364
У сім'ї немає такої речі, як «люкі»
852744
Ми запізнили поїзда один раз. У Москві-Анапа поїзд повинен прийняти нас на південь. Ми чекаємо на це свято з усіма нашими серцями.
Три години до поїзда зліва, мій чоловік і син взяв до замовлення таксі.
А потім з'явилася деяка дорога. Ми просто стояв у трафікі за перші два години, не один сантиметр, що переміщається до мети. Проблемою було те, що в найближчому метро, де можна приїхати до станції, і ходити до метро на підніжжя в скрабному сонці з великим багажем і невеликою дитиною в руках є реальна утопія.
Нарешті, корк помер. Перед поїздом ввімкнено 30 хвилин. До 10 станцій. Я казав мені і чоловікові, що ми були пізно. Після того, як все ще працює на станції, шукаючи платформу. . й
Але ми ходимо в будь-який час. Вимкніть. Зібрані в думках про нашу нещастяну відпустку. Я намагався розібратися, що Всесвіт сказав мені з цим щастям. У дворічному сині з'явився навколо автокрісла і не поділився нашим фортуном. Я хотів кинути його на ас, хоча я ніколи не підняла руку до дитини у всьому житті. . й
Ми побігли в Казаньську залізничну станцію 15:35. У 15:30 наш поїзд пішов. Чи повинні бути пішли... Але він став там, як він був похований. Я не міг вірити мої очі, але на блоці показала Москва-Анапа. Коли ми прийшли до останнього автомобіля, поїзд почався. Ми кидаємо речі на ходу. А дитина була передана в автомобіль під час роботи на платформі.
- Щось затримував відправлення, роз'ясував провідник, знімаючи смугу, коли ми, дихаючи від бігу і стресу, спробували дихати в вестибулі. Тоді ми пішли на довгий час, шукаючи наш купе. І коли ми знайшли і закривали двері за нами, мій чоловік і я захопив інформативно, і він сміхався нервово, і я підірвав. . й
Це те, що я закликав щасливих. Ти щасливий. Щось трапилося, що не сталося. І це на користь.
Якщо ви посадите томатне насіння в майонезних баночках ранньою весною, покладіть їх на підвіконня, стежте за температурним режимом виготовленої розсади, потім, ближче до літа, ретельно перевозите зрілу розсаду в країну, пересаджуйте їх в парник, забезпечте регулярне полив протягом усього сезону, добриво і буріння, а восени ви будете зустрічати в теплиці з м'ясними соковитими томатними сердечниками, розглянете, що ви «лакитно»? Звісно! Це буде очікуваний результат щоденної роботи. Ось в сім'ї, в виховання дітей, в побудові відносин, це безтурботне «хрябий» не буває.
Я пишу повідомлення про чоловіка і дітей. Читач створив медовий образ мою та родиною цукру. Але я пишу правду. Я нічого не зробив. Я пишу про спокійне сімейного щастя.
- Ви щасливі, ті, хто у мене є всі неправильні бренди. Для них простіше впоратися з несправедливістю: адже слово «люкі» пришивається механізацією долі, деякі неспроможні обставини неспроможної сили, і не існує дробу їх відповідальності за результат. Хороше слово для тих, хто незадоволений.
Що я говорю, що ми звичайно. Середній. І ми пішли на нашу «люкі» через такі гілочки, через які не кожен пройде. І ми сплачували важку ціну на щастя. Для багатьох це неможливо.
Мій чоловік і я пішов на всі етапи. Етапи прийняття одного партнера в житті, згуртованості з недоліками, мудрості оцінити гідність.
Ми разом з коледжем. З перших дат (з букетом з диких квітів), заспокійливих (тільки на проході), від юнацьких спекотних образів (і я вірю вам!), з перших кар'єрних перемог (перейти в море?) і провалів (поки ви повернетеся до мене!), спалювання ревнощів (який Лена??), пристрасні примирення (що, прямо тут?), з пастою, як єдина їжа, яку ми можемо заробити (але не взяти копійку з наших батьків!), з перших кар'єрних перемог (перейти до мого сина, я ніколи не можу отримати більше грошей) . . ?
Як і в золотих рибах жарт, коли я «наміть нам, щоб мати все»,й Ми не ідеальні. Ми пішли через цей рівень відносин за рівнем, як комп'ютерна гра. Ми втратили життя, ми привели енергію. Ми втратили. Божественне життя.
Я пам'ятаю цей період... Я почав холодати у відносинах. Вона погана в свердловині байдужості, в квадрумі інтентиції, в його поверненні від роботи в нічно-часових... Я не знаю, що в той час як людина шукає себе, він повинен приготувати його борщ, не лекцію. Я думав, але це не ярмарок! «Я втратив себе занадто, я хочу шукати себе!» І я зробив.
Я шукав казку і мій чоловік був чарівним. Зачарований холодний аромат. Я заморожувати і залишити. Я думав, що вона була теплою.
Звісно, ситуація склалася. Скарження, серцебиття. Ми збили в неї і зламали на невеликі шматки. Замість стоячих разом вони лікують рани. Кожна людина. Вони чекали на коляску. Хто може зануритися на рану людину? Він повинен ... зібрати себе.
Я забрав свої літні сукні і залишив восени. Моя рука сина жила в долоні. Вона запашна як цукерка і відповідальність. Я насолоджувався гордістю.
