Чоловіча мода для успіху

Я хочу писати про тренд, який має великий вплив на стан розуму, я думаю. Цей манічний стан «Суцесу» є типом психічного розладу. Що таке образ успішної і процвітаючої людини сьогодні? Він завжди має високий настрій, він не дискурований, він нічого не турбуватиме. Він усвідомлює себе кожну хвилину свого життя, постійно генерує креативні ідеї, а також ускладнює і коментарі на все, що він бачить.

Багато людей керуються цією державою як нормою, довге бути в ній, " бути успішним". І будь-яка втрата від цієї держави оцінюється як негативний - щось, кажуть, невірно з мене.

Отже, в даний час домінує фізичний синдром (MS) - високий настрій, прискорення процесів асоціативних процесів і рухової активності, постійне бажання діяльності. Сучасна людина завжди повинна бути найкращою – визнання власної особистості також входить до складу МЦ.

Звичайно, в гострій або екстремальній формі це може залучити кілька людей - це сильні психотичні стани, які відбуваються в серйозних психічних і соматичних розладах. У м'якому виразі це майже стандарт щастя сучасної людини.

Це «норм» сприяє пресі та рекламі, вирощує в молодій субкультурі, де модно бути постійно на диску. Зображення сучасного бізнесмена також з'являється в популярній культурі манек – безщільно, постійно в русі, бублінгі з ідеями.

І що, здається, це проблема? Ми хочемо бути щасливими і успішними. І цілком природно, щоб досягти цього щастя, образ життєрадісної, активної, розумної людини більш підходить, ніж шлам. І ось лов: наше мислення часто полярне. Тексти пісень, а це означає: Ми думаємо в екстрімах - якщо не активні, то ламки. Якщо не щасливий, то нещастя. Якщо не швидко мислити, то ступеню. Якщо не творчо, то без талантів. На додаток до екстремальних, є завжди третій варіант – оптимальна. Або навіть багато варіантів – індивідуально.

Що таке найкращий варіант для манії? Це, власне, нормативно-правові стани - нормально, просто. Це коли людина має навіть спокійний настрій, але не коли все на барабані. Людина відчуває емоції, які відповідають ситуації. Якщо ситуація розмовляє, то він щасливий, веселий, радісний, навіть щасливий. Якщо ситуація несприятлива, то він відчуває сумність, страх, розчарування тощо. Я маю на увазі не тільки зовнішні ситуації, але й внутрішні стани. Адже іноді все всередині нас не радий з точки зору тону - втоми, сумніви, невпевненість, релаксація, стопор - це нормальні стани, адже життя вимагає нас розвиватися внутрішньо. Розвиток часто супроводжується кризою.

Коли ми говоримо про негативні емоції і низький настрій, ми приїжджаємо до тонкої лінії – як відрізнити негативні стани в нормі від депресивних? Хочу сказати такий критерій - як людина справляється з несприятливими ситуаціями і умовами? Якщо він успішно подолає їх, якщо вони не збивають його з рута протягом тривалого часу, то це про норму. Якщо людина пов'язана з проблемами пасивно, відчуває себе безглуздими, робить негативні прогнози, не дізнаючись про вихід - тоді ми можемо сказати, що його настрій переміщається до депресії.

Чому небезпечно орієнтуватися на успіх як норма?

• По-перше, постійно піднімається настрій і підвищена активність не завжди економічно виправдана - це часто життя «від засобів» психіки. Міцність тіла і психіки обмежена. Підвищена активність, якщо вчасно не зупиняється, загрожує як фізичним, так і психічним виснаженням. У стані виснаження, безумовно, не буде до ефективності і творчості.
  • По-друге, якщо ви вимагаєте тільки гарного настрою, вам доведеться відмовитися і пригнічувати негативні емоції. Але в будь-якій діяльності ми зіткнулися з проблемними ситуаціями, коли потрібно відчувати занепокоєння, відчайдушність, сумність, дратівливість і т.д. Проблема буде відмовлено, і емоції не будуть жити, але пригнічують. Також такі природні стани, як втома, млявість, пригнічення будуть ігноруватися - мозок просто не встигне обробляти інформацію, для повної роботи і відпочинку.

Виявляється, якщо ви культивуєте манічний стан як норму, можете прийти до внутрішнього конфлікту, до неврозу. Ще одна річ, що іноді невроз не є наслідком надмірних вимог до вашого стану, але причина. Мода для маніакуліту підібрана з особливою зеєю людей, які вже відхиляють щось в собі, забороняють собі бути різними - включаючи слабкі, сумні і просто спокійні. А ось ми приїжджаємо до третьої протипоказання.

• По-третє, кожна людина має свою конституцію, власний темперамент, власний характер. Отже, у кожного є внутрішня норма діяльності та настрою. Хтось психологічних процесів – це психофізіологічна справа кожного з нас. І на цьому, характері і різні особисті характеристики накладаються. А якщо вони не повинні бути постійно життєрадісними, то вам доведеться ріпакувати себе, зловживати ресурси тіла заради дотримання нової «нормової». Це питання, що приймає себе з іннатом та набутими характеристиками.
Що таке висновок? Я думаю, що у нас є вибір. Ми можемо прийняти моду для психічних станів без критики. У цьому випадку ми будемо змушені носити те, що не дуже підходить для нас. Це може призвести до внутрішнього конфлікту та психічного виснаження. Норми суспільства можуть бути розглянуті критично. Якщо вони не підходять. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Автор: Психолог Данила Гуляєв

Дивитися також:

Його вік.

20 речей, які ви повинні знати в ваших 20-х

danilling.livejournal.com/48429.html