926
Золота Naomi Campbell в кампанії ексклюзивна лінія золотих навушників
Супермодель Naomi Campbell взяв участь в зйомок рекламної кампанії ексклюзивної лінії золотих навушників, яка була випущена брендом відомого раппера Дре – Beats by Dr. Dre. Унікальність цих навушників не тільки в матеріалі, з якого вони зроблені – реальне золото – але і в тому, що є обмежена кількість їх у світі – тільки 24 пар, і вони виготовляються спеціально для переможців чемпіонату світу – німецької національної команди.
Наомі Кемпбелл в ефірі ексклюзивна лінія золотих навушників Beats від Dr. Dre
Купити ці навушники навряд чи вдасться, але подивіться на фотографії розкішної рекламної фотосесії, де 44-річна краса Наомі виглядає точно як золотий статуетки, ви можете зараз.
Працював над цим проектом було багато задоволення, зйомки було шумним і енергійним. Я навіть зумів практикувати футбол! Це був перший раз, я працював з легендарним фотографом Рангін, він був мрії, сказав Campbell.
р.
р.
Купити ці навушники навряд чи вдасться, але подивіться на фотографії розкішної рекламної фотосесії, де 44-річна краса Наомі виглядає точно як золотий статуетки, ви можете зараз.
Працював над цим проектом було багато задоволення, зйомки було шумним і енергійним. Я навіть зумів практикувати футбол! Це був перший раз, я працював з легендарним фотографом Рангін, він був мрії, сказав Campbell.
р.
р.
Android одяг: Що таке неправильно?
Німецька національна футбольна команда в HUGO BOSS рекламна кампанія