Речі, які не можуть бути передані родичам і друзям, вони привертають нещастя.

«Подивитися в деяких подарунках, поспілкуватися з іншими!» Я почув мудрий бабуся з села. Подарунки повинні бути зроблені з серця, але ретельно. Оскільки є речі, які можуть кварель і сім'я, і їх здоров'я і благополуччя.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися список речей, які Увійти І приваблюють нещастя. Я маю гроші на картці!

Той факт, що не можна дарувати годинник, можливо, кожен знає. Вони можуть зупинити час удачі і щасливого життя, принести пастки і настій в будинок. Крім того, зап'ясті годинники, як ювелірні вироби, вибирають не тільки для краси, але і інтуїтивно зрозуміло - шахта або ні шахта. Спостереження слід лягти на руці без дискомфорту.

Якщо ви хочете подарувати подарунок, запитайте на монету. Подарунок стає покупка і всі переговори нейтралізовані.

Зяючі ножі також дуже поганий удачі. Вважається, що ніж, якщо дається, може викликати серйозні пастки і стрейфу. Стара суперстація говорить, що ножі приваблюють злих сил, звідси віра, що не можна їсти з ніжом - ви станете злом.

Хоча, звичайно, це більше преюдії. Холодна зброя все одно вважається вітальним подарунком серед чоловіків. При наданні ножем, також працює правило «коля».

29816

Сама йде на ножиці. Вони скорочують життя, порушують стосунки з іншими. Не робіть їх, не соромтеся відмовитися від такого подарунка.

(ХТ)

Подарунок у вигляді дзеркала забирає красу, молодість і радість. Особливо небезпечні дзеркала. Не завжди допоможи. Краще не брати такий подарунок, якщо ні, то відкинути його.

р.

Рукерчіф ніколи не даються. Вважаю, що разом з ними, до будинку прийдуть інші рогатки і сморї. Дуже стара суперстація стосується рушників. У Росії вважалося, що такий подарунок може призвести до тривалої сепарації. Хоча, на мій погляд, можна надати рушники. Цей подарунок повинен бути покинутий тільки якщо Ваш одержувач є чудовим.

Я дуже здивився порадою носка. З'ясуйте, що дружина краще не давати чоловіка шкарпетки, так як вони можуть залишити будинок. Також відкриття інформації про косметику для миття та миття. Відомі люди говорять про те, що через подарунок гель для душу хтось може «мити» з вашого життя.

Досить достатньо, перли символізують сльози. Наші предки вважали, що жінка буде нещасливою, поки вона позбавлялася від подарунка. Якщо ви віддаєте перли представника справедливого сексу, є ризики, які він віднесе вашу молодь і красу.

Ланцюги також небажані для дачі. Звісно, люди кажуть, що якщо раптом порушують подарункові ланцюжки (і тут ніхто не застрахований), то, відповідно до легенди, це може призвести до розриву відносин з донором.

Редакційна колегія також пропонує чіткі поради щодо покращення самопочуття. Поставити 2 квасоля в гаманець і зробити бізнес чесно!

Хтось скаже, що це все неспроможність, суперстition, я не вірю в ознаки. Це бізнес вірити чи ні. Я скажу один, бо моя сестра кілька років тому напередодні Нового року дав маму набір ножів, а ввечері першого січня прибув під тим же ножем з апендицитом.

Якщо ви хочете, повірте після цього, але якщо ви хочете, немає. Ви коли-небудь мали подарунок, як це в житті?