Любов. .

Ми всі реагуємо по-різному, щоб люди протилежного сексу. Хтось починає запалювати гострий, хтось закриває і переходить в тишу, хтось нервує або загрожує. Тексти пісень, а це означає: Я ставлю фольгою.

Так, ви знаєте, абсолютна інфузорія взуття. Я можу бачити цей момент, коли сигнал переходить в мозок, «Я думаю, що цей чоловік дуже милий,» і права півсфера ковтає загартоване сльозотеча, ліві ноди з стриманістю і безперечно натискає кнопку «Офф». Немає головного мозку. Замінюється автопілотом, що я розповім, що дасть мені вниз.

Р

Людина не знає про це і не очікує трюку, бідного чоловіка. І він, наприклад, пропонує пити каву.

до Дякую, Я вже відвертаю сьогодні.

Ви отримали. Це такий простий приплив до бою. І з того, як автопілот після цього фраза кинув на заправку, я просто тримаю тихий і людина повинна вийти самостійно. Він говорить щось, я не сказав, що він запитує, я думаю, що це мудро, щоб зберегти торги назад.

Я знаю, що це час, щоб сказати щось, а потім автопілота йде назад і каже,

- Пінг-понг!

- Що?

Чи дійсно це пінг-понг? Де це приходять з мого словника? Я коли-небудь сказав: "ping pong" в моєму житті? Чому idiot autopilot кинути його на мене прямо зараз? Що я знаю чи можу я розповісти вам про Ping Pong? Абсолютно нічого.

Так я мовчазно подрібнити плечі і чекати чоловіка, щоб продовжити збереження ситуації. І пішов він. Я не маю зовнішніх ознак відхилень в розробці, і спочатку я можу зробити досить приємне враження. Людина має невиліковний мозок і на інстинктивному рівні він має бажання дістатися до дна.

Так він знову говорить, посміхається, запитує питання. На одній точці він каже,

Можливо, ви хочете попросити мене щось?

- Ти не гей?

Всі Контроль голови. Моє високе автопілот виводить з ладу бочки, а потім як ковбойник спиняє гармату на пальці і надішляє його в голстер. Посмішка і хвиля.

Потім, коли людина вже відступила, втомлений автопілот летить до відпочинку, а мозок обертається. Він дивиться на мене так репрохативно і каже: «Для деяких аналізів. й

Я шукаю соромно на підлозі, і мій мозок хасти мене і каже мені, як відповісти і що не сказати і зробити. Я згоден з ним на всіх точках і мусить його не відключати наступного разу, принаймні не відразу.

І це мене, гордість всього клану, випускника МСУ, мати двох дітей і бізнесмена. Що таке несправедливість? І з чоловіками, які тільки цікаві для мене, як друзі, спілкування просто чудово!

Чим більше ви подаруєте жінці, тим більше ви отримуєте життя.

Люблю не минуле.

Я активно підтримує і проводить діалог, захоплюючі жарти, легко цитувати класики, зрозуміти живопис і композитори, відкрити для спілкування на будь-якій темі, чарівний і приємний з якого кута не виглядає. Не можна сказати, що мозок є мессом.

В цілому людина, якщо ви думаєте, що я є універсальним фольгом або серйозно недорозвинена, знаю, що я люблю тебе.!

Автор: Ольга Лавра

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

English, Українська, Français...