Вікторіан-стиль офіс

Для багатьох з нас фраза «офіс ІТ компанії», ймовірно, викликає стандартне зображення приміщення, обладнаного новітніми технологіями і розміщується в сучасному скляному і бетонному будинку (докладно в центрі мегаполісу), що символізує тріумф науково-технічної думки, а також, що бути сором'язливим, що показує ступінь успіху компанії іншим. Такий стереотип існує, але насправді головний стан високої продуктивності співробітників завжди є комфортом умов праці в офісі, що складається з багатьох компонентів, а розміщення в центрі міста або використання деяких авангардних знаходить в дизайні інтер'єру тут грають не найважливішу роль. Я хочу розповісти вам про американський офіс нашої компанії, Vivaldi Technologies, де я буду працювати на наступний місяць.

Глостер. Де це?

Глостер - невелике місто 30 хвилин на північ від Бостона, розташованого на Атлантичному океані. Центр інновацій Магнолія, в якому знаходиться наш офіс, знаходиться прямо тут в 18 році. Незважаючи на невеликий розмір, Глостер відомий в першу чергу як місто з довгою рибною традицією. Подивіться на пам'ятник мертвим рибалок на фото праворуч - він з'являється на екрані в перші хвилини фільму «Перфект Шторм», який був знятий в Глостері про те ж саме Глостер вітрильники.

клімат тут досить комфортний, тому що місто знаходиться на одному рівні, наприклад, Батумі на узбережжі Чорного моря, або Марсель і Ніцца на півдні Франції (для тих, хто більше знайомий з закордонними курортами). Тим не менш, холодний Лабораторний струм, спускаючись з півночі вздовж узбережжя американського континенту з зеленої області, злегка відштовхує біля теплої затоки і не дозволяє клімат тут бути занадто гарячим. До речі, титанічний сосок ще 1,5 градусів на південь від широтності Глостера, з'єднання з айсбергом приніс до Атлантичного струму Labrador. Так, незважаючи на червень, вода біля берега досить прохолодна, але цілком підходить для плавання - як на місцевому пляжі підказки.

510 грн. 499 грн.

Готель знаходиться в 5 хвилинах ходьби від пляжу.

Цей будинок був побудований в 1880 році і всі зовнішні ознаки цього віддаленого часу були ретельно збережені змінними власниками майже століття і навпіл. Американські американці дуже обережні про свою історію, і якщо є можливість зберегти щось для побуту, вони роблять це з великою обережністю. Будинок, як і всі сусіди, просто похований в зелені, а майже всі дерева навколо знаходяться не менше одного віку, як і сама будівля, і є ті, які виростили довге. Природно, традиційний газон між дорогою і будиночком також доступний (простір достатньо для обох бадмінтонів і волейболу - і без втручання один з одним):

До будинку також є кілька паркувальних місць.

... і в загустках магнолій навколо:

При бажанні та погодні дозволи можна працювати на відкритому повітрі на сайті з маленьким фонтаном:

На задньому дворі є дуже незвичайне місце для мешканців міста. Ну і те, що є десятки велосипедів для всіх, а також дуже комфортне місце для паління перерви, це цілком нормально.

Як виявилося, два клани чіпмунів живуть тут під камінням, ретельно переглядаючи, що конкурент не входить в чужорідну територію, а сім'я досить добре вкритих кальмарів живе на кожному дереві:

Це майже село ідилл. Я можу сказати вам від своїх почуттів: це набагато простіше працювати в такому середовищі, ніж в місті, де щось завжди намагається відволікати вас. Ну і тепер поїдемо всередину і подивимося, які умови роботи там.

На першому поверсі найбільший номер обладнаний всім необхідним кухням.

... і їдальня:

Також поруч знаходиться великий номер з каміном для зустрічей:

Ще один номер для менш популярної дискусії:

І простора бібліотека - звичайно, також з каміном:

р.

Для дуже конфіденційних розмов ви завжди можете знайти відокремлений кут, як це, з комфортним диваном:

Я був дуже радий присутністю фортепіано порошків 1930-х років, що виготовлявся місцевим Бостоном - після того, як люди колись знали, як зробити речі, які можуть служити своїм майстрам протягом десятиліть і навіть століть:

Р

У районі займає всі три поверхи північного крила будівлі, розташовані офіси працівників:

р

Але якщо хтось звик працювати окремо від команди - є одномісні «кабінети» по всій будівлі:

р.

І, звичайно, не можна ігнорувати адміністрація офісу - це їх зусилля, які створюють всі затишку і комфорт:

Головною особливістю інтер'єру є стиль початку XX століття - ви вже помітили це з фото. Сучасна інфраструктура ретельно ткана в атмосферу початку останнього століття. Скелясті стільці і старі предмети побуту на кожному кутку. Тут, наприклад, є старий залізо нагрівач:

Або антикварний радіоприймач (не дивно, якщо він також працює):

, Україна

Звичайно, спальні аналогічно оформлені. Тут сучасне телебачення розміщується на комоді, який є замовленням старшого, ніж це:

І ці ліжка чітко будуть служити більше одного покоління власників стільки, скільки вони вже подаються:

Здавалося б, це поєднання старовини і сучасності, але насправді є приховане значення тут, я думаю. Життєрадісна робота в оточенні речей, які були зроблені сто років тому, і були зроблені таким чином, що давні майстри все ще не соромляться своїх нащадків - мимовільно і ви самі починаєте приймати більш серйозно, що ви робите. Я також хочу, як далекі невідомі працьовиті люди, щоб створити щось, як добре і якісно, так що великі діти продовжують використовувати і запам'ятовують тепле слово. Ну, так що в старій вікі було щось пам'ятати і бути гордим, сидячи на лавці на березі і дивляться на прозорий заєць великого океану.

P.S. У магазині по вулиці він знайшов легендарну консервовану їжу, яка дав назву на сучасний електронний спам. З'являється, що вони все ще виготовляються:

Я не можу допомогти, але купити і спробувати його. Ну, що можна сказати... Спам - спам. Вид м'яса паштет з інгредієнтами соковитого походження. Ви не можете спробувати. Смішні: вперше в житті купили для своєї крові реальний спам - природний, ви не тільки доторкнувшись до рук, але і смак. :

П.П.С. Єах, я повністю забули. Всі інші фотографії розміщені тут, я думаю, що альбом буде поповнений. Якщо є щось нове і цікаве, я обов'язково напишіть на Habre.

Джерело: habrahabr.ru/post/225773/