Кемпінг

Дмитро Черашний
до. Київ

- Настя! Нестя, ви очищали приміщення?
Питання вилетіли з кухні, перенаправляючи коридор двокімнатної квартири, але складені двері до грудей дитини стояли таким чином і знову захистили адресат.
Якщо дитина не відповіла, виникає підозра: чи він займається чимось незаконним, або невимушено батькам. Або він гасить.
Саша відповіла в гумористичному тону, не повертаючи навколо, «навіть, що вона так зайнята. й
Ніж в суші руки, як шкарпетка* в руках скульптора, звичало відрізати непотрібні, непотрібні, перетворюючи величезний, в ріст і тріщини, картопляні бульби в кульки для настільного тенісу. Найчастіше в більярдних кульках. Володія намагалася тримати дружину, але його спробу приєднатися до мистецтва не вдалося: гора кутових, примушених бульбах троянда в чаші.
Я сказав вам, я попередив вас: не купуйте картоплю в рослині, перейдіть на ринок.
Але Саша не встигла освіжити пам'ять чоловіка, столиця правди життя – урок був скорочений навпіл.
- Тато, дати мені кисть...
Нестя стояв на поріг кухні.
- Тато, мені потрібна щітка...
до Де ти? - Ваші батьки запитують.
Важкий рік Nastya, дивлячись, спокійно, практично inaudibly, сказав:
- Загублений. Я думаю, що в школі...
Непристойна вимога дитини зловила батькам сюрпризом: чому щітка? Привіт! Вони не розуміли нічого.

Настя зробилась з трьох. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але два місяці тому Володія купила за дочку, в магазині Арт-Фонду, дві справжні художні щітки - частина подарунка за перше вересня. Одна щітка була кладена, а друга, разом з посилкою від Ленінграда - дід Леона відправила велику коробку акварелі - подавала дівчину вранці, перед виходом на школу. Вчора, перший з вересня...

Настя дивилася на її батько, потім на мамі. У кутах її коричневих очей сльози повільно зібралися. Але замість того, щоб послухати її дочку, заспокоївши її вниз, допомагаючи їй, Володи, з якоюсь дивною грою на обличчі, знеболюється:
- Я не маю щіток! Погляньте, де ви втратите його!
Настя ступила на крок, так як якщо дозування удару, сіли вниз, а потім летять куля з кухні.
Саша дивилася на Володи з сюрпризом, скручуючи її пальцем в її храмі, пояснивши її чоловіка, який він дійсно був, і повернувся до мийки. Володія бажала відповісти, але змінив його розум. На балконі вирушили руку з кухонним рушником, вийняти сигарету з пакету і виїхали на балкон - або курити, щоб зрозуміти що сталося.
Вода скидається з насолодою, розбиваємо безкоштовно з крану. Саша атомізована картопля, дрібно нарізана і, складаючи в великій сковороді, покласти на плиту. Через хвилину квартира була названа, потім знову. Саша дивилася на її годинник, посміхатися і зануритися в передпокій. Судячи час, син повернувся після тренування.
- Олег, змінити свій одяг, допомогти зрізати сир і ковбасу для сендвічів - незабаром прийдуть гості - закривши вхідні двері за сина Саша.
«І на день народження» Олег сміхався, «навіть, п’ять хвилин. й

У вітальні подається стіл. Перші гості, близькі родичі, приїжджають точно шести годину ввечері. Вони зустрілися з друзями Олега: два, три, майже без перерви, хлопці і дівчата прийшли в квартиру з квітами і подарунками.
Через годину Володія перейшла до сусідів - він запозичував столик-книжку, дві дошки і стільці: кількість місць була катастрофічно зменшена, а гості прилітають і прилітають.
Саша була готова торкнутися, проповідуючи сина, щоб не попередити його заздалегідь:
Олежек, що якщо не вистачає їжі для всіх? Ви не відчуваєте себе шкода для вашої матері, ви хочете гасити людей?
- Ма, я рахував на п'ятнадцять або двадцять людей - багато хто відповів невизначено: ні так і ні.

Нестя, не в змозі сидіти в одному місці, що блукається по коридору, подивилися на кухню, потім в вітальню, але слухаючи дзвіночок, кинувшись на вхідні двері. У елегантній сукні з білим луком на її ременях вона привітала гостей, привітавши всіх, попросила про те, що буде дано дівчатам на день народження, і до питання: що б ви дали? - непристойно посміхаючись, відповів: секрет.
Дівчинка звернулася з прагненням поділитися «секретом», але хворим чекав гостей, які сидять на столі.

«Мати і батько привітали Олег – черга сестри дня народження хлопчика, – сказав він.
Неприємні ліхтарі спалахують в очах дівчини. Вона отримала від столу, взяла склянку соку в руці і...
«Мої мами, я забули подарунок», – виховав Настя.
Непередбачувана пауза - гості з посміхаючими на обличчі, які дивилися, як дівчина відчинила свою батьківську шафу і зняла звідти звідти.
“Олезька, брат!” – розгортається ватман, сказав Настя – Бажаю вірних друзів, здоров’я. Коли ви одружилися і діти, полюбляйте їх і виконайте запити дитини. Не відмовляється від маленьких...
Нарешті, Настя обробляється великим шматком паперу:
- Дивитися на це!
Саша і Настя вішалка одяг на балконі. На подвір’ї Олег і його друзі відіграли футбол, і далеко, біля майданчика, чотири чоловіки, надягаючи шматок фанери на дерев’яну коробку яблук, «розрізати» в доміно. Одна з них дуже схожа на Володи, пензлик виглядала з задньої кишені брюк.
«Пеце через очі дитини» Саша уклала посміху. І додав він, докладно.
«Дочка, що ви пофарбували цю картину новими фарбами?» попросили Володи, розквітаючи густо.
- Так, Дад. І нова щітка! Я покажу тебе! - Настя гордо відповіла і приносила з дитячої ... олівцем. На його кінці в'яжуть пластиліну міцно провели щетинки з просоченої щітки. Гості прокинулися.
- Я відрізав волосся на лялькі, - надихнула перемога, Настя пояснила.
Вольоди, вийшов, відкрив двері книжкової шафи, вивів справжню щітку з верхньої полиці і пропустив Настя через стіл.
- Переможці не судять! «Святий мене, моя дочка», - сказав він в повній тиші.