Наші кишечники – це стимулююча система всього тіла!

Ми знаємо про вірне значення кишечника для здоров'я нашого тіла. Ось мій номер. Розуміння сенсу поняття «автоінтоксикація кишечника» і ефекту токсинів, утворених в кишечнику на здоров'я органів – моє основне завдання стало чистотою. Це право.

Але слідуючи принципу, що ми не розуміємо, ми не робимо, я вирішив вивчити це питання не тільки з точки зору біохімії, але і з точки зору східної медицини.

Сайги стародавніх, послідовників йога, тибетських і єгипетських лікаторів стверджували і стверджували, що велика кишка повинна зберігатися в ідеальному стані.

За останні сто років наша дієта різко змінила. У нашому харчі з'явилися речовини, що іноземці з'являються. Це всі види синтетичних барвників, консервантів, ароматизаторів, ароматизаторів ... Вони практично не обробляються нашим тілом і дуже погано видаляються з кишечника, так як сучасна вишукана їжа практично не містить дієтичних волокон. Це означає, що з року до року вони накопичуються в кишечнику і, як це було, «пригар» до стін. І цей масштаб блокує доступ мікроорганізмів і поживних речовин до стінки кишечника. Я не думаю, що це велика угода. Так що це буде! Це тільки один шматок стіни, яка заблокована, але сусідній, чистий буде працювати нормально! А ось виходить, що наш кишечник є спеціальною системою, через яку здійснюється стимуляція всього тіла. Ця система дуже схожа на систему стимулювання всіх життєвих органів через механічне стимулювання стопи. Або ірис очей, через який весь організм стимулюється через світлову стимуляцію. Аурил або долоня руки також мають точки, подразнення яких дає стимулювання відповідних органів. Великий кишечник також має власну спеціальну систему, через яку стимулюється весь організм. У певній області товстого кишечника стимулює специфічний орган. Ця стимуляція здійснюється наступним чином: в харчовій гурілі, яка заповнює кишечник, мікроорганізми починають швидко розмножуватися, знімаючи енергію у вигляді біоплазми, що стимулює прилеглу територію, а через неї відповідний орган. Так будь-який, навіть дуже невеликий «масштабний» на стіні кишечника створює проблеми з будь-яким органом. Якщо будь-яка частина товстого кишечника забита «розрахунком» або камінням, стимуляція відповідного органу не відбувається і починається повільне відмирання його функції, розвиток конкретної патології. Так, організм заважає бруду і токсинів, які організм не міг видалити через брак енергії і збалансованого раціону. Наприклад:
  • Назофаринкс асоціюється з сайтом переходу тонкого кишечника в товсту кишку
  • щитовидна залоза, нирки, печінка, жовчний міхур - живить і стимулює зону росту товстого кишечника.
  • Площа спуску - бронхі, селезінка
  • Сигмоїдна область товстої кишки - статеві органи, сечовий міхур.
Зробіть висновок. Якщо ви хочете відновити здоров'я і молодь - зберігайте кишечник в абсолютно чистоті. «Якщо ви хворіли, змініть своє життя». Якщо ви не працюєте, змініть свій раціон. Якщо це не працює, то перейдіть до лікарів і медикаментів. І це список органів, що відповідають певним ділянкам кишечника (див. Рис.) 1,1 км Серце.
2. Угри і бронхі
3. У Стомах
4. Панкреас
5. Умань Адренальні залози
6. Жнівень Кінгні
7. Про нас Секс залози
8. Тестування.
9. Навігація Bladder 10. Простати
11. Чоловічі та жіночі статеві органи
12. Поганий травлення
13. гіпофіз
14. Алергічний холод