Які дива попереджають Пресвята Богородиця Рибазанська

У 90-х рр. пердятопубліковані її шанувальниками. Всім відомо Пельгая Рибанська як молитва дівчина і святий Бог. У той же час багато людей отримали від Блаженного Пелегая Рибазан, що випромінюють інструкції та попередження.

Сьогодні видання. "Сайт" Увійти Пелагія Ряжана Три великі дива. Стара людина мала гарну пам'ять і розуміння!

«Це буде 3 дивовижних дива!» – сказав Ельдер Пеляга. Перші будуть в Єрусалимі. На третій день після того, як вони були відправлені Антихристом в інший світ.

Друге диво в тому, що Сент-Сергій також буде застрахований у Святій Трійці Сергіуса Лаври. Він підніме до Успенського собору перед усім, а потім приступить до небо. Тут буде море сліз! Тексти пісень, а це означає: Тоді нічого не буде робити в монастирі, не буде витонченості!

А третій диво буде в Сарові. Господи буде застрахувати Св. Серафима Сарова, який буде жити довго. «Хто хто хоче бачити його живим. О, скільки дива там буде! Вона сказала, що благословенна незаймана Пельгая, бачення.

Реліквії Отця Серахіма, за старою жінкою, знаходяться в Москві з живою жінкою. Агол Господнього, при необхідності розповідає про те, що вона має реліквії святого. Далі на плечі по Каширі по Волгоградській дорозі через Михайлів до Тамбов, а звідти до Сарову.

У Сарові Отець Серапхім знову зросте! Коли його реліквії перевозяться, люди будуть темними, і багато людей будуть збережені з недуг. На радіо та телебаченні буде оголошено відкликання святих.

«У цей час багато іноземців приїдуть до Сарову з усього світу, як священикство, так і просто цікавіше. Всі будуть переконані воскресіння святого Серахіма: Так, дійсно, це похил, який присвятив себе Богу в цій землі, в цій області. Це буде світ Дау! - сказав старий чоловік.

«З Сарова, Серапехім поїде до Монастирського монастиря. На шляху до Дівево Монк Серафим виступить багато чудес, а в Дайво теж. Він буде відмовлятися від духовенства в зраді і фортепіано, проповіді проповіді на весь світ! – поділилися проповідями Божої Пеляги.

Серапхім Саров пояснить всю історію, розповість все і відмовляється від пасторів як немовлят, покаже їх, як правильно закріпити, і багато іншого! І євреї вірять в Отця Серапим, і через це, в Господа Ісуса Христа!

Пельгея звичайно мав подарунок. Вона сказала: «Ком мені і розповісти мені все». Хоча я не буду з вами, я буду слухати і спробувати допомогти вам! І хоча стара жінка давно загибла, вона все ще допомагає багато людей, якщо вони перетворюються на неї з проханнями.

Pelageya завжди спицями в свічках. У своїх словах завжди було багато фігурного значення. Наприкінці свого життя Блаженна Пельгая вказувала місце, з якого прийдуть Антихрист. А це місце - Америка. «Прийме час, коли весь світ поклониться Антіхристу. Все крім православної церкви, яка буде на території слов'янських народів! І тоді Господь Бог пограє Антихрист і мир і любов зацарять на землі!

Я також пропоную ознайомитися з останніми професією Серахіма Сарова про те, що відбудеться наступний і що весь світ готує сьогодні. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

«Год ніколи не здивований. Кожна людина буде винагороджена за його словами і заперечує. Пелагія Рязанй І, будь ласка, не вгадайте, що буде відбуватися в майбутньому, не боятися того, що вже існує, жити в даний час відповідно до совості і любові Богу, то буде спалення для всіх!