Примітки. День 359

Патрі

Цікаво, що ти думаєш. прямо зараз. Я був у душі протягом 25 хвилин. Я люблю воду. Ви теж. Що таке Scorpio водяний знак? Бо він рухається на землі. Ви Пірс, ви розумієте. 7 березня. смішний. Але я не забув, бо це важко. Чому Scorpio? Бог поганий його, поганий знаками. Я люблю море, ви любите море. Це досить говорити.

Я просто дивую, що ви думаєте. прямо зараз. Або пара годин тому. Коли ви стояли в душі, і ви, ймовірно, не співали. Я завжди консультую вас. Але ви завжди можете зробити те, що ви хочете. Я теж. Так не дивно мене. Ось чому я люблю тебе. Не дуже. Я тебе люблю. Ми рогатні і оригінальні істоти. Існує, що не схильна до більшого та нижнього інтелекту. Ось чому ми робимо те, що ми хочемо. У нашому суспільстві це буде викликано самопізністю або сучасністю. Ви завжди повинні пояснити щось або викликати щось. О, що. Коли я скажу, я пам'ятаю вас в дощі. Це достатньо, щоб змивати бруд, який іноді обтягує мене.

Хочу відповісти від мене так часто. Не знаєте, що я вже бачу тебе? Коли вони не потрібні слова. І не потрібно слів. Я не маю потреби вашого тіла. Я хочу бачити і відчувати. Тіло, навряд чи. Трансформація сексу в любов відбувається самостійно з вами. Я лежаю. В залежності. Я тебе люблю. Почуття м'якше. І я не хочу бачити вас для цього. Ви зателефонуєте і ви сердитися. Я посміхатися і сказати хорошу ніч вам. Тексти пісень, а це означає: Я трохи до вас і всіх. Для мене заспокоївся. Для кого головне вибрати.

Я шукав першу частину фільму, яку я працюю. Я не люблю себе. Але я думав це б. Мені здається, що якщо ви не wank себе, і взяти себе в різних штатах, то життя буде легше для вас. Не травматичний. Якщо це некомпетентно, це некомпетентно. Якщо це робить, це буде. Я працюю на дотик. Але я не знаю, коли я буду до деномінатора. Може бути ніколи. Що це таке? Я шукав піну індійської кави сьогодні і я думав, що я був живим. Дійсно. Відсутні позиви. Я вийшов на дим, вдихнув і відчував, що повітря вже пахне навесні. І ви знаєте? Все інше не важливо для мене, але якось це не важливо.

Подбайте Отримай сон. І п'ють м'ята. Якщо ви не хочете, щоб не пити. Що вам подобається, коротко. Не думаю, що я не думаю про тебе. І я шкодую про поліптотон, nerd.