Сепаратор: Основні правила поливу

• Створення здорового балансу води набагато важливіше і ефективніше, ніж будь-яке зрошення. У цьому випадку буде досить викопати на ділянці, і з ним достатня кількість рослинності. Вегетація, в свою чергу, захистить грунт від зневоднення. Як балансувати водні ресурси детально описано в розділі «Регуляція водного балансу, створення водних ландшафтів».

• В цілому я б рекомендую менше води. Більшість садівників і фермерів вода дуже часто і дуже рясно. З цієї рослини стають залежними і вимагають нової порції води. Звичайно, після висадки рослини можна сильно поливати, щоб вони були вкорінені, але згодом поливають слід зменшити. Через це рослини стануть незалежними, їх коріння будуть рости більш глибокими, оскільки вони будуть шукати воду, а рослина отримає поживні речовини з нижніх шарів грунту. Таким чином, рослини беруть участь у формуванні волого-насиченої, аерованої, кореневої частини землі, яка так необхідна для їх повного розвитку.

• У зв'язку з наявністю круглого обкладинки рослинності можна зменшити споживання води. У цьому випадку оптимальним є степова структура посадок, в яких рослини затіняють і підтримують один одного (це розглядається в розділі «Кратер Сад»).

• Мульчування - це відмінний спосіб захистити землю від зневоднення, коли рослинний покрив ще не утворюється. Це підходить листя, соломка або будь-який інший органічний матеріал, який під рукою, навіть картон і старий одяг, виготовлений з натуральних тканин (без синтетичних волокон). Кулькове коло плодового дерева необхідно покрити товстим шаром мульчі. Найбільш підходящий час для мульчування ліжка відразу після сівби або посадки. У цьому випадку мульч буде гальмувати ріст супроводжуючих бур’янів, насіння проростуть під покривом мульчі, а паростки зможуть легко розбити через пухкий мульчуючий підстил. Після проростання насіння мульчування грунту не проводиться.

• Вода не повинна залити на рослини зверху. Дощ і весняні склери, хоча поширені, є просто непорушним. Чому? Я надіслав неправильне повідомлення на рослини і грунт, оскільки це не реальний дощ. Грунт щітки, щоб відкрити для поглинання вологи. Потім дощовик раптом відключиться, грунт все ще відкрито, і вода буде випаровуватися і грунт буде висихати. Крім того, дощові рослини викликають пошкодження листя і сприяють утворенню порошкової роси. При такому поливі занадто висока витрата води і необхідність води в рослинах. Ще одним недоліком частого зрошення є відмивання поживних речовин з грунту: вода відмиває їх від коренів рослин і несе їх, де коріння більше не досягають. Це як найкращі ґрунти виділяють в результаті використання дощових і весняних кланів і поживних речовин вводять ґрунтову воду. Саме тому полив завжди слід проводити тільки на поверхні землі: за рахунок традиційної системи каналів і крапельного поливу безпосередньо стовбурового кола рослини. Шланг крапельного поливу можна укласти як в грунт, так і на поверхні грунту. Звичайно, полив здійснюється тільки ввечері.

• Вода можлива тільки після заходу сонця і ніколи. У день температури і низької вологості рослини зможуть поглинати тільки невелику частку води. Відкрито провідні канали рослин, а незабаром вода знову випаровується. Але вночі температура повітря нижча, а вологість вище, ніж протягом дня, тому рослини і грунт можуть тримати і використовувати вологу набагато довше.

• Навіть коли рослини виглядають трохи плетені, я не паніка. Щоб залишити листя в цьому стані також є своєрідним тренуванням, щоб розробити захисний механізм рослини, так як це буде випаровувати менше вологи. Якщо ви починаєте бездоганно розбризкування води на ньому, то відключіть полив, а потім крім того, сонце виглядає, можна домогтися протилежного ефекту: рослина закриється без попереднього сигналу «підвищеної вологості», а вода просто розкачати її, а не вбирається. Коли рослина остаточно відкриває вологу, я буде далеко від мого шланга, і сонце все ще блискуче, і в результаті листя втратити вологу, що я фактично намагався тримати.

• Зернові культури не потребують поливу, крім в дуже рідких регіонах. Висаджений як підсадка рослинного покриву, наприклад, білий конюшина, захистить тіло землі від зневоднення і покращить якість грунту, так як ці рослини борються з глибокою кореневою системою.

• Для догляду за ділянками в надзвичайно рідких регіонах, на ділянках погрожують пустеліфікацію і на піщаних ґрунтах, я пропоную використання
Дерево закопують в грунт, що привертає вологу. Щоб зробити це, копаючи павуку, я кладаю дерево і гілки в ній, засипте її землею і висаджувати мої культури зверху або поруч з пазою. Такі канавки з начинкою також можна укласти біля підніжжя гіркого посту, дерево в них буде обертати. Розпад деревини приваблює вологу і поглинає її як губка. Висаджують зверху рослини, це волога принесе тільки користь. Видання

Сеп Холзер, Десерт або Рай

Джерело: vk.com/pervorod?w=wall-48124846_30225