Весна мода 2014 через очі ірландських блогерів

Я думаю, що деякі з вас знайомі з яскравими ірландськими блогерами Lara Siles. Ця 26-річна дівчина з Дубліна вирішила порадувати любителів російської моди і написав про моду в Ірландії і весняні тенденції 2014 року виключно для наших читачів. Лара добре виховує модні тенденції. І образи інших модних блогерів чітко ілюструють актуальність її порад. В цілому, це ірландський модний гід і ірландське бачення сезону SS14.

Модний і дуже приємний мешканець Дубліна підійшов до написання порад для російських модниць з всю серйозність. На додаток до розмови про моду в Ірландії та тренди майбутнього сезону дівчина створила весняний вибір Мудрого і розповіла про те, що вона буде придбати цей сезон.

Весна мода 2014 через очі ірландських блогерів Р

Ілюстрації до її порад не складно знайти, адже все Лара говорить насправді актуально. Не тільки в Ірландії, але і за кордоном. Хто цікавиться стилем цієї дівчини є її блогом109block.blogspot.com. Ви можете знайти більше про Ірландську моду тут.

Ось що вона сказала про весняний сезон:

Це ще дуже холодно, але не зупиняє нас від мрії весни. Багато дівчат не можуть чекати, щоб отримати весняний одяг і йти покупками. Весна завжди тепла, спокійна, витонченість і вишуканість в нарядах. І я з нетерпінням чекаю на новий сезон з найяскравими почуттями і легкою амбулаторністю.
Що буде популярна ця весна?

Звичайно, пастель, який завжди був фаворитом весни. Ніжні сині і рожеві відтінки будуть знайдені всюди, але особливо в оформленні курток і взуття.
Весна мода 2014 через очі ірландських блогерів р.

Весна мода 2014 через очі ірландських блогерів доб. 2

Бежевий відтінок, це новий неоднорідний, але стовідсотковий тренд цього року. І хоча цей відтінок може бути включений в категорію пастельних тонів, краще говорити про нього окремо. На мій погляд, ця тенденція буде поширена як в нашій країні, так і в усьому світі.

3057734

Цей відтінок трохи освітлений в осінньо-зимових колекціях, але навесні 2014 року він стане набагато частіше. Я думаю, що ми побачимо його у всіх елементах гардеробу. Від спідниць і топів до штанів і білизни. Цей відтінок символізує вишуканість і витонченість і ідеально підходить для весни. Для мене ніжний бежевий став новим чорним. Одяг в цій колірній гамі починає з'являтися в Ірландії, а навесні я думаю, що вулиці Дубліна стане ще більш бежевим.

Монохромні тенденції все ще домінують світові котирування, хоча цей час в інших формах. Ця весна чорні і білі візерунки будуть великими і симетрично повторюваними. Не останнє місце займе візерунок в блоках, теж в класичних, монохромних тонах. Кращий ансамбль: білі брюки + чорний топ. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Велике спасибі моді блогер Lara Siles за свій весняний тренд огляд. Що стосується моди в Ірландії, то дівчина помітила, що в даний момент на вулицях їх міста дуже мало яскравих, яскравих нарядів. В основному переважають монолуси стриманих кольорів, джинсових і натуральних світлих тканин.

В кінці я хотів би поділитися цікавими зображеннями з того самого Дубліна Люсія О'Коннор-МкКарти.

Знімки цієї дівчини, яка освітою є філософом і викладанням фотографа, вигідно відрізнялися від в'ялення нарядів більшості ірландців і особисто надихне мене для створення власних весняних луків.