Набряклість чоловіків

Юлія Рубльва

Інколи Хочу стати чоловіком.

І великий, ніхто не думає про нього або чоловіка. Як жити? Вони думають більше про ущільнення та ущільнення.

Кожен (ми не будемо ставити палець) думає тільки про любов і не схожість. Ні. Він не приїжджає. Ні. Жінка, яка залежна від чоловіка, як в'язниця, руки якого були скручені і пов'язана з ліктьовими суглобами до когось іншого. Її чоловік. Як тільки він рухається, вона захопила, "Я в боці!" Коли він замерзає, вона тягне - чому ви заморожені? Як мені подобається?

Я перебільшую, як завжди. Але в основному, виглядають в дзеркалі. Жінка може дійсно подумати про чоловіка, який ні не очікує нічого від нього, або ким він називає матір.

Більше і більше людей, які я знаю скаргу на самотність. Вони виглядають самотніми. Вони вибирають самотність. Іноді нам потрібно лише вихованцям і не запитати питання. Я можу пити, але в більшості випадків я не можу відхиляти від питань. Я про себе. Чи належить він мені? Більшість жінок я знаю якось, не промиваючи так ковзання, натягуючи ставлення від чоловіків. Не менше.

Тим часом людина втомилася і закриває очі. Він не хоче бачити свій бізнес, його жінка або його глобальну відповідальність за все. Якщо він нічого не може зробити, він дрочить. Він живе з почуттям «Я дупа», і він не має магічного слова «але». Для нас простіше. Я не роблю на роботі, але мій чоловік хороший. Я не маю чоловіка, немає роботи, але ноги. І груди. Я, я жир, але Катка навіть жиртер. У чоловіків це «але» з якоїсь причини не працює. Ці правила є чесною, строгою і простою. У вас є великі кулі, але не кар'єра? Ви дупу. У вас є Bentley, але ви не маєте жінки, які ви любите? Ви дупу. У вас є жінка, яку ви любите, але ви не маєте Bentley?

Вони завжди будуються в змаганнях, один і ієрархії, два. Вони завжди дізнаються, хто цуценя і хто заряджається. А іноді, коли вони приходять додому, вони просто хочуть лежати і закривати очі. Альона. Якщо ви не поодинці, ви знову пропускаєтесь. Мик і в'язкість. Я ніколи не був чоловіком. Я слабкий і в'яжучий, і я часто роу під чохлом. І ніхто не покаже мені слово. Я не скажу слово до себе. І справжні герої мають жорстку табу на життєдіяльності.

Я був молодий і мій чоловік був побудований бізнес. У '90s. Він прийшов додому і пішов на ліжко з очей закритий. Я бажав його говорити мені. І зробив він. Ледь живий від втоми.

Тоді, в мій незрівняний життя, я хотів щось більше від коханого чоловіка. Люблю. Одружитися. Для троянд. Не болить мене. Не рухайтесь. Або ні. Перемістити, і зробити мене добре. Як це відчувається? Далі в ліс, менше я розумію. І коли я досить уявіть, що іноді вони просто повинні бути прийняті і розуміли і занурилися чай, і все це - не сьогодні і не завтра, але довгий час до речі краще - тоді я думаю, що я розумію все. Після того, як стать зникне і є лише два дорослих, які можуть зробити щось добре для одного. Підтримка. Подруга. Любитель.

Я думаю про це серйозно. Я думаю, що вони отримують більше і більше самотніх і покинутих з усіма цими курсами для кусок і жіночої незалежності. І вони не можуть говорити нікому про це зростаюче самотність. І з цього життєрадісного місця, з цієї тривожності я більше не отримую нічого від чоловіка, який хоче. З точки зору успішних жінок я сумний дует. Після того, як я не маю хутра, чоловіка або навіть звичайний текст «ночі». Так не займайте приклад від мене, не робіть.