17
Підбірка з CD-SDOV
Старі подряпини Книжка Я не кинути його. Я збираюся на друзів, мені потрібні CD. І все через те, що я дивився як друг-робочий, прикрашений нею будинок на зимові свята. До речі, деякі ремесла не вдалося продати!
Таке чоловіче мистецтво видно креативно, яскраво і неповторно. Що не є причиною провести кілька холодних зимових вечірок на роботі!
Ремесла з старих дисків Сьогодні видання "Сайт" Запрошуємо Вас ознайомитися з надихаючим вибором ідей ремесла старі CDй Я пишаю всіх гостей!
Також я пропоную вам цікаві рішення прикрас голки у вигляді ялинки і не тільки. 14 варіантів будь-якого інтер'єру!
Майже кожен має пара. Неприємний CDDWD, CD-диски, які просто подряпини, поховані і більше не потрібні. Не поспішайте викинути їх, адже з них можна зробити багато корисних речей для будинку у вигляді підставки для серветок, рамок для фото, свічок, новорічних іграшок і навіть дитячих ручок.
Творчий процес!
Таке чоловіче мистецтво видно креативно, яскраво і неповторно. Що не є причиною провести кілька холодних зимових вечірок на роботі!
Ремесла з старих дисків Сьогодні видання "Сайт" Запрошуємо Вас ознайомитися з надихаючим вибором ідей ремесла старі CDй Я пишаю всіх гостей!
- Якщо ви готуєтеся до новорічної вечірки, де буде гучна музика і веселощі, варто зібрати все. Без рубрики Або ж, можливо, навіть запозичені з друзів. Покладіть на одну з стін кімнати великий трикутник - фантастичне ялинкове дерево. Він світить всі вогні вечірки і налаштовує особливий настрій для всього свята!
- Щоб зробити таку підставку для серветок потрібно: три диски, клейовий пістолет, ножиці і декоративні елементи у вигляді бісеру, намистин і стрічок. Візьміть два диски, виріжте 25% кожного диска в прямій лінії, потім візьміть весь диск, який буде основою серветки. Клей обрізається дисками по обидва боки до основи, щоб вони тримачі. Дочекайтеся повного висихання.
Прикрасьте до смаку.
130162р.
- Це ще цікавіше, якщо у вас є діти! Діти люблять райдужний блиск і форму дисків. Разом з дітьми ви можете обробити себе ножичками, кольоровим папером і перетворити стеку старих дисків в домашній зоопарк.
- Незвичайні різдвяні прикраси - це те, що зробить Ваш будинок неповторним під час зимових свят!
- Якщо є достатні диски, то можна подумати про створення гірлянда. При правильному освітленні гірлянда буде занурюватися з усіма кольорами веселки, що нагадує сніг гойдалки на сонці. До речі, з такого гірлянда в будинку стає теплою і сонячною! р.
- Що про ці незвичайні ідеї?
- травень. штукатурка або двері. Цей декор обов'язково не буде без уваги гостей!
Також я пропоную вам цікаві рішення прикрас голки у вигляді ялинки і не тільки. 14 варіантів будь-якого інтер'єру!
Майже кожен має пара. Неприємний CDDWD, CD-диски, які просто подряпини, поховані і більше не потрібні. Не поспішайте викинути їх, адже з них можна зробити багато корисних речей для будинку у вигляді підставки для серветок, рамок для фото, свічок, новорічних іграшок і навіть дитячих ручок.
Творчий процес!