Модний зимовий одяг для зрілих жінок

Кожен сезон ми підбираємо для вас найяскравіші і найхолодніші зображення, які будуть в моді. Тож час переглянути модні тенденції сезону осінь-зима – 2018/2019. Що я можу сказати, що майбутні тренди радять нас!

ДепозитФотогалерея

Небанальні комбінації і експерименти є основною родзинкою цього сезону. І вночі. "Сайт" Він покаже вам 11 наймодніших речей сезону, без яких модистів не обійтися.

Модний зимовий одяг
  1. Божевільний друк.
    Стилісти цей сезон не аверс для індуляції в експериментах: вони рекомендують змішувати різноманітні принти. І це не просто речі з різними кресленнями, але і поєднання різних принтів в одній моделі! Варіанти сміливих модниць. р.

2. Багатошарова
    Це не повний тренд, тому що з настанням холодної погоди ми природним чином наносимо більше речей. Головною відмінністю цього сезону є поєднання різних фактур. Нейлон з хутром або вовною, і оксамитом зі шкірою. В цілому ви можете експериментувати як вам подобається. Р

3. Друк тварин
    Тваринні принти – незадовільна вершина осені. Леопарди, zebras і tigers просто заповнили модні котли цього року. Особливо яскраво виглядає поєднання кольорів тварин з яскравими відтінками. р.

4. клітина
    Так, клітка повертається в моді. У цьому сезоні подаються всі: костюми, сукні, пальто, спідниці та куртки. Розмір і колір не мають значення. Клітка знаходиться на вершині популярності цього сезону, тому не соромтеся додати його до ваших зображень. р.

5. Логотипи
    Logo mania почав кілька сезонів тому і не збирається закінчуватися, він тільки набирає імпульс. Багато відомі стилісти не залишали байдужими до неї, тому варто відзначити.

6. Шкіряний цибулю
    Ще один неперевершений верхній цей сезон. З або без ременя, довгий або міні, похмурий чорний або життєрадісний помаранчевий шкіряні речі - вони будуть всі бути в vogue. р.

7. свінгери
    У місці вузьких пальців з'явилася зручна і розкішна шапка. Дуже тепло і затишне, що означає, що вони ідеально підходять для холодних зимових днів. Р

8. Срібний
    Футуризм довго захопив серця модниць, і цей сезон знайшов своє відображення. Наряди в срібних відтінках виглядають просто дивовижними, перетворюючи своїх власників у дівчат з 1960-х років або героїні футуристичної серії. Монолюк для дуже сміливих модниць, але можна додати невеликий срібний акцент навіть в самих звичайних образах. 1990Р. 2199Р.

9. Поцілунки
    Плейсінг - це найнесподалікніший і елегантний тренд цього сезону. Я просто впав в любов з спідницями! Вони можуть поєднуватися з будь-яким: светри, блузи, куртки. Універсальне!

10. Твитнуть
    Ну, де без походу в осінньо-зимовий сезон? Якщо раніше цей матеріал був обходжений, то в новому сезоні він зламався в незворотні лідери. Чи можуть ці наряди залишити модниць байдужим?

11. Червоний колір.
    Червоний завжди вгорі, але це дуже популярний цей сезон. Всі стилісти пропонують познайомитися з новим холодним сезоном в червоному загальному вигляді.

Гаряча і яскрава тенденція, прямо? Цей сезон цікавий, тому що мій улюблений клітка в моді. Я сподіваюсь, що ти надихнув ці образи, як я. Зустрінемо!

Осінь тепер правила кульки і диктує її правила не тільки в погоді, але і в моді. Наприклад, ми недавно зробили вибір 12 стильних стрижок цієї осені. Модіста буде.

Чим краще доповнювати ваш дивовижний вигляд, ніж хороший манікюр? Ми пропонуємо Вам яскраві ідеї для модного осіннього манікюру.

Я дуже сподобалося номер зображення чотири, і ви підібрали щось для себе? Зв'язатися з нами в коментарях!