Подруга втратила віру у чоловіків, тому вона вирішила перевірити на свій новий хлопець

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Поліпшується настрій, хочу почати створення, з'являються дуже метелики в шлунку. Початок чогось нового, як це. Але Як дізнатися, чи любить хлопець Насправді, не просто захоче те ж саме з дівчини? Дуже часто трапляються відносини.

По суті, деякі знаки відразу віддають іншому предатору. Незрівнянна впевненість в її величовості. Велика кількість обіцянок, які зберігаються, на краще, 1 в 10. В кінці або ігнорування в самий невідповідний час. Незважаючи на те, що вони схильні діяти на свою стратегію. З`ясуйте, хто перед вами не завжди простий. Займає час, прохолодний розум і навіть інтуїція. Хто сказав, що це буде легко?

Як незрівнянна дівчина, іноді важко послухати своїх друзів. Ось чому люди втрачають друзів. Вони ростуть і ростуть. По-перше, ми звикли говорити про все. Румори, богиня, хлопці. Якщо це не серйозне. Про роботу, перспективи. Я маю на увазі, нормальне спілкування людини про все. Не тільки покупка і ганчі, дорогі чоловіки.

Габаритний зображення

Тепер, це Час пішов, старі дні пішли. Три моїх чотири сімейних друзів здавалося переключати на інший рівень. Так вони стають роботами лише однією темою, щоб розповісти про сім’ю. Ніщо може зацікавити їх більше. Вони не хвилюють, що вони цікавляться прослуховуванням когось іншого. Немає дитини або штампу на паспорті. Іноді я відчуваю, що вони змінюються. Бо одружені хлопці не сильно зміняться. Теми для розмови дуже різні.

батькам, питанням квартири, ремонтом, дітьми або чекаючи їх народження, купуючи речі для дітей і «не думаю, що він любить її, вони працюють разом довго». Все, що я можу говорити про більшість моїх шлюбних подруг. Або підозра у треазоні. Це те, що всі вони роблять, крім одного найближчого до них. Катя. Я можу зустрітися з нею, поговоріть про все, що хочу і не відчуваю себе зайвим. Я не думав, що я так згоден про нормальну розмову.

Чи знаєте ви, чому Катя не змінилася? Чи не перетворилося на халя або параноїдний ревнощ? У моїй теорії вона виявила праву людину в її житті. Людина, яка дійсно любить її і впевнена в собі. Я так впевнений, що я закохався з ним, навіть якщо спочатку я знаю, що у мене була проблема. В короткий час любов не тільки зберігає світ, він також зберігає психічне здоров'я.

І це, як це все почалося. У короткі три роки тому, коли Катя навіть не планувала одружитися, і ми були друзями секельної породи, вона мала цікавий хлопець. Хлопець не простий, заробіток добре, з правими знайомствами і з хорошої родини. Він говорив кілька мов, тому що він вирішив дізнатися їх як дитину. Я працюю на власній, можна уявити? І так я дізнався німецьку і французьку. Не чоловік, казка! Попри те, що вона заподіяла йому, щоб бути щасливим з Катя була постійною зайнятістю. Зустрічі, зустрічі, поїздки.

Це не те, що мій друг був до своєї шиї в любові, вона вже з цього віку, але Nikita дійсно сподобалося її. І дав його зовнішній вигляд, фінансові можливості і загальний фон, це не дивно. На жаль, вони рідко побачили один одного через роботу Нікітини. Але любов не приїжджає, чи це? Так вони зустрічалися. Ми насправді говорили на телефоні.

А в певній точці Катя вистачить з неї. Не знаючи, як впливати на ситуацію або що робити, щоб уникнути непривабливості, вона вирішила запросити свого хлопця на серйозну розмову. Для неї необхідно принаймні розуміти, які перспективи їх відносин мають і чи не встигли їх наодинці. Так мій друг, без думки двічі взяв телефон в руках, перетворився на динаміку і зробив відеодзвінок до Микити, наповнивши на серйозну розмову.

