224
Кюнінг "розумка"
Одного дня колега шахти на роботі почала стерти всіх з питаннями про які з ігрових консол краще, ніж вони відрізняються, скільки вони коштує. Ця головоломка мене трохи, так як перед молодою жінкою не зацікавилася технологією на всіх і не підняла таких тем. Коли я попросив її, то вона сказала:
до Я хочу дати йому ігрову консоль. Але я не розумію їх на всіх, я не можу відрізнити X-box від Playstation, так що я запитую свідомих людей.
до Я хотів би отримати подарунок від дружини. Ви не боїтеся, що ваш чоловік буде повністю втрачений з цими і тільки відволікається від їжі і сну?
Корея була трохи плутаною, але потім виявила справжню причину придбання консолі:
- У вас є старий телевізор в домашніх умовах. Займає багато місця. І я попадаю на мозок мого чоловіка на рік, кажучи, мені потрібно купити нове телебачення. І сказав він: "Я не бачу себе, і ви будете робити це для ваших телевізійних шоу." Я хочу дати йому прохолодну консоль і кілька ігор, тому що він, ймовірно, не зможе грати на старовинному телевізорі довго, тому він не зможе стояти його і купити новий.
"Ви чорти... Людина, це не погана ідея, це як багатомовний! - Я думав, тільки посміхається у відповідь.
Через тиждень колега прийшла до роботи щасливим і сказав, що вона купила чоловіка консолю, і він відіграв круті іграшки на своєму андилувському телевізорі в ці вихідні, і в цей ранок він сказав:
- Мед, не думаю, що це телебачення ще не доречно? Може бути, ми повинні купити плазму.
Веб-камера