11 Золоті правила діалогу з диффікултом

Завжди є можливість вести переговори. Навіть коли здається, що погляди сторін абсолютно різні, їх інтереси несумісні і не існує компромісу.

Веб-сайт Оприлюднено статтю сімейного терапевта Світлана Royce на 11 правила діалогу, які допоможуть досягти взаєморозуміння в сімейних відносинах та роботах.

До будь-якого контакту необхідно налаштувати, як інструмент регулюється до концерту. Займіть стабільну позицію - сидайте або підіставтеся до того, що ви відчуваєте підтримку, баланс. Говорячи від дорослої позиції - тільки те, що ви впевнені в і що важливо для вас, робіть на увазі, чому ви входите в діалог. Якщо є ймовірність того, що ви провокуєте емоції, знаходите крапку перед очима або шматочок одягу (або придумати дотик), що символізує стійкість і баланс для вас. Почати складну розмову з коханою людиною, скажімо голосно або самому собі: Я починаю говорити про перебування на зв'язку, щоб бути з вами, не боротися.й Пам'ятайте, що діалог не про виграш битви, але про синхронізацію позицій. При контакті з дитиною, перебування на рівні очей і доторкнутися до тіла. «Я з вами». У нас є право не вірити нам, не любити нас, не розуміти і не погоджуватися з нами – це обов’язково буде призвести. Трути суб'єктивні. Дивитися діалог для правди, оригінальне визначення значення, що лежить за словами. Це може бути зроблено тільки в спокійному стані, малюнок від ресурсу трамвайності. Кожен має право на імперфікацію, помилки, помилки.Це не заперечує початкову повагу співрозмовника. Пам'ятайте, що ви можете бути неправильними, нехай ви навчитеся. Повага наших співрозмовників і опонентів починається з поваги до себе. Кожен має власну мову та символічну серію, власну швидкість реагування. Що говорить і чутно, просіяний через наш суб'єктивний досвід і сприйняття і розсіювання, перекладаючи слова, ми чуємо на власну мову. Не боятися запитати знову. Подаруйте себе і ваш партнерський час, щоб «асимілат» і дайджест інформації. Дуже часто говорять проголоси «Я» замість «яю» («Я відчуваю», «Я відступив», «Я сердився», «Я думаю». Ми проводимо наші думки про співрозмовника.Почуття, неупереджені бажання, і на нас, відповідно, проектовані. Вчимося відрізняти ці проекції і нехай вони впливають на самодостатність. Ми знаємо, що ми живемо з однаковою частотою. Повідомляйте на звичайну мову, але не нижче вашої частоти. Підняти до рівня більш структурованого співрозмовника і не нащадуються тим, хто намагається спровокувати «відновлення». З активно-агресивними людьми необхідно дізнатися, як вчасно залишити агресивний контакт, а не приймати звинувачення особисто. Такі люди приховують за загальними фразами і проноун «ми», знаходять найбільш вразливі сторони. При контакті пасивно-агресивних людей - вони воліють говорити за спиною, кидати слова після них - спробувати поставити семантичні акценти в комунікації. Переконайтеся, що почуття виражені. Не спровоковано провиною і підвищеною чутливістю, що розвиваються пасивно-агресивних людей. Після складних контактів потрібно відпочивати, перезаряджаючи. Не втрачайте до обговорення особистісних якостей – розповідайте тільки про факти та події. Оцінка проявляється від невідповідності як останнього аргументу. Якщо діалог все ще перетворюється в кварель і аргумент, він стає абсолютно багаточастотним - перетвориться на почуття гумору. У таких випадках я згадую фразу «Молд пропагує спори». Не сперечатися з цвіль. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Побудувати діалог з Вашої «погашення». й Це звернення до «найвищого потенціалу» допомагає досягти рівня за травмами, оцінками, провокаціями та стереотипними реакціями. Важко сказати співрозмовника: «Я бачу тебе», «Я подбаю про ваші думки і вашу присутність, навіть якщо я не згодні з вами. й Важливо вміти завершити діалог - "завдяки вам", "див. тебе".Будь-які слова, які звучать в цьому моменті. Проаналізуйте минулі діалоги, спробуйте дізнатися з них. Про те, що він відчуває, що він очікує, завдяки контакту і діалогу, знає, як взяти комплімент і сказати комплімент.

Кредит: Світлана Royce
Попередній перегляд: Summit Entertainment

Зареєструватися Веб-сайт: http://www.facebook.com