398
7 незамінних порад, які допомагають спілкуватися з агресивними людьми
Конфлікти відбуваються в житті кожного, а іноді складно погодитися з співрозмовником. Що, якщо ви буквально відчуєте агресію, що надходить від вашого супротивника і є про те, щоб вибухнути себе?
На щастя, є кілька дійсно корисних кроків, які допоможуть вирішити проблему і не впадуть в слизову обличчя. Пам'ятайте, що це, ймовірно, прийде в руки.
Як великий Карлсон використовується для того, щоб сказати (і він був поганий правий), "Пеце, тільки спокійний!" Не потрібно відлякати, навіть якщо ви відчуваєте себе, як ви ламаються з небезпекою. Глибоке дихання і невеликий прогрів допоможе зняти напругу і не сказати занадто багато.
Не забудьте, що кожен може зробити помилку, включаючи вас і ваш співрозмовник. Спробуйте уявити себе в місці опонента і подивіться на ситуацію з точки зору – що б ви відчували? Можливо, його життя зараз складно, і це те, що викликає небезпечність і агресивність.
Навіть якщо людина має тисячі причин, щоб показати агресію, не дозволяти йому кинути її на вас. Поговоріть в парі і не підніме голосу. Це побудує довіру, не прагнення до «крему» Якщо вища ступінь діалогу, не забудьте нагадувати співрозмовника.
Немає нічого простіше в конфлікті, ніж спати. Спробуйте тримати себе в контрольі і реагувати на слова співрозмовника. Трохи практика і скоро ви побачите щось добре в самому злоі людини.
Не варто брати із собою ізоляцію агресивних людей до серця. Більш часто використовують проноуни «Я» замість «яю» («Я відчуваю», «Я відступив», «Я сердився», «Я думаю»), намагаються побудувати діалог вашого «погашення» з його «погашенням» – без пошкоджених слів, провокацій і звинувачень. Такий «дощ» тонус вибитиме скандаліст від своєї рутини і вислухати.
Якщо людина володіє емоціями, неважливо, як сильний аргумент в руках. Скажіть лише те, що ви впевнені, і концентрувати якомога більше, щоб пояснити вашу позицію, наскільки це можливо. Пам'ятайте, що правда є суб'єктивним -look для оригінального значення, тобто що лежить за словами.
Якщо ваша бесіда більше і більше нагадує кварель і спілкування не працює, зловживаючи ситуацію і поверніть почуття гумору. Зробляйте людину посміхатися, сміятися на ситуації, і ви відмовляєте його відразу, стираючи залишки агресії і небезпеки.
Переклад Веб-сайт
На основі яскравості.me
Дивитися також.
4 Шляхи, щоб тримати руки на Коли дитина не слухайте
11 Золоті правила діалогу з диффікултом
www.adme.ru/svoboda-psihologiya/11-zolotyh-pravil-dialoga-s-trudnymi-lyudmi-1112760/