Холдинг без холдингу

Суть психологічного болю проста: незгода з тим, що відбувається, викликана вкладенням на певні психічні візерунки.

В результаті спроба зберегти стійкість цих візерунків силою призводить до потужного перенапруження мозку.

Якщо ви малюєте картину, то намагайтеся зберегти звичні психо шаблони на фоні змін в реальності, як намагатися провести проходження поїзда, захопивши гачок.

Як відбувається...Людина живе в образах. Створює набір зображень з набором взаємин між ними. Наприклад, «Я люблю мене – і ми будемо разом назавжди!» «Мої друзі ніколи не зрадять мене!», «Я молодий і здоровий – і це норма для життя!»

Ці взаємозв'язки між зображеннями (взаємодія між психічними ставленнями) стають стабільними і міцними з часом, як коріння потужного дерева, підключеного до грунту.І не тільки людина звикла до них, але ідентифікує себе з ними в цілому. Насправді, людина створює потужні і стабільні енергетичні лінії сили, які фактично зв'язують його до енергії, яка імітує бажаний образ.

І всі раптові, реальні зміни, і ті з'єднання рухаються. А людина не готова до цього - живе в інерції своєї ідентифікації з звичними образами-сетами, вирощеними до них. У нижньому рядку просто: коли ви намагаєтеся провести зміни реальності з твою енергією (енергетика), ви відчуваєте вічно зростаючу «психічну» (і, власне, енергійну) натягу – до того моменту, що вона може приводити вас з розуму або вбити вас.

Іншими словами, сутність психологічного болю є збереженням елюзивного комфорту. І парадокс полягає в тому, що єдиний спосіб вирішення цієї проблеми (якщо вона потрапляє на рівень проблеми)Відповідна прогулянка похилого комфорту.

р.

На прикладі цього ми можемо легко бачити ще раз шкоду інерції: адже спроба зберегти те, що йде далеко, бажання жити інерцією, несвідомо. Це призводить до неминучих страждань.

Однак це не означає, що один раз щось в житті рухається, ви повинні негайно відмовитися від нього і забути його. Ні, такий механізм як сирий і вульгарний, як намагатися тримати на динамічній реальності.

Найкраща форма поведінки в цій ситуації полягає в тому, щоб зробити все можливе, щоб побудувати ситуацію максимально комфортним і стабільним – і, одночасно, не в будь-який момент намагатися відповідним і тримати його.

У таойській мові необхідно тримати без проведення.

Такий алгоритм поєднує розбиту дискретність: він дозволяє працювати над створенням стабільної ситуації і не триматися на стабільності, оскільки у вас є право.

В цьому плані є мистецтво живопису з водою на асфальті, який практикується деякими майстрами в Китаї, а також індивідуальними європейськими художниками, такими як Нільс Шо Мейльман. Малюнок може бути дуже красивим - але через кілька секунд вода випаровується і вона зникає. Збалансоване прийняття як самої краси, що ви створюєте, так і його освіченість – алгоритм, в якому психологічний біль просто неможливо.

Суммаринизація. Якщо ви дійсно намагаєтеся тримати на розкішній реальності односторонньою, ви ганте rhinoceros, що виштовхує Everest і shouting, "Ні, ви будете рухатися!" Я сказав!

У цій ситуації дещо дивний для того, що Everest не хоче переїхати в будь-який спосіб, але це те, що ви найчастіше робите.Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Magicjournal.ru/psihologicheskaya-bol-sut-psihologicheskoy-boli/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное