Одне життя кота.

Я пам'ятав одну історію про кота, почав шукати інтернет - відразу знайшов на чіпсах 3 роки тому. Я хочу поділитися з тими, хто не читає його.

Подруга, друг і не майстер! Скільки ви і я був, ви не пам'ятаєте. Тільки з кішка і знаю себе, не собака може це зробити. Для них ви майстер, але для нас коти, друга!

Пам'ятайте, коли ви вибрали мене? Я був дуже невеликим в часі, шість місяців, майже більше. Я був відкинути мост, і ви ховали від Даду під мостом. Я думаю, що ви зламали кристалічну батрю або вазу. Я васька червона розповіла мені, що підлога над життям. А чи це таке загартування? Я думаю, що ваш тато використовується для виходу на балкон з нею. Як тільки ви побачили мене, ви стрибали в воду. Я пощастив, що колишні власники (навіть власники, ніхто не друзів) навіть не пошкодили голову Я пам'ятаю. Я відчував свою сорочку, і ви перенесли мене додому. Я пам'ятаю все, як річка, так і сорочка, що вам сподобалося. Ви не зробили цього. Як я втратив своє життя. Але решта вісімка твоїх.

Ви пам'ятаєте, коли газ вибігається? Літо в країні. Як я пам'ятаю зараз, я приходжу, і ви лежаєте і не дрочить вуса. Друзі приїхали, щоб побачити тебе. Ваші друзі залишили і ви пішли на ліжко. Я прокинувся вже. Я спробував все. Як довго я вухо? Так, після того, як ці два рейси по всій кімнаті ви відправили мене, хтось ще повернеться з гордістю і ходьбою! Але я не, ти мій друг. Як ви одягали, коли я прокинув всі книги з полиці? Але я не відступив. Я теж задаю, чому б ви, друг, кинувшись на полицях: чи думаю, що він є cockroach, або Spider-Man reconsidered. Як пояснити, що газ витікає? Це хороша річ, коли я почав кашель, ви подумали, що я кидаю, і киньте мене зовні. А потім все було вирішене самим, ви пішли на дим, і з свіжого повітря, ви почуєте витік. Чому потрібно ніс, якщо це так слабкий? Я б сказав, що я, ймовірно, втратив своє життя.

Четвертий був втрачений гордо в бою. Далі ми отримали щура. І ви були молодими, довіряючими, ви залишаєте ковбасу на столі, і якщо це не станеться - відразу ж у вас є барсик. Де Барсік? Барсіка не може бути в будь-який час! Я повернувся з дати і я потрапив. Хто, можливо, і як, але я відчув! Я дивився на два тижні! Нарешті, день X. Я лежаю на акумуляторі, я чую його приходь, я його пахне! Я можу ледь підняти голову, а потім вона буде дивитися на мене! A-a-a-a-a-a-a-a-a Я відразу зробив Таеквон-До, і вона дав мені відповідь jiu-jitsu. Я поклав лапу в вухо і вона кладила каструлю в голову. Тоді я сердився і почав бити в повній силі. Це те, що сталося мені з удару до голови сковородою. Я відразу пам'ятаю вас і Фредді Кругер, шукаю на відео. Я даю мені кіготи - вона зламати зуби. Я все ще виграла. І все тому, що я кішка, тримати істоту вищого рівня, і у мене є дев'ять життів, не що один шляхетний і...

Шість життя... Ну, я все ж не відчуваю себе винним. Ви не можете змінити мій розум! Запах укусів завжди незвичайний, не натуральний. Вони знають, що вони укуси, і вони приховують запах в парфумі. Їхній одяг дивний і їх шкіра холодна. Я на її сподобаю, і я намагався вписуватися, і вона повертала її коліна трохи, і я холодний і некомфортний знову. Він був тим, хто вирішив бути божевільним про мене, але коли ви пішли, вона розповіла всім на телефоні, що ви були фольгою. Не вірю, але я не можу стояти. Боротьба, swear, sulk, це мій характер. Ви все ще можете назвати мене іменами, але для друга, звичайно, я бачу, "Я розірю своє волосся, я вирізати мої блендери." Як ви доведете трохи? Важкий газ. Я дійсно дуже розумний кіт, ви не знаєте, що моральний ангіш, що я мав закінчитися, коли я соромлю її плаття! Але мені довелося це зробити. Вона, звичайно, покласти мене в хорошу сумочку. Він був в цій сумці (Gucci, я все ще пам'ятаю це!) що мій шостий життя вилетів. Чинник, але це було варто, особливо коли ви взяли мене і захопили мене, приколів мене до вас, і сказав їй все, що я б сказав їй, теж, якщо я міг говорити. Не знаю, що це не було. Але ваша Катя є абсолютно різною речовиною. Особливо коли вона ріжучих вен з м'яса! Я не відхилений сьомою. Це зрозуміло, що кошенята є irrational істоти, і ваш кошеня Seryozha не був винятком. Я вірю, що він зіграв з мене. Людські кошенята просто повинні навчатися від реальної доброти котів та мудрості. Ну, він витягував мій хвіст, а потім він спробував мити мене, але тепер він мене брудниться. Я соромлюся себе в таких моментах. Старий вік не радий. Другим, п'ятим і восьмим був героїчний. Боротьба котів. Вперше в ім'я любові, але коли він втратив свою п'яту і вісімку життя, він втратив його. Ці коти хотіли зателефонувати своєму дворі самостійно. Він був міцним, але я зробив це, і ви допомогли мені. Скільки разів я стрибав на подвір'ю, щоб кричати і відлякати ці блоґи.

В цілому, всі вісім моїх життів не були в зв'язку і залишалися за спогадами, які ви можете принаймні насолоджуватися. Тільки дев'ятий, останнє, викликає мене невеликим бджолом. В той факт, що ми кішки відчували ніндзя, наперед, перші вісім – не, а дев'ятий з яких причин відчувається. Він навіть дивний, що в такому видатному житті, як шахта, дев'ятий буде тільки від старого віку. смішний. Я так часто відчував себе шкода з вашим життям, що я навіть не міг подумати, що шахта буде коротше. Кіт, ймовірно, не йдуть на небо. Я почула вашу маму, щоб Серіжка. Вона також сказала, що тварини не мають душі. Може бути так, але чому це так важко для мене, щоб залишити вас? Ви знаєте, якщо я можу писати, я пишу все це в листі до вас, і ви можете ледь чути гаманець у вусі.

Я пішов. Я бачу, що останній, нехай смерть, повинен бути з гідністю, що це може бути і що це може бути. Я пам'ятаю, що ви колись прочитали про вікінги, які вважали, що тільки ті, хто загинув в бою, пішли на небо. Я люблю, ніж мати. Але коти мають віру. Кожна, навіть найсвіжіші коти вважає, що якщо ніхто не перебуває в часі смерті, і життя жив з гідністю (як шахта), то ми отримуємо броню і крила, як винагороду за таке життя. Виготовляючи ці броні і крила, навіть найстаріша кішка перетворюється в молодий і красивий дракон. Про них можна прочитати в казках. Це з гордих драконів, які ми ведемо наш вид, і в них ми стаємо, живаючи дев'ять кішок на землі. Так, коли я пішов, не торкаюся, друг, це важко для мене. Але дракони, як ви знаєте, можуть літати і їздити хмари по небі, щоб зробити дощ, і в вільний час я буду літати до вас і над ви будете диспергувати хмари. Ви побачите сонце і посмішку. Я не торкаю! І знайдіть свого кошеня того ж, що я був вам. Про нас Поганець. Мапа

Джерело: рибальська сітка