Роги креслень від Steve Chambers

Справжня творчість не може бути припинена будь-якими перешкодами, в тому числі різними недугами. Таким чином, англійський художник Steve Chambers від дитинства страждає від артрозу, через який руки підроблені і практично позбавлені м'язів, а суглоби ніг практично неможливі. Але це не заважає йому малювати чудові картини, тримаючи щітку з ротом.

Р

«Захистаючи пензлик з ротом так легко і природно для мене, як це для вас, щоб тримати ложку своїми руками. Для мене це не складно, так як я не використовували для будь-якого іншого з дитинства, говорить 50-річний Стів. Вчимося створювати фотографії з ротом допомогло дідусь, з ким вони витратили весь час на заняттях і хто допоміг йому, коли щось не вийшло. Спочатку Стів змалював тільки олівцем, але через роки він придбав власну спеціальну техніку, в якій він поєднав акварель і кольорові олівці.

З 1985 року, Стів є членом Асоціації художників з рота та ніг у всьому світі, що налічує близько 700 членів по всьому світу. Асоціація підтримує артистів з інвалідністю, проводить навчання та допомагає у продажу картин.

486365

Джерело: /users/559