний?

Що таке свідоме (Я впевнений в цьому) розрахунок Бееліну в налаштуванні цих послуг на дитячі ставки, звичайно, зрозуміло: якщо дорослі якось більш-менш розуміють, де спам і як його просто видалити (хоча вони все ще регулярно "збиті"), то це стає просто неможливо для дітей використовувати телефон. Вони не розуміють, що і як натиснути у відповідь на повідомлення з рекламною та спамом. Випадкові або навмисні натискання на кнопках призводять до оплачених підписок і багаторазового збільшення вхідного потоку спаму.

Не має чіткого і когерентного механізму, що дозволяє повністю захистити певну кількість від будь-якого спаму і оплаченого вмісту.

Тим не менш, ті нібито платні замовлення контенту, які даються в останньому скріншоті, не представлені в особистому кабінеті. Ви зможете дізнатися більше про них. Як відключити його невідомо.

Огляд...

1,1 км Якщо ви не використовуєте Beeline, не використовуйте його. Ні. Подбайте про дітей і себе.

2,2 км Якщо ви використовуєте - перевірте на практиці з'явилася 1 грудня можливість передачі номера іншому оператору (будь-який! якщо тільки - від Beeline). Я планую перемістити всі мої номери в наступні кілька днів. Є багато.

3. У Будь ласка, допоможи порадам про те, як (і де) правильно писати скаргу про дії Белайна. Як правило, Роскомнадзор?

При мінімальних порушеннях СПД та 436-ФЗ «Про захист дітей від Інформаційної гармонії до здоров’я та розвитку» очевидні.

4. У Будь ласка, зробіть це повідомлення, щоб попередити інших дій Beeline.

-img7---

Джерело: habrahabr.ru