Життя святого Серапима Сарова

Серафим Саров є великим цілителем і мудрим монахом, які вірять, що в цей день. Його життя надихає, і викладання допомагають знайти правду. Він є великою людиною, щоб дізнатися і пам'ятати.





Тому сьогодні редакція. "Сайт" Проксимус Життя Сергія Сарова І запам'ятовує свої викладання.

19 липня 1759 р. в м. Курськ. Коли він був хрещений, він був названий Прохором. Коли він був три роки, батько хлопчика загинув, незадовго до трагедії, взявши ряд, щоб побудувати церкву св. Сергія. Мати прохора подбали про всі роботи, щоб продовжити.

Нерідко хлопчик пішов з матір'ю на будівельний майданчик. Одного разу під час перевірки він торкнувся і знизився з високою дзвіницею. Поїхали, мама побачили, що її син був здоровим і негарним, в якому вона побачила божественний знак. Зрозуміло, що цей хлопчик мав особливу місію.





Старший брат Прохор займався торгівлею і згодом почав звикнути до нього. У той же день його душа завжди прагнула до Бога: щоденно він побував у храмі, покинувшись рано вранці, щоб піти і послухати вранці. У ранньому віці навчився читати, потім улюблену професію читали Святі писанки та Життя Святих.

У віці 17 років молодий чоловік вирішив, що він залишить світське життя. Тоді він запитав про благословення матері та присвятив себе монастирському житті. На першому він пішов до Києво-Печерської лаври, де він зустрівся з Він був реклусом, який оглянув вірний слуга Христа в Прохор і сказав, що місце молоді було в Саровській пустелі.





1778 Прохор був в Сарові. Він отримав Елдер Пахомій, який в той час був абботом в монастирі. На святому молилися багато, і читати духовні книги уважно в його клітині. Його життя був суворим, але його душа вимагає більше.

Після цього, отримав благословення старших, обраний один з Божих починав піти в ліс молитви. Брати були вражені на силі духу і святої експлуатації Прохора. Святий був часто хворий, але завжди відмовлявся лікування, віддаючи перевагу довірі в заповіті Божого. Коли стан святого став критичним, Божа Матір з'явився до нього і захопив його. Згодом храм був побудований на місці цього дива.





У 1786 р., коли Прохор був 28-річний, він був обурений як монах і взяв ім'я Серапхіма. У 1787 році Серапхім був освячений до ранга ієродеакону. Після цього він був в сервісі протягом 6 років без перерви. Він трохи похилий, важко відпочивав, забути їсти, але Бог завжди дав йому спеціальні повноваження.

У 1793 р. святий взяв звання ієромонака, а після вильоту Ельдера Пахоміуса Серапхіма з благословення Ельдера Ісая залишила монастир. Він пішов жити в лісі, в відокремленій комірці на березі річки. Трохи трохи він влаштував життя: він зробив сад поруч з коміркою, вирощеними бджілами. Він провів решту часу в молитві та читання святих книг.

Життя святого не була легкою, а різні випробування чекали його на шляху. Одного разу Серафим був атакований робберами, вимагаючи гроші, які він нібито отримав від літі. Звісно, ліктя не мала грошей, які не захищали робарів. Вони атакували Серапхім і збити його тяжко.

14



Коли він повернув свідомість, він негайно подякував Богу за його страждання і молився за прощення нападників. Вранці він ледь досяг монастиря, де навчався лікарів. Він був дуже серйозним. Він прокладав довгий час, рефінг навіть їжі.

У цей час Серапхім мав бачення. Незаймана Марія і Апостоли Петра і Івана приїхали до нього і сказали лікарям, «Що ви робите?» і до самого монаха, «Це моє покоління!» А Серафим відмовився від лікарів і дав своє життя в руки Господа. Після дев'яти днів він відновив міцність і зміг виїхати з ліжка.

Однак він повернувся до свого осередку лише через 5 місяців. З часом люди дізналися про родзинку і почали приїхати на допомогу. Він отримав багато, дав їм пораду, спільну мудрість і керівництво. У серці людей народилися святі, навіть тоді щира любов до Сераптиму та його викладання.

Не тільки люди знають про людство, але і диких тварин. Багато людей побачили Seraphim підживлення великого ведмедя. Відповіла любов і віра, і навіть природа відповіла в доброму вигляді.





Протягом трьох років святий приймав вигуку. За тисячі днів і ночей він стояв на скелі і молився Богу. Зима холодна, літня тепла, дощ. Він вийшов з скелі, щоб їсти.





Після цього подвиги святий сильно ослаблений. Він не міг приїхати до монастиря самостійно, тому в 1810 році після 16 років життя в лісі він залишив пустелю і повернувся до монастиря. Він почав новий подвиг секлюзії: спочатку він не ходив в будь-якій точці і не говорив нікому. Немає однієї пилки його навіть приймати їжу.

У своїй комірці була тільки ікона Божої Матері, лампа перед нею і пнятий пень замість крісла. Була дубова труна, поруч з якою променувала ліктя, готувала до переходу вічне життя. Понад 10 років, як і Серапхім знову, щоб служити світу. Він відкрив свою клітинку і люди почали приходити до нього. Він навчав їх, навчаючи їх мудрості.

Україна



Рік і десять місяців до кінця земного життя мама Божої Матері знову з'явилась до Серапхіма. Це був омень біля вильоту святого і його неперевершена слава. У 1833 р. в м. монах відчував запах горіння, що надходить з клітинки св. Серапхіма. Він завжди мав свічок спалювання, він сказав: "Для мене, не буде вогню, і коли я гине, мій смерть відкриється вогнем. й

Що сталося. Коли вони відкрили двері, вони побачили мертвий корпус. Серафим СаровУсе найцікавіше та найважливіше з роботи. Він був закладений в підготовлений кафін і похований біля соборного вівтара. Сон Серапхім був вказаний як святий. За багато років люди прийшли до цього місця і молилися шануванню.





Святий вірив, що найстрашнішим гріхом людини є відчайдушність. Він закликав людей позбутися від духу розпаду і насолоджуватися життям. А тепер люди йдуть в Серапхім в складних моментах життя. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Святий сказав: «Одно слід видалити дискурацію від себе і спробувати мати радісний дух, не сумний». Ми хочемо, щоб вам було якомога простіше думати про здоров’я та здоров’я.

Життя святих - один з кращих джерел мудрості. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Чи подобається вам статтю? Поділитися з друзями

Категории

Смотрите также

Новое и интересное