Сепаратор: Як вирощувати теплолюбні рослини і плодові дерева в суворих кліматах

1,1 км Не дозволяйте ранкові сонячні промені: найхолодніший момент протягом дня настає до появи перших сонячних променів. Коли сонце сяє на рослинах, чутливих до заморозків, сито труби лопаються у своїх квітках і ніжних пагонах. Адже в момент розплавлення лід знову розширюється. Наприклад, якщо ви замерзли воду в склянці в морозильній камері, нічого не буває спочатку. Якщо ви зберете його з холодильника і залиште його теплом, скло буде лопатися. Однак якщо покласти склянку в морозильній камері так, щоб вода спійшала, вона буде плавитися, але скло залишиться непристойним. Так само відбувається процес з рослинами. Якщо вони захищені від променів ранкового сонця до тих пір, поки повітря прогрівається так, щоб квіти і пагони можуть повільно відливатися, то рослина навряд чи постраждає від заморозків. Тому дуже важливо захистити чутливі рослини з ранку сонця, або висаджуючи щось перед ними, або посадивши на західну сторону будинку, а не на сході.

2,2 км Щоб укласти водойми природного типу для накопичення води: відбиття тепла від поверхні водойм в аквапарковому ландшафті балансує зміни температури повітря, так як вода протягом дня нагріває, а вночі знову віддає її. Крім того, висока вологість, яка виникає в аквапарку, стимулює розвиток рослин і сприяє вирівнюванні температур.

3. У Використовуйте камені в оформленні саду: камінь протягом дня поглинає тепло і вночі повільно віддає його. Ви можете побачити це для себе, якщо ви йдете на камінь вночі і кладемо на неї. Дуже тепло і тепло. У зв'язку з цим ефектом кахельної плити вона має балансуючу дію на все, що біля неї, і тому нічні заморозки не можуть завдати шкоди. Так я можу висадити чутливі і теплолюбні рослини між камінням і таким чином захистити їх від заморозків.

4. У Застосування методу мульчування: товстий шар соломи або листя - хороший захист грунту від заморожування. Ті, хто хоче заощадити на мульчі, можуть висаджувати листяне дерево поруч з рослинами, чутливими до заморозків. Восени листя западе, укриття і захист землі від заморозків. За допомогою цієї методики я навіть виріс виноград і лимони в Краметерхоф. опублікований

Джерело: www.nazemle.org/hozyaistvo/rasteniyevodstvo/6-sovety-zeppa-holcera-kak-v-surovom-klimate-vyraschivat-teplolyubivye-rasteniya-i-fruktovye-derevya.html