«Інтернет рослин» для землеробства в місті

До 2050 року населення світу буде близько 9 мільярдів осіб, з яких 80% будуть жити в містах. Щоб годувати їх, потрібно буде використовуватися для сільського господарства. Проект Greenopia з індійських студентів спрямований на вирішення цієї проблеми: вони пропонують фермерство в міських налаштуваннях з використанням доступних сайтів, таких як дахи. Управління власним господарством, контроль за поливом і станом рослин пропонується за допомогою смартфона.

Якщо у вас є питання для розробників, напишіть мені, і я даю вам відповіді, так само як я зробив з Solar Impulse.

Проект можна описати як «Інтернет рослин». З смартфона або через веб-інтерфейс Просто натисніть кнопку, щоб вода рослина. Звичайно, ви можете подивитися на ваші рослини за допомогою встановлених камер, відстежити рівень вологості. Як правило, мешканці міста рідко займаються вирощуванням рослин будинку - крім того, що базилік поміщається в горщик на вікно. Цей проект дозволить дізнатися саме те, що вони їдуть, і що їхня їжа була оброблена, що неможливо навіть в самих передових еко-магазинах.

Також є соціальний компонент цього проекту. Люди зможуть поділитися інформацією про насіння, добрива, інші речовини, а також свої навички в одній мережі.

79054, Україна

Кожна з «місних» оснащена камерою, датчиками вологості, системою поливу та підключеною до мережі за допомогою Wi-Fi.

8664848

Робочий прототип.

Команда представила свій проект на російсько-індіанському молодіжному саміті інновацій, який відбувся в Делі 11 грудня.

Назва розробника:
Мані Хк, Майухіні Панде.

Джерело: geektimes.ru/post/242941/