20 артистів, які готові конкурувати з камерою
Веб-сайт Я вже говорив про талановитих авторів, чия робота вражає своєю чуйністю. Здавалося б, фотографії першого класу, але насправді - гіперреалістичні фотографії, які з дивовижною чіткістю захоплюють реальну реальність.
Для створення таких фотореалістичних малюнків займає значну кількість часу, адже буквально кожна деталь повинна бути намальована дуже точно. Художники сидять на кожному малюнку на десятки або навіть сотні годин до подання своєї роботи до критики. Застій і талант авторів роблять ці портрети більш ніж просто копію фотографії. Вони – життя, бачення художника, емоції та ілюзію світу, в якому ми живемо.
Дієго Fazio
р.
Поява кожного нового живопису художника Diego Facio в інтернеті супроводжується хвилею коментарів в дусі «Я не вірю, що це малюнок», «включно» і всім тим же вен. 22-річної майстерності олівець мала поділитися секретами творчості. Самостійний гіперреаліст Diego Fazio почався з ескізами для тату. Натхнула робота японських митців Едо періоду, велика Катсушка Хокусай, зокрема, Дієго почала захоплювати свої навички, розвиваючи власну методику малювання. Працює як принтер чорнило, починаючи від обрізки від краю листа. За допомогою простих олівців і charcoal. Митець займає 200 годин для створення одного портрета.
Ігаль Озері
Yigal Ozeri - сучасний художник з Нью-Йорка. Ігаль неймовірно точно передає гру світла і тіні, льодовика і сонячного блиску, і таким чином вміло створює ілюзію фотографії. Процес створення цих дивовижних гіперреальних картин складається з декількох етапів. По-перше, митець фотографує моделі в природному середовищі. Далі в творчому майстерні, він обробляє і друкує фотографії, а лише потім фарбами. Ігаль створює безліч картин в серії, які далі вводять людей про автентичність робіт, які, в цілому, зрозуміло - рідкісний майстер здатний так точно створити ілюзію реального світу.
код товару: Helnwein
Gottfried Helnwein є австрійським і ірландським художником. У своїх роботах він використовує переважно акварельні фарби. Helnwein є концептуальним художником. Працював художником, художником, фотографом, скульптором та художником, використовуючи всі аспекти свого таланту.
Камалкі Лауреан
Мексиканський гіперреаліст Камалка Лауреано спеціалізується на портретури. Як і всі твори гіперреалістів, картини Камалка виглядають фотографічно натуральними та природними. Камалькі застосовує техніку написання акриловими фарбами на полотні. Для нього робота не просто імітує фотографії, але імітація життя втілює на полотні.
Матвія Дувст
Художник Маттуш Dust був народився в 1984 році в Санта Моніка, Каліфорнія. Незважаючи на свій молодий вік, він добре відомий. Виставки його реалістичних картин проводяться по всьому світу і прикрашають багато відомих галерей.
Ракето Гардуно
Artist Ricardo Garduno використовує акварелі та пастелі для втілення своїх ідей. Цей процес досить трудомісткий, але результат дійсно вражає.
Бодибилдерши
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Портрети живі. Вони здатні спілкуватися з глядачам і стежити за кожним поглядом і випадково перетворювати їх погляд на емоції.
код товару:
Британський художник Simon Hennessey малює портрети в стилі гіперреалізм, створюючи картини практично непомітно з фотографій. В основному працює з акриловими фарбами. Його роботи часто експонуються в різних арт-галереях. «Мої картини сприймаються як відображення реальності, але вони не є, вони перетворюють мистецтво в власну абстрактну реальність. Використовуючи камеру як джерело реальної фотографії, я можу створити помилкові ілюзії, які розглядаються як наша реальність.
Танець Ceylan
Відомий турецький художник, який малює в стилі гіперреалізм і спеціалізується на розмноженні фотографій. Для їх роботи використовують акрил.
Туна Ферит
Ще один турецький художник, який точно відтворює обличчя людей у портретах. В даний час викладає в факультеті графічного дизайну основи ілюстрації.
Ольга Ларіонова
р.
