Історія переговорів

У 1983 році встановіть стан – «Чи багато і різні поїздки!» Якщо ви хочете, ви отримаєте так, що ви не хочете запитати щось інше.

Стандартна розмова в передпокої з подругою: "Привіт!" Приїжджайте до нас, ваша мама не бачив вас довго, ви будете залишатися. "Мій мама не бачив мене в довгому... Я промив свій одяг і час, щоб піти. Якщо ви вже були до вашого боса, ви передаєте звіт про поїздки в бізнес? «Ви вже отримали свою паперову роботу, ви залишаєте завтра». Де? До Середнього або Далекого Бінк? «Не знайдено на карті, перейдіть до першого відділення, можливо, вони знають...» Це історія.
Я провів багато часу в площинах, в «порошках» ще більше, тому я звикли сідати в управлінні цивільною авіацією, набиваючи сумку «ручним багажом» під сидінням, спицями і в'язанням в руках і не подбаю, куди і на якій висоті ми з цим екіпажем. Тбілісі. Знову затримка. Я вже не люблю, я вже потіла мого брата для цієї поїздки. "Блабла, запозичення, блабла, пряжка...!" Я жалювальні светри, я блювотні вогні з люка, двигун на.
Стюардеса - сказав вона очищає спиці, на "підсилений" сідає, сидить в підвалі, в'язання светра.
Знову посадка на площині, знову розмита, отримати в'язання, в'язання мирно «Я не торкаюся нікому, я зафіксую грунт», тим же двигуном вигорає знову ... Знову сісти, вже в Сухумі, ніхто не випускає з «сторажу», в варті, може і в морі, щоб пропустити, светр має трохи шиї зліва, знову дошка літака, ми вітаємо на борту тієї ж екіпажу, витягуючи з сидіння моє в'язання і готуючи літати потрібно 2 години.
stewardess приходить і в ніжний голос інформує мене, що "якщо я не очищаю цей щит і знову освітлює двигун, інженер польоту, як надміцна людина, буде кинути мене на Великому Кавказі, і весь екіпаж цієї дошки привітатиме його дію !!!" Добре, очищається, добре, росла без проблем. Найвищі люди, ці пілоти ... У 1983 році встановіть стан – «Чи багато і різні поїздки!» Якщо ви хочете, ви отримаєте так, що ви не хочете запитати щось інше.

Стандартна розмова в передпокої з подругою: "Привіт!" Приїжджайте до нас, ваша мама не бачив вас довго, ви будете залишатися. "Мій мама не бачив мене в довгому... Я промив свій одяг і час, щоб піти. Якщо ви вже були до вашого боса, ви передаєте звіт про поїздки в бізнес? «Ви вже отримали свою паперову роботу, ви залишаєте завтра». Де? До Середньогірськ або Далнебінськ? «Не знайдено на карті, перейдіть до першого відділення, можливо, вони знають...» Це історія.
Я провів багато часу в площинах, в «порошках» ще більше, тому я звикли сідати в управлінні цивільною авіацією, набиваючи сумку «ручним багажом» під сидінням, спицями і в'язанням в руках і не подбаю, куди і на якій висоті ми з цим екіпажем. Тбілісі. Знову затримка. Я вже не люблю, я вже потіла мого брата для цієї поїздки. "Блабла, запозичення, блабла, пряжка...!" Я жалювальні светри, я блювотні вогні з люка, двигун на.
Стюардеса - сказав вона очищає спиці, на "підсилений" сідає, сидить в підвалі, в'язання светра.
Знову посадка на площині, знову розмита, отримати в'язання, в'язання мирно «Я не торкаюся нікому, я зафіксую грунт», тим же двигуном вигорає знову ... Знову сісти, вже в Сухумі, ніхто не випускає з «сторажу», в варті, може і в морі, щоб пропустити, светр має трохи шиї зліва, знову дошка літака, ми вітаємо на борту тієї ж екіпажу, витягуючи з сидіння моє в'язання і готуючи літати потрібно 2 години.
stewardess приходить і в ніжний голос інформує мене, що "якщо я не очищаю цей щит і знову освітлює двигун, інженер польоту, як надміцна людина, буде кинути мене на Великому Кавказі, і весь екіпаж цієї дошки привітатиме його дію !!!" Добре, очищається, добре, росла без проблем. Найвищі люди, ці пілоти ... :