7218
Як ми беремо і даємо енергію
Ми завжди думаємо, що вампіри є одними з інших людей, знайомих, родичів, працівників. Звісно, ми добре і любимо. І ми всі хочемо пити.
Поговоримо з основами енергії, інакше я боїмося, що ми будемо ковзати в мірку прекрасності, що призводить до виникнення проблем і деградації.
Які енергетичні вампіри?
Вампіри – люди з низькою кількістю особистої енергії через наявність руйнівних внутрішніх програм, які запобігають їх накопичуванню власної енергії.
Вони живляться на певну енергію, в основному негативно. Вони спровокують інших проявам емоцій, які сприяють виходу певної енергії. Взявши цю енергію, вони відчувають себе добре і задоволені.
Так, перший постул, для багатьох нових.
Вампір і енергія напоїв можливо тільки від тих, хто періодично вампір. Якщо людина сама по собі не є вампіром і живе самодостатнього життя, не залежить від будь-якого емоційно і зберігає внутрішню ядру, то неможливо відійти свою енергію. Ні. Якщо ви «порушаєте», то ви «порушите» когось.
Як малювати живлення?
Найпоширеніший спосіб для вампіру до «завдяки» полягає в тому, щоб спровокувати когось на негативні емоції, для цього можна розповісти про кризу, про складну ситуацію в країні, можна розповісти другу, що вона відновила і виглядає погано, що її чоловік поганий і невигідний, можна навантажити людину з негативністю, що завгодно, поки він стає поганою, сумною, важкою. Це перший рівень, можна сказати, перша легка страва.
Другий рівень. Необхідно привезти людину на сильні емоції, боятися, сльози, гнів, розрив, психозу і дикої агресії. Тоді, в тихому голосі, скажеш: «Чому ти так нерва?» Розглянемо її другу, вже досить пристойну страву з гарніром.
Є вампіри, які живуть на енергії провокацій і протиріччя, вони люблять приводити живіт між близькими, оскільки є багато енергії, є щось для прибутку. І є хороші інтриги, брудні козипс, натяки. Я консультував їх кілька разів.
Невідомо. Як тільки вона забирає чоловіка від сім'ї, створивши багато великогабаритних емоцій, скандалів, болю, потім людина перестає бути цікавим для неї і вона розуміє, що «це не шахта», після чого вона живе на цій негативності протягом деякого часу, а потім знову йде в пошуках жертви.
Типовий вампіризм – «спортивний інтерес». Жінка або чоловік досягає уваги і сильні емоції від протилежного сексу, а потім розбиває вгору. Природно, після того, як їх екс-партнери довго годують своїм болем, увагою, стражданням, досвідом і гіркотою. Ось хоча б давайте емоціям, й
Провокативний зовнішній вигляд або поведінка, коли вампір поводиться дефіантно або виглядає, що викликає багато емоцій в інших. Це вампір нарцисист, який бере енергію через його зовнішній вигляд і поведінку, наприклад, яскравий одяг, ланцюги, зайвий макіяж, slang, mate, гучний сміх, glimpses або модна схильність. Я зустрілася з такими жінками, і в реальності вони були досить адекватними людьми з гідними професіями, з сім'ями, але в той же час вони живляться за рахунок уваги інших, яскраво і навіть дещо вразливими.
Відчуття самотності і провокації почуттів самотності також є паливом, такими людьми зазвичай скаржаться на життя, драматичність, намагаються уявити все в тонах страждання і болю. Якщо ви починаєте відчувати себе шкода для них, то розгляньте самі, що дає вам енергію. Люди можуть бути симпатичними і емпатетичними, але небезпечно відчувати себе шкода, тому що це як ми годуємо їх слабкістю, не їх міцність.
Почуття винності. Ми працюємо тут. Для того, щоб людина відчула винність, щоб створити енергетичний міст, через який він буде годувати вас енергією.
Синдром порятунку, непарно достатньо, є також спосіб годування, хоча він виглядає дуже благородно. Таких людей завжди прагнуть допомогти комусь, вони самі йдуть з великою кількістю травм, відчуттів, але лекції та тренінги в першу чергу розподілені для друзів, вони дають книжки кожному, вони намагаються розповісти всім, як жити. Якщо один з їхніх жертв ще вирішує змінити та розвиватись, рятувальник отримує деякі з реалізованої енергії.
Роль рятувальника також є своєрідною енергією в ампіризмі, оскільки збереження людини, ми даємо величезну кількість енергії, і багато хто так звик до неї, що їх весь життя перетворюється в посадку добре в найгіршому сенсі.
Вампіри не завжди свідомі у своїй поведінці, а багато маніпуляцій скручуються несвідомо, вони не думають: «Нові я принесу Машу, щоб сльози і я почуваю себе добре!» Моя думка досить різна: «Ми повинні розповісти про те, як вона відновила!» Ви знаєте?
Чому ми вам вампіри?
Дуже часто ми починаємо приймати енергію від інших людей і вибираємо цей шлях існування, тому що у нас є потужні енергетичні отвори, де наша енергія життя безпечно зливається.
Є багато воронів, де наша енергія йде, і всі вони руйнівні: життя стресу, звички суддівства, категорична, порожня розмова про ніщо, зайва щітка, хвилювання, життя в минулому, життя в майбутньому, намагаючись адаптуватися до всіх і бути хорошим – все це займає енергію з сучасності, і ми змушені працювати через навчальні сесії, де ми будемо давати енергії, або смоктати енергію від людей.
Як ви знаєте, що я тампір?
Головне розуміння вампіризму – відчуття емоційної залежності від людей або подій.
Коли ви починаєте відчувати вихід без наявності певних емоцій у вашому житті.
Наприклад, коли ви відчуваєте себе порожнім, ви дійсно хочете зателефонувати другу і розповісти про те, наскільки погано ви є.
А якщо ви відчуваєте брак енергії і думки, «Я не мав відносин в тривалий час, мені потрібна людина. й
Або не вистачає життєздатності, і ви починаєте спровокувати скандали з нуля, розбавляючи своїх близьких на сильні емоції.
Або ви відчуваєте перехресну хірурга, щоб розповісти когось «проти». й
Коли мова йде про справедливість і важливо обговорити когось, дати негативну оцінку своєї діяльності.
Після страшних скандалів, вампір відчуває себе великим, він не вичерпує його на всіх, крім того, він навпаки піднімається вгору і починає допомагати всім.
Ви можете слідкувати за деякими прикладами, такими як якщо ви категоричною правдою, про кого-небудь і ваш супротивник говорить: «Не обговорювати це». Я не думаю, що це гідне!
Вампір буде відхилений, він буде некомфортний, він буде поганий і жорсткий, оскільки він не дозволяв заповнювати негативністю.
Якщо ви покажете щось важке і горіння, то співрозмовник не реагує на сильні емоції. Вампіри сердитися, бо знову їх маніпуляція не вдалося. І це подразнення попсує несвідомо, і вампір може не розуміти, що він так сердитися.
Чому варто відмовитися від ролі вампіра?
Шлях вампіра - це шлях залежності і втечу від внутрішньої свободи, це постійно зростаючий отвір всередині, щоб задовольнити які більше і більше жертв, людей, скандалів потрібні. Це людина знеболюється в емоційній залежності, і вампіри рідко тривають, і навіть якщо вони роблять, вони живуть в позачерговому страхі, тому що вони не мають внутрішніх ресурсів для створення великої кількості і благополуччя.
У вас є вамперія, що створює здорову людину. І саме те, що ми тут.
Зверніть увагу на вашу увагу в житті.
Вампіри завжди живлять своїх донорів, тому вони люблять бути з їх розуму, вони люблять думати і аналізувати, вони люблять обговорювати життя інших людей, вони зберігають очей, на який йде. Уважаю самодостатньої людини дуже в собі, у своїх бажаннях, в своїх цілях і намірах, і тільки невелика частина уваги виходить поза тим, щоб реалізувати свої ідеї і будувати відносини з людьми.
Якщо ви виявите себе в будь-якій з цих напрямків і маєте сміливість розпізнати деструктивні програми, то це важлива обізнаність, яка допоможе вам звільнити себе від цих негативних програм.
А потім подивіться на ваше життя і знайдіть ті отвори, через які ви втратите свою силу.
І дайте їм свідомо, дайте суд, порожні розмови, категоричність, постійне свято і хеш.
Занурення минулого і дати його йти. Позбутися від людей, які знищують тебе.
З часом ваша цілісність буде відновлена, і ви побачите, що ви більше не зацікавлені в тому, що вам буде добре і рясно.
І разом з Вашою внутрішньою цілісністю, Ваші бажання та нові хороші люди збиваються на вашому житті!