«Ви все ще вважаєте, що фотографія краще, ніж портрет?» Ви дуже помилкові! – пише на своїй сторінці автор портретів Ольга Ларіонова. Як дизайнер інтер'єру, так і за допомогою тренінгу, як архітектор, Ольга любила пофарбувати все життя. Кілька років тому вона стала освяченням гіперреалізму – докладна передача об’єкту, що робить малюнки схожими на фотографію.
Андрій Талбот
Відомий британський художник Андрій Талбот з 15-го століття, а з 2002 року – це творчість. Приголомшлива реалістичність і яскраві кольори роблять свій стиль одним з найбільш впізнаваних, які кладуть його в рядах кращих в своїй галузі.
Армін Мерсманн
Тільки простий олівець середньої твердості і паперу - нічого більше, що буде використовуватися автором в роботі. І ні штукатурки, крім того, маленькі «фарби» з пальцем і шиферою крихтою, щоб створити фактури, дати картини об'ємом, а портрети – реалістичність. Звичайно, більшість часу витрачається на деталі малювання і дрібниці, адже без них картина буде просто незакінчена, а образ – незакінчений.
Дірк Дзимірський
Габаритний зображення
Найбільш талановитий німецький художник Dirk Dzimirsky використовує вугільний, олівець і пастель у своїх роботах. Як і більшість художніх геній, його робота заслуговує найвищої похвали.
Павло Каден.
Важко вірити, але шотландський художник Павло Каден віддає перевагу роботі Вери Мухіна. Крім того, вплив блискучого радянського скульптора починає відчуватися, якщо ви подивитеся на його картини дуже абстрактно. Немає нічого незрозумілого про них: кольори головної і тільки теми абсолютно однакові: сірий і темно-сірий. Немає нічого дивувати – лише інструмент автора – олівець. Досить перенести ефект крапель води, заморожених на обличчі точно за хвилину. Не варто сумніватися в генії автора, ці роботи в найближчому майбутньому будуть затребувані в Музеї сучасного мистецтва.
Браян Друрі
Американський художник Bryan Drury закінчив Нью-Йоркську академію мистецтв у 2007 році. Переможець багатьох престижних премій США та Європи.
Бодибилдерши
Eloy Morales Romiro є іспанським художником, який має унікальний талант для докладної фотографії на полотні. Я зацікавлений в роботі з реальністю, відбиваючи його в своїх картинах, я намагаюся дотримуватися лінії, де реальність співіснує в природній формі з внутрішнім світом. Для мене важливо перенести фотографії моїм баченням речей. Я вірю в величезну силу фантазії і її нескінченних можливостей. й
Рафаелла Spence
Вражені краєвидами Умбріанської місцевості, Рафалія Спензія перетворилася на створення міських пейзажів. У 2000 році відбулася перша персональна виставка в Італії, яка отримала визнання арт-критиків і визнання багатьох критики арт-пресу. Її картини в багатьох приватних, державних і корпоративних колекціях в США, Канаді, Англії, Росії, Італії, Австрії та Німеччині.
Самуїл Сильва
29-річному юристу з Португалії Самуїл Сільва вдалося шокувати і зловживати безлімітними інтернет-користувачами по всьому світу, створюючи і завантаживши приголомшливу картину червоної дівчини, яка багато помилкових для фото.
Митець самовідчуває, що при роботі над кресленнями він використовує лише вісім кольорів. У мене є вісім кольорових кулькових ручок, і для цього креслення я використовував шість з них плюс чорний. Це звичайні кулькові ручки. У той же час, згідно з Silva, він ніколи не змішує кольори: він просто покладає кілька шарів чорнила з штрихами, таким чином, створюючи ілюзію змішування і ілюзію використання кольорів, які він насправді не має.
English, Українська, Deutsch...
Карл Брендерс – всесвітньо відомий бельгійський художник. Раніше Карл малює ескізи з олівцем. Далі він створює картини. Працює в змішаній техніці, використовуючи гуаш і акварель. Митець приготував цю техніку з великим досвідом роботи протягом двадцяти років!
Дивись ще: Гіперреалізм Ольги Льонової
Гіперреалістичний художник показує, як він фарбує
Чорна та біла фотореалістика Франо Клен
Гіперреальні картини Lee Ціна
www.adme.ru/hudozhniki-i-art-proekty/giperrealistichnye-kartiny-lee-price-438405/