Картини з старих джинси

Британський художник Іан Беррі, під псевдонімом Деніму, зробив кар’єру відвертих небажаних джинси до творів мистецтва.

В даний час британський художник живе і працює в Швеції, створюючи з шматків джинсової тканини, фабричних швів на тканині і приклеїти глибокі і реалістичні картини різних відтінків синього, сірого і білого. Краєвиди та портрети, створені Denimu на перший погляд, здавалося б, чудовий приклад монохромного живопису або зображень, оброблених графічним редактором. Але необхідно ближче ближче - і джинсові полотна з'являться у своїй істинній формі.

Картини з старих джинси

Картини з старих джинси

Величезна симпатія для джинсового одягу з'явилася в Іані в школі: один раз мати майбутнього художника дав свої улюблені джинси в пральню, тому він не мав вибору, але піти на вечірку в пуповинних брюках.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення послуг.

Я прийшов до свого батька, щоб відвідати своїх батьків, і, я повинен сказати, дуже своєчасно: госпіталь Mrs. Berry був просто прийом старого одягу для благодійності. Тут юний талант спійманий око цілого капуста одягу, серед яких він невизнаний визнаний улюбленими брюками своєї молоді.

Картини з старих джинси

Картини з старих джинси

«Я був шокований красою і насиченістю відтінків оголеного і глухого деніму. Я просто не міг бути частиною з тими джинсами, оскільки вони були частиною того, що я був тоді і хто я зараз. Я пам'ятаю про те, що я шукав.

Під надиханням зустрічі з «дружнім другом» в м. Беррі народилася ідея створення незвичайних картин з джинсів. Знайшов своє покликання, художник вибрав творчий псевдонім Denimu.

Картини з старих джинси

Не кожен зношений речей може бути додано до благодійності - це такий одяг, який повинен бути надана можливість переозброєння як альтернатива полігонам. Деніму зарекомендував, що старий текстиль можна майстерно перетворювати в твори мистецтва, які ще раз порадують власників – проте у вигляді затишних мозаїок.

Реалізація цього успіху прийшла до дизайнера після того, як він підійшов до власників James Dean Museum, американського кінозірки.

Картини з старих джинси

Після зносу джинсових джинсів Лі Рідерс у 1955 р. Ребел без каузи Деан став представником джинсової моди по всьому світу. Не дивно, що це був Деніму, який запросив прикрасити музей в його підписі джинсовий стиль.

Незвичайні картини Яна Беррі були великим успіхом у Швеції, США та Португалії. Сьогодні вони можуть бути знайдені в приватних і громадських колекціях, а також на сторінках таких міжнародних видань, як Elle, Playboy, нейлон, Seven Jeans, Metro International, Juxtapoz, Trend Hunter.

Картини з старих джинси

Картини з старих джинси

Джерело: /users/276