Як прикрасити Бога

Церкви по всьому світу активно використовують рекламу для залучення віруючих. Релігійні об’єднання держави з жалем, що церкви страждають від масового роду віруючих. Потенденції та, отже, зниження доходів релігійних громад. Для адаптації церковного життя до реалій і потреб XXI століття, щоб поговорити з людьми в сучасному і зрозумілій мові, духовенство переходить до креативних агенцій. Західні органи, як правило, працюють з церквами на вільній основі в рамках соціальних ініціатив. У той же час, працюючи з таким нетрадиційним замовником, це гарна підготовка творчого розуму.

Для переходу на нові канали комунікації з аудиторією було визнано всіма релігійними громадами. У 2009 році Церква Англії запустив свою першу вічно радіорекламну кампанію. 40-другий відео був виконаний в стилі рапс. Його головний зміст – запрошувати британського монастиря. Церква привертає до церковної неділі (спеціальна кампанія, спрямована на залучення парафіян до церкви) відео на місцевих радіостанціях. Згідно з церковним сповіщувачем Ben Wilson, Оголошення пробігли три рази в день і вартість парі між £ 400 і £ 900 (€450-1010) на тиждень, в залежності від популярності радіостанції.

Однією з найбільш успішних соціальних кампаній для залучення людей до церкви є Огілви та Матер Сінгапурський проект, розроблений наказом релігійного об’єднання «Лай Сінгапурський рух». Кампанія отримала золото у 2001 році Cannes Lions у категорії Print Advertising. У друкованих ЗМІ та на різних зовнішніх носіях були повідомлення від імені Бога: «Дякую мені, сьогодні п'ятниця!» Якщо ви пропустили схід сонця, я зробив для вас сьогодні, не хвилююсь, я зроблю ще один завтра. Якщо ви думаєте, що Мона Ліса чудово, то подивіться на мій шедевр. У дзеркалі. Бог і інші.

Як прикрасити Бога

Будь ласка, не пити під час руху. Ви ще не готові познайомитись. Бог.

Як прикрасити Бога Р

Я тут. Бог.

Як прикрасити Бога

Я виріс цей яблуко спеціально для вас. Бог.

Як прикрасити Бога

Що я можу дізнатися вашу увагу? Поставте оголошення в газету? Бог.

Як прикрасити Бога

Ніцшче мертвий. Бог.

Як прикрасити Бога

Я хотів зробити цей світ чорно-білим. А потім я думав, ноп. Бог.

Як прикрасити Бога

Не кінець світу. Не менше, поки я сказав, що. Бог.

До католицького Різдва, Церква св. Метью-на-Місто в Новій Зеландії розміщена плата з зображенням сада Йосифа і Марія, що дивиться на небо, в п'ятому ліжку. Напис читає «Поор Йосип». Де був він перед Богом? Церква св. Софії. Метью в місті спробував відштовхувати віруючих, щоб переосмислити сенс Різдва Христового, його роль в історії християнства, а також всіх католицьких основ.

Як прикрасити Бога

Агенції «Стиль в грі» демонструють статую Ісуса на вулицях міста серед людей у звичайних життєвих ситуаціях: на зупинці, в лінії, метро та супермаркеті:

Як прикрасити Бога

Як прикрасити Бога

Як прикрасити Бога

Як прикрасити Бога

Більше рекламних видань різних церковних об’єднань.

Наша церква Як прикрасити Бога

Українська реклама онлайн Біблія Як прикрасити Бога

Ця реклама була розміщена під час Різдва, 50 метрів від церкви в Естонії. Рекламодавець, як збирається до Бога. Текст читає «Щасливі дні народження, Ісус!»:

День Народження Ісуса Як прикрасити Бога

Чорний Ісус Як прикрасити Бога

Ісус жінка Як прикрасити Бога

Що б Ісус зробити?

Джессе Дігс Я Як прикрасити Бога

Епікопальний новий церковний центр: пірсинг Як прикрасити Бога

Як прикрасити Бога

Риба була дуже велика! Подача 5,000 людей є святою правдою.

Сент-Мьюм-в-Місто: Окуляри Як прикрасити Бога

St Метью-в-Місто: Catering Як прикрасити Бога

Вино Як прикрасити Бога

«Не забудьте безвісти вашого вихованця. й

Сент Метью-в-Місто: Pet Як прикрасити Бога

Pet благословення: Кокс-Сніфери Як прикрасити Бога

Ще один визнаний рекламний провокатор є Об'єднаною Церквою Канади, другий найширший слідчий храм Канади. Об'єднана церква Канади відхиляє теоретичне тлумачення сценаріїв, виступає за шлюб між особами однойменного сексу, а з 1990 року вона офіційно дозволила гусячим бути пасторами і відкрито жити в тісному союзі з дружинами. Tagline: "Наші двері відкриті" Наші двері відкриті, церква регулярно підтверджується сміливими рекламними кампаніями.

Об'єднана церква Канади: Convict Як прикрасити Бога

Об'єднана церква Канади: Ну*істи

Об'єднана церква Канади: російська Як прикрасити Бога

The United Church of Canada має онлайн-портал Wondercafe.ca, який відкрито обговорює абсолютно будь-які питання, які стосуються своїх парафіян. Зокрема, чи є питання, як ви досягнете духовних висот, і чи є Ісус лише жарт або квиток на п'ятий.

Wondercafe.ca / Об'єднана церква Канади:

Home/News/Top news Божевільний Ісус Як прикрасити Бога

Церква Швеції є найбільшою в світі Луганською і однією з найбільш демократичних церков. У 2007 році Церква Швеції почала безвісти і реєструвати однакові шлюби у 2009 році. У цьому ж році відкритою Лебійською жінкою, 55-річною Євою Бруньною, був піднято до звання єпископа Стокгольма. З однаковою простотою і своєчасністю Церква Швеції опанує можливості інтернет-технологій. Так на сайті svenskakyrkan. це перша онлайн-пам'яльна коробка (прейерська коробка або «свічка», де можна залишити молитву, події або імена тих, для яких потрібно молитися. Творча ідея належить FORSMAN & BODENFORS.

Церква кампанії Швеції 2002 «Ви шукаєте в правильному місці? «Я це місце, яке ви шукаєте?» привернуть увагу людей до того, що за поганими звичаями, такими як куріння, глутонія або алкоголь, а також модні цінності та захоплення, такі як покупка або переслідування багатства, лежачи простих людських потреб для безпеки, радості, миру, любові та миру.

Безпека/Витрата Як прикрасити Бога

Стипендія/Фратерність

Мирність/Пецесність

Джой/Enjoyment Як прикрасити Бога

Комфорт/Розчин Як прикрасити Бога

Походи в останні роки часто грають на межі гумору і провокації, нерідко ризикують ковзати в вразливість і неотримність.

Минулого року Метро Південна Церква в Мічигані запустив рекламну кампанію за участю Сатана як головного героя про те, як він капелюхує церкву. В рамках кампанії було створено спеціальний веб-сайт satanhatesmetro.com, провокативні білборди з словом «Метро-Південна церква робить мене хворими», а відео з'явилися в мережі, в якій людина в червоному костюмі зображує сатан, не соромиться у своїх виразах, що псуються церкви.

Як прикрасити Бога

Я хворий на метро Південна церква. Сатан

Як прикрасити Бога

Метро Південна Церква вбиває мене. Сатан

Релігія – це опіум для творчості. Використання божественних зображень в рекламних оголошеннях.

через /kreativnyj-obzor/religiya-opium-dlya-kreativschikov-sposoby-primeneniya-bozhestvennyh-obrazov-v-reklame-20720