- Я не хочу нічого від вас, я сказав чоловіка. І він - Я згоден! Бастард! Я чекав, щоб запустити після мене, захопити свою руку, спробувати подрібнити пластикову картку. Він знає свого маленького сина, він знає, що я не можу заробити гроші. Я знаю, як провести задоволення.
Що робити. Окреме життя відхиленої матері з дитиною в оренду квартири дуже дорого. Я очікував чоловіка, щоб прийти до своїх почуттів. Я пішов всюди з моїм телефоном. Зачекайте дзвінок. Але він німий.
Як виходить, гроші всюди. Ви просто повинні бачити їх. Ми не бачимо їх лише тоді, коли ми маємо можливість. Або коли у нас є щось — гордість, статус, лазінес — важливіше, ніж гроші. І коли мости горять позаду вас, ваші помилки і можливості добре видно в цій полум'ї.
Я навчився заробляти на ніч. Право на вівторок. Через наступний четвер, мій боргу буде 135. Я сказав Всесвіт: Мені потрібно сто тисяч. Термін. Завтра. Мій телефон ранг.
- Хочу провести весілля завтра, сказав мій друг, господаря свята. - Я зламав ногу. Я в лікарні. Ніжки пов'язані. Сценарій. Деякі начальники будівельного відділу. Скільки буде потрібно?
- 70.
- Ви чортуєте божевільний? Привід для 35.
- Для неупередженості та сили Чи є він бос або хто? Він не хоче руйнувати своє весілля?
Не було Він був начальником будівельного відділу і знав, як побудувати. Я знав, що сім'я теж була будівля. І весілля є фундаментом. Погоджено 70. Наречена, яка, дружина, була приємно. Зібрав його під стіл. Він сидів, пухнастий, і посміхнувся,
- Я хочу, щоб ви любили, я сказав на добра і, виграючи, випрямляючи наречені трусики, випікаючи з кишені з м'яким мереживом.
- Як і студенти, які посміхалися, Пайд 80. Хороший будівельник.
"Танк ти, Всесвіт," Я сказав психічно. - Потрібно ще 20.
На наступний день в головній роботі я був раптом присуджений бонус. 30 000 р. Я вирішив, що 10 був реверсал Всесвіту. Я провів на благодійному рівні. Всесвіт оцінив свою геносильність. Я був наказом. Я вийшов з кризи.
Моя нуль з одного чоловіка стала досить самостійною фігурою. Я вже не нулю, і відтепер я повинен розраховуватися. Я пишаю себе. Я хочу, щоб я був гордим. Я дізнався, що я втратив. І я приїхав Він сказав: «О, ти, що ти!» Але він не сказав нічого. Він посміхався ввічливо, як він взяв сина. Він посміхався, як він повернув сина. Все спілкування.
Я впав в самотність. Для мене, свобода занурюється як дом. Я не можу піти додому до середини дня, коли ніхто не чекав.Він не хвилюється або попросить, «Що я зустрічаю тебе?» Я не зацікавлений в успіху. Мені потрібно, щоб подивитися на мене і скажеш, "О, прийти, що ви!"
Я не зацікавився тим, що я буду нулю, але за спину.
Я вирішив діяти. Я подарував дитині дідусь на вихідні. Я купив нижню білизну, що підкреслює. Силіконові панчохи. 12 сантиметрів каблук. Вона зробила її волосся недбалим. Я взяв трохи губи, приховані в брудній червоному помаді. Я кладу клоаку над нижню білизну. Я був дистильований пристрасний. Силіконовий панчіх був видимий в розрізі клоака. Під час прогулянки на машині я відчував як Цициліна. Чоловік дивився навколо.
Я побував на початку першого. Я ранг дверний дзвінок. Серце стрибає з грудей. Відкриває ніхто. Що робити, якщо він просто не вдома? Що робити, якщо він не один? Я був тероризований. Я не думаю про це. Я не можу побачити інший спосіб.
Нарешті він, сплячий, відкрив двері.
до Що відбулося? Він попросив, що від різкого світла від сходу.
- Ви самостійно?
- Ноп.
- Я майже загинув, занурений приниженням.
до Ні, я з котом. Що відбулося?
- Чи можу я потрапити? Я попросив і відкрив мій клоак.
Він прокинувся навіть важче. Він був одягнений старовинним сімейним нижням, наданим братом Валею, який практикував весняне пошиття чоловічий нижню білизну. Вони пахнуть все, але пристрасно. Почуття, як бабуся Валя, навіть коли вони були свіжими. . й
- Подивіться, ви дуже сексуальні, дійсно. Але я не кинувся третього дня. Ми беремо. Я повинен отримати в три години...
Йдеться про «соррі», «Я оцінив,» і «не робіть це ще один раз», при цьому я побігла сходи, закриваючи підбори і відштовхуючи сльози подрібненої гордості.
- Німецький Я занурився в машині, змащуючи смоки ези, смисніть «небо» - будь-яка форма зв'язку з цим скрабом. Через два дні я пішов до нього. Він прийшов на мене останню ніч. Приготовлений. З квітами і новою білизною.
Що таке? У сім'ї немає такої речі. «підготовка», «збудована», «відтворена», «розроблена», «зклеюється». Сім'я важко працювати. І не існує життєдіяльності і більш банальної фрази. Ви кажете, що ти щасливий. . й
Автор: Ольга Савлиєва
Фото на перегляді: Мосфільм Кіностудія
Сайт: www.mosfilm.ru