Не було щастя, але не допомогло.

На створення посту переїхала сусідня гілка стовпчиками. Я не хочу ігнорувати тему сусіда.
В цілому все почалося з того, що звичайна комп'ютерна аудіосистема загинула саме на новий рік 2012 року, близько тижня. Вічний російський питання виник – хто блюво і що робити? Я не хотів би купити сов, бюджет сказав не до системи «бой». А потім я пам'ятав JBL старошкільні спікери я отримав безкоштовно кілька місяців тому. Зняття передніх панелей з ганчірками, я побачила сумну картину - піновані ясен на динаміках знизилися від старого віку. Так, google, він сказав, що це зроблено в Нідерландах. Я зв'язую виробника і скажу йому, що я дійсно потрібно його гумка наплаває на стан, який він відправляє його в два дні, тому що тоді вся ідея втрачає своє значення. Він відправив мені повідомлення наступного дня. Починався ремонт. Набір мала все необхідне - спеціально заточений клей, щітка і вирощені ясна. Ну і інструкція, звичайно, яка виглядала як посилання. Веб-сайт

Це те, що він виглядав як після автопсії.

Другий динамік не набагато краще. Як розірвав все, що згортається - окрема пісня. Пиво, «мама» і ацетон зробив свою роботу.

3610Р. 4200Р.

Найгірша частина була отримана від металевого обсаду. Але я міцний, я зробив це.

9214734

Тут він готовий до нових гумок.

Я кладу його, не сказати ні проблеми, але я зробив. Клей дуже міцний.

Я дав йому день, щоб висохнути і подбала, що щось довелося породити ці стовпчики. Я не зроблю, я знайшов варіант на локальній онлайн-балеті. Зателефонував, прийшла, оголена. В цілому, отримав ресивер Harman Kardon за 65 євро рублів (вартість нового - близько 1-1,5 к євро). Ну, ебать його, стовпчики сьогодні ні. Я приніс його додому, гакнув його вгору, і ... Вони кажуть, що вони не можуть вірити його після комп'ютерних скрипок. Після всього, 8 дюймів НФ - влада! Плюс HF і HF динаміка, але вони були здоровими і не потребують лікування. Гості приїхали до НГ, написав окропом ) Сусіди були щасливими. Проходячи стовпчик, джинси йдуть в танець. Але я знаю мірку, щоб не були скарги. Але свічки виводяться досить добре ) Власне, хінтессенція — мої комп’ютерні динаміки не зламалися, тепер не буде якісного звучання. Я ще щасливий.
Я зробив.

Р

Джерело: