Подорож до Чехії, Німеччини та Австрії

У цій темі я хотів би поділитися про нашу останню подорож по країні замків Чехії, а також Німеччини та Австрії.

Тут буде багато фотографій і 129 фото.

Я напишіть всю статистику (ціна, милі та ін.) в кінці.
Після фотозвіту на десерт буде коротким відео.

Звісно, я розповім вам про закінчення посту, не розірвати збірку.

Як часто справа, це все нешкідливо. Плани чергової поїздки були маленькі чеські вихідні в Празі, день за 3-4 дні. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Я повинен сказати заздалегідь, що моя дружина і я утворю всю подорож на власній. Немає туристичних агентств або заброньованих екскурсій. Перш за все, при бронюванні квитків ми зіткнулися з ситуацією, коли на зручній дати ми мали дуже високі ціни. Я хотів би кататися на сайтах «сканери» на деякий час і приїхати до висновку, що ціни на квитки, які влаштовані нам, були трохи при непарних з запланованими датами поїздки. «Це не було,» невеликий ручний рух заброньованих квитків до Праги за 10 днів. З тих пір, як правило, наша подорож дещо змінила.

Що ми робимо в Празі на 10 днів? Звісно, я погоджуюсь з думками, що іноді цей час не достатньо побачити це чудове місто, але на обличчі початку, можливість побачити більше в Чехії і країнах, близьких до неї.

Після отримання віз, друку квитків та отримання підтвердження бронювання готелю, я мушу на пару ночей в Інтернеті, щоб побудувати наш маршрут.
Статті, форуми, нескінченні відгуки та ін., допомогли будувати в моїй голові приблизні знаки нашого руху в Чехії.

До вильоту з Москви до аеропорту Рузинне доїхати до аеропорту Рузинне до аеропорту "Ruzyne". Honda Civic sedan з гібридним двигуном. У вартість входить GPS навігатор, звичайна карта і бренд платних доріг в Чехії.

У Празі 40 хвилин перед графіком. До зустрічі з представником «Рентакара» ще не було часу, і ми повільно пішли пити каву.
На зустрічі відбулися і, до нашого сюрпризу ми побачили зовсім інший автомобіль.

Олексія, представник компанії з прокату, аpologized і пояснив ситуацію до нас:

- Клієнти застрягнуть у Відні! Ми повинні повернутися до нас в цей день, ми зарезервували його для вас, але, на жаль, вони не повернули машину на час,... вирішили провести додаткову ніч в Австрії ... Але в поверненні ми даємо вам це за однакові гроші, хоча ціна коштує дорожче, але це наша несправність.

Після декількох хвилин перевірок, підписання договору, а також невеликого брифінгу від Alexei, ми отримали в наш новий автомобіль, надягали дані готелю в навігатор, і пішли на наше нове місце проживання. До речі, пізніше це «змінити» автомобілів, які грали в руки на швидкості на трасі На другий день наша «сараїчка» отримала назву «Мартин» (навчила дружину, просто прийшла до розуму) і поїхав нам через найкрасивіші тенденції.

Нижче наведено фото, зняту десь на дорозі. Honda Accord 2.0.

Я хочу почати свою історію безпосередньо з Праги. Це перше, що ми спробували дізнатися день після того, як ми прокинулися. (Nooooo, не підрахувавши найближчих супермаркетів, які шукають пиво на першій ночі після прибуття)

Прага красива. Дуже красива. Незважаючи на погану погоду (на приході ми зустрілися з хмарними лижами, з сильним вітром і + день), дуже чарівно і чисто. Я не пам'ятаю останнього часу, я бачив велике місто з птахами.

Прага має величезну кількість церков і соборів різних епох. Всі вони доводилися вчасно, і головне, вони не страждали під час війни.
Невеликий розчарування було те, що через великий туристичний інфлюкс в місто, майже всі храми в центрі міста оплачені для входу в місто. Ціна коливається від 40 до 120 kroner (65-200 рублів), приховані збори, наприклад, для використання камери - ні, він радує. Але в деяких місцях зйомки фото/відео категорично забороняється (в іншому випадку допомагає телефон, який без палеву може зайняти картину)

Готель розташований на околиці міста, на відстані 15 хвилин пішки. Неподалік. В цілому трамвайки в Празі є окремою темою.
Торгова мережа дуже розвинена, вони просто море. Майже всі вони ходять цілодобово (!). У парку є як старі радянські Татри, так і нові Шкоди (Так, Шкода збирає трамваї). Будь-який туристичний приділить увагу тому, що трамваї в Празі мовчить. У Москві, як олово, так і в Празі, вона розкочується як парер – спокійно і спокійно. Все про рейки. У цьому чудовому місті ви не знайдете один шов на рейки.