Незважаючи на те, що це було 2 п.м., молода людина спить і втомилася голосу. Я розумію від історії Каті, що він не відразу зрозумів, що він був викликаний відеопосиланням. Так він кладав телефон до вуха і почав мурмур про те, як він працював і в даний момент не може говорити. Після кількох фраз, Микита вирішили змінити його поставу і за пару моментів приймали руку з телефоном десь бокових шляхів. Відкриття, таким чином, чудовий вигляд білого постільного білизни і спальної дівчини, яка спробувала покрити себе подушкою. Вона, ймовірно, не схожа на цю розмову. Багато роботи.

Виявляється, що цей виклик врятував Катерину багато часу і нервів. Вона дізналася, де і з ким був відсутній хлопець, хоча тоді він намагався пояснити себе і повторити, що це не серйозне, просто «спорт». Але мій друг не давав нікому шансу. Це закінчився її досить довгою і ненасиченою романтики. І я думав, що не шукаю нового чоловіка. Ми пропалювали один раз. Так багато людей розуміють мене.

Але, як я сказав, Катя є гордою дружиною чоловіка Misha. І від їх знайомства до весілля це всього шість місяців. Він є звичайним офісним працівником, він отримав гроші, але він не Катерина. Він був з середньої збірки, тому він не хотів його. Немає грошей, немає зовнішнього вигляду, що потім ви запитаєте? І я тебе скажу, ставлення. І нарешті знайшов чоловіка, який дуже любив її. Її, не тіло і все. І побачила, що для себе.

В цілому вони зустрілися з Міша на загальній партії колег. Я не знаю деталей. І Михайло відразу почав подбати про Катя, як тільки він побачив її. Наступні вихідні, тільки завдяки чудовому язику, вони знову побачили один одного. Катя пішов на дату з ним досить з бодром, не чекаючи нічого хорошого з вечора. Але їй сподобалося. Тоді вони пішли на іншу дату та інше. І Misha був все одно відкритим, солодкий хлопець. Я не намагаюся розкласти руки або натиснути на що-небудь.

Через три місяці, коли вони вже пара, Катя бажала перевірити її молодий чоловік для вошей. Вона намагалася розібратися, як дізнатися, чи був хлопець в любові. Я почав грати ганчірку і дивитися Misha реагувати на неї. Узгоджують табло в молоці - захопив її і спробував заспокоїти її вниз. В кінці вона втомилася від неї і вона «до себе». Тоді вона попросила на телефон від свого хлопця. Він дав їй без проблем, тільки посміхаючи і дразне. І вони були серйозними, щоб дівчина була ревнощою.

Катя прийшов до висновку, що, очевидно, Misha є занадто тертим калачем і знає, як поводитися в будь-якій критичній ситуації. Але він, ймовірно, не рахував один. І пішов Катя. Я скажу її. Але вона запропонувала їй молодим людям... Одружена. Незабаром досить. Це не просто ідея. Вона вимагала більше. Так що два з них в той же день пішли на маму Міша і розповіли її новини. До цього Катерина розповіла про її майбутній матері-в-право лише один раз, по телефону. І Міша? Так, Міша погодилася!

Вони дійсно пішли в будинок Мішини. Вони подарували своїм усім сортам добрих і куплених квітів. І вона була рада. Жінка була дійсно з відпочинком. Він був щасливим для сина і був щасливим. Увечері Катя дізналася, що не було ніяких підозр про почуття Миші. І вона починалася в любові з ним. І скоро було весілля. Вони були разом два роки, душа до душі. Чи заздрити їх? Трохи. Я щасливий для мого друга? Божевільний!

Це важко бути 100% впевненим у собі. Але, якщо прийде впевненість, то не витрачається час і дія. На жаль, у мене немає таких відносин. Як ви знаєте, чи любить хлопець? Я, ймовірно, мій fiancé приймає тест в деякій точці. І нехай йому намагатися не пропустити!