Саме тому не варто варити воду двічі. Захистіть себе від смертельної небезпеки.

Якщо ви помістили чайну чайну чайну чайну чайну чайну або каву, її кип'ятять, але з якоїсь причини не залийте окропом в чашці. Вимкнено телефонний дзвінок, улюблене шоу, члена сім'ї, або ви просто змінили вашу думку про пиття. Так, ви йдете на кухню, а вода в чайнику вже охолоджена, і вам потрібно відварити її знову. Однак, якщо вода перегрівається, можна оплатити здоров'я. Чому? Ви дізнаєтеся!

Після кипіння вода змінює свій склад, шкідливі речовини від нього випаровується, і стає безпечним для пити. Однак, коли вода кип'ятить занадто довгого або повторного кипіння, хімічні сполуки в ній змінюються і багато небезпечних речовин починають накопичуватися замість випаровування!
1,1 км Арсеничний
Світова організація охорони здоров’я (ВГО) стверджує, що «арсенічна в питній воді запобігає найбільшій загрозі для здоров’я громадськості». Поступово акумуляція в організмі, арсеночні призводить до захворювань шлунково-кишкового тракту, периферичної нейропатії, серцево-судинних захворювань, дисфункції нирок, ураження шкіри, цукрового діабету та навіть раку.

2. Нітрати
Нітри присутні не тільки в грунті, але і в воді і навіть в повітрі. Коли вода піддається високій температурі, нітрати перетворюються в карциногенні нітроміни. Ці речовини можуть викликати раки, такі як яєчник, кишка, сечовий міхур, підшлункової залози, стравоходу і шлунку.

3. фтор
Запроваджено факт, що фтор у воді є небезпекою для здоров’я людини. В одному з науково-медичних журналів опубліковано результати випробувань, які довели, що вміст фтору в питній воді призводить до зменшення IQ у дітей. А 2013 рік дослідження виявило, що фторид знижений рівень родючості у чоловічому мишеї.

Виявляється, що вода не тільки сприяє зниженню ваги, але також може завдати шкоди організму.

Я сподіваюсь, що читання цієї статті не пішло. А тепер, кожен раз ви вносите чайник і сидите на комп'ютері, ви все ще спочатку залийте воду в чашку, а тільки потім - заголовок в віртуальний світ. Розкажіть про небезпеку питної води. Здоров'я

через takprosto cc