Це називається ходьбою. Справжня історія, яка залишить вас у роті відкритим!

3610Р. 4200Р.

Веб-сайт Він розповідає про захоплюючу історію життя, героя якого дуже... Про нас Я пішов на Кіпр з сім'єю. Все було прохолодно – море, квартири, фрукти, морозиво ... Але в якомусь моменті я вирішив, що потрібно знати щось невідоме, а саме, ходити поодинці, без дружини або дітей. І так, коли, лазивши вранці, всі пішли за тиху годину, я (звісно, визначивши себе з дружиною) пішов на прокатний автомобіль «прогулянку».

Я поїхав з села, гори почали, вони отримали вищу, залишилося майже не рослинності, а раптом дуже красива оазис. Я отримав ближче. Виявилося, що є монастир на підніжжя гори, а в самому верхньому куті знаходиться військова частина (за кордону з зоною турецької окупації).

Після відвідання монастиря, де не було душі, я вирішив прогулятися. І був такий красивий оливковий гай, що немає слів. Стійкість (частина з періодичних диких паличок хрящових голосів від прикордонної вежі, явно в грецькій мові), тепла, оливкових дерев, потік в загустках бамбука ...

Я не знаю, скільки, після того, як Санкт-Петербург дощова сірість все було настільки яскравою, теплою і красивою! З захопленням я був готовий стрибати на сухій траві між оливками, кричущими і сміхаючими (і, можливо, галобуріння, я не пам'ятаю). Коли я відчував підхід до теплового інсульту, я вирішив повернутися до автомобіля.

І на краю цього красивого оливкового гаю, я бачу вексельну дошку, облаштувавши мене з спиною. Я думаю, що таке обмежені люди Cypriots, як ви могли руйнувати такі красиві оазиси з білбордом? Чому люди не цінують красу, яка поруч з ними? І ці кришки є постійними від прикордонної вежі. Я виходжу з гава, прогулянку по щиту, і читати в білих літерах на червоному фоні: "Небезпека! Міни! (Небезпечний!) Міни!

Коли він повернувся, він сказав дружині все. Моя дружина довго дивилася на мене. Я ніколи не бачив, що дивитися до.

Пикабу.ru/story/pogulyal_4511359