До речі, на трамвайному трамвайі для відпочинку, ми приймали пару разів ввечері з центру міста, решту часу – переїхали на Мартін.
Як в будь-якому нормальному європейському місті Прага платна парковка. Скрізь. Ми не повністю розуміємо політику ціноутворення, в кожному місті Чехія ціни на паркувальні місця різні. Прага має різні ціни на різні частини міста. Єдиний спосіб не платити за «сумне місце» – знайти тихий дворик у спальній зоні, опустити автомобіль там, і прогулятися до центру, як ми робили.

02 мар

За європейськими стандартами Чехія є відносно бідною країною. Велика кількість населення використовується в сільському господарстві, тому їжа в цій країні коштує копійка. Для тих, хто хоче швидко і смачно відновити вам потрібно Наприклад, вівсяний стейк, гриль, з салатом, картоплею і мускою пива обійдеться Вам 200-300 рублів. У нормальному гідному місці ви завжди будете служити тільки величезні порції. Це те, що ми пройшли день 3, і ми замовляємо одну порцію на два, бо не змогли їсти.
У Празі є тисячі пивних будинків. Ви можете їсти в кожному куточку, але є багато людей всюди. У місцях туристичного припливу ви будете культурно і приємно подаються, але в звичайному звичайному дайнері далеко від центру ви відразу відчуваєте себе не схожим з російськими людьми. Часи Радянського Союзу з цього братського народу повністю відштовхували всю любов до Росії. Майже кожен покоління пам'ятає 1968. (Для тих, хто не знає, Google)
Ми можемо сміливо запевнити, що гарне ставлення ченців до росіян – міф. Якщо ви їдете 50 миль від міста, ви відчуєте різницю. На АЗС, десь в поле, ви будете подавати з обличчям, як ви заспокоїте гроші. У зв'язку з цим, наприклад, в Німеччині, ставлення до наших туристів набагато краще. Парадокс.

Після прибуття в Чеську Республіку не потрібно розшукати ідею, яку ви перебуваєте в Європейському Союзі, і тут це безпечно. Алексей, який дав нам Мартін, негайно попередив нам, що нічого цінного в машині, щоб залишити, тут і всюди повністю спокійно розірвати скло, перетягнути навігатори і так далі. Прогулянка ввечері в парку можна помітити, що досить п'яна худоби. Чешки п'ють все. Хтось робить це культурно, і хтось проводить вечір під лавкою Плюс все – в цій країні легалізовані м'які препарати. Приблизний до ночі ви можете спокійно підходити до центру міста до будь-якого чорного хлопця, і купити «бumps». Не існує проблеми з дівчатами. І не просто в Празі. Повернувшись до Праги з Австрії, на дорогах, в невеликих селах можна знайти «метелики», послуги яких, ймовірно, використовуються вантажоперевезеннями.

В цілому я хотів би сказати, що Прага є чистим містом. Часом можна знайти переповнені сміттєві банки пива в центрі, але нічого більше. Вулиці чистоті, повітря дивує навіть в центрі міста.

03 мар

Собор Святого Миколая

04 мар

05 мар

06 мар

Мапа на Соборі Святого Миколая

07 мар

р.

Навігація

08 мар

р.

09 мар

Якщо ви уважно дивитесь, хтось застрягнув ноги з вікна.

10.

11.

12.

тата

13 хв

р.

І це церква Святого Миколая, не плутати з кафедральним собором. У храмі Миколая 2

14.

15.00 р.

Перейти в локальну дитячу хрещення

16 мар

Пивний бекон. Щодо того, як я знаю, це цілодобова служба доставки пива.

17.00 р.

Празький метро.

18 років

Є люди теж.

19.00 р.

р.

Перша поїздка з Праги до Німеччини. Заключний пункт для нас був Лейпциг, де ми хотіли піти. На нашому шляху був також місто Дрезден, і ми вирішили заздалегідь відвідати його.

20.

Що я можу сказати вам про Dresden ... Перш за все, слід зазначити, що під час війни місто було піддано до загальної бомбардування, а 80% стали руїни. Тоді прийшов час ГДР, де за радянськими схемами він повністю збудований Хрущовом. Що робити, ви повинні жити десь. У центрі розташувався лише невеликий острів історії і старої архітектури, з парам соборів Лютеран, театральна площа, театр, і мальовничий міст по Ельбі. Щоб вивчити цю центральну частину міста, ми витратили напевно про годину, купили шоколадні цукерки в місцевому магазині для сувенірів, і пішли в Лейпциг.

Нижче наведено фото на шляху до Дрездена.

21.

226,40067

На шляху до Дрездена.

22.

Ми в місті.

23.

24.

25.

Усередині.

26.

р.

Пам'ятник Мартіну Лукеру.

27.

28.

29.

30.

31.

р.

Leipzig виявився дуже красивим містом. Справжня «Європейська», чистий, акуратний, красивий. Поруч велосипедистів, іноді вони зраджують, коