1277
Модна весна
По-перше, мої очі виходять з багатьох статей про весняно-літні тенденції, які з'являються тут і там. Інформація дуже часто і, можливо, занадто багато, щоб бути миттєво засвоюваними і систематизованими в щось корисне.
У будь-якому випадку я протягував себе разом і вирішив зробити список найбільш базових, найяскравіших і фундаментальних тенденцій цієї весни. Я сподіваюсь, що я отримав.
Так, як поповнювати шафу для цього сонячного сезону.
Аксесуари
Шапки.
Я завжди думав, що це було дивним виразом, я не знаю, коли він краще його використовувати, тому я кинув його з мого лексика. Я думаю, що шляхом визначення одного з найвпливовіших тенденцій цієї весни, цей вираз буде дуже корисним.
По-перше, я ніколи не подобалася головоломка. Навіть взимку я рідко носила капелюх, для мене це дивний для тривалого самоторства. Але я маю особливу любов до капелюхів. І народився восени, я просто спробував на капелюшній лежачи на полиці одного з магазинів, а потім відмовлявся від нього, перед тим, як мені сподобалося.
Цей сезон, різноманітність шапок і все, що виглядає, як вони знаходяться в моді: федори, ковбойники, капелюхи з широкими і дуже широкими маржинами, горщиками, турбунами, канотерами і іншими. Про свою фантазію і гардероб, яку ви забираєте.
На щастя, магазини та онлайн бутики готові запропонувати Вам все, що ви не хочете.
512187
Р
Точки.
Якщо ми говоримо про тренди в цілому, цей сезон надзвичайно популярний 70-х років. Цей період був втілений практично в кожному елементі шафи. Включаючи окуляри. Підвіска з незвичайними рамками: великий круглий, «кішки», променева заборона.
Вибір форми і кольору каркаса повністю у вашому розпорядженні.
3610Р. 4200Р.
Сукні
Довгі спідниці
Цей сезон дизайнери вигідно підходять жінкам різного розміру. У модних спідницях різної довжини - як середина, так і максі. Отже, кожен може вибрати спідницю до своєї кришки.
р.
Особливу увагу слід приділити прозорим і напівпрозорим матеріалам і пліснятих спідницях.
Плоскі джинси і брюки з утепленою талією
Знову ж з «70-х рр.» Не знаю, як лікуватися або з тих штанів. Тому що я рідко одягаю цей елемент одягу. Але я обов'язково спробуйте одну річ. Дуже красиво виглядає.
3610Р. 4200Р.
р.
, Україна
Р
Для того щоб не втратити брюки з наплавленою талією, читайте інструкції про те, як їх носити.
, м. Київ
259268 р.
419232
Колір
У моді ще оголена і бежева, а також ніжно-рожева, помаранчева, бузок, бірюзова, ажур. Це буде краще, якщо одяг монохромний, не з принтами. Для чистого кольору ви будете в тренді.
576144
р.
Р
Головна
Стрижки.
Короткі стрижки у високій ціні. Почати з дуже коротких і закінчуючи подовженим боком.
р.
р.
Стилінг
Не супер випрямлені локони, забути про численні локони. Це натуральний в моді. Нехай все буде лялька, як якщо ви нещодавно вийшли з ліжка - маленька не зашкодить нікому.
р.
Складання
У моді натуральні відтінки: шоколад, пшениця, темно-коричневий.
р.
макіяж
Яскраві губи
Всі тренди макіяжу, це, здається, мені найбільш актуальні і цікаві. Рожевий, червоний, кораловий, фуксія, помаранчевий - будь-який з цих кольорів буде працювати.