294
З любов'ю до життя власної волі
Одного разу кривавий небесний клерк в бухгалтерських заклепках запитатимуть: «Які відносини у вас є з життям? ? Що відповідь? «Я працюю за нею», «Ми сусіди», «Я зв’язав і перетягнув після того, як!», «Я не знаю, я даю це». І«Я люблю її. йй
І хто в наш час мотиваційних семінарів, психологічних тренінгів і так далі, і не знайшов Шамблала самолюбно любить життя? Це як і раніше сніданку.
Звичайна людина, в середньому за статистикою, повинна бути незадоволена життям і намагатися отримати разом з ним до смерті.
Час безумовної любові до життя, коли ви захопите в кожен день з ecstasy і щастя, зазвичай закінчується з дитинства. Тоді, якщо вам пощастило, починається романтичний період, сповнена снів і пристрасних корів. Життя схоже на красиву незнайомку, яка ніколи не залишить вас. І тільки після «живлення» зі своїм боком за сорок років, починаються звичайні скарги, репроші та розчарування.
Життя зрада. Вона обіцяє бути особливим, не схожим на всіх інших. Тепер подивіться на неї! Прогулянка по будинку в байкерному хаті, в оточенні скрабів і борів, не виконує побажання, а в цілому - нудний і радісний.
Людина несе в собі душу доброчинство і відродження в житті: "Це було приємно, ніжно, і перетворилося в таку наречену, що, незалежно від того, як ви поцілунали, ви не перетворите в принцесу!" І ця людина не вважає, що він довго перетворився на грязь і бур'ян, збирає суспендери носок і проводить вечірки з таблицями Sportloto. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Для іншого життя, можливо, він спробує, і для цього, неприємний, чому ієр?
Цей чоловік не помітив, що він перестав посміхатися і подякував своєму житті.Для нічого, для маленького, для нічого. Він не пишаться своїм і скаржиться на всіх його. Він суджує своїх дарів і закриває її за невиконання і ненаповнені мрії. Він зраджує на неї, захоче інший, і загрожує її болем, з яким життя загоює свою душу.
Забути чоловіка, який навіть з автопарку, милуючись «Що краси ви!» життя цвіте, весело і світиться з щастям.й Дзвоніть її жорстоким і непросто, і вона в сльозах. І вона буде щаслива з самого ранку - вона випікає щось на весь день, шокуючи. Я забув, що ви повинні довіряти своїй мудрості, і життя негайно відновиться. Він не чує, що з кожним битим серцем, вона восковує до нього: «Нема нічого, мій фольга, для мене все ще з вами». Він не бачить, як життя хворого чекає на нього, щоб стати однодумцем, коли він вірить в неї і любить його непритомно.
Вероніка Ісаєва спеціально для Веб-сайт
Попередній перегляд фото Марина Полянська
на www.adme.ru/profile/22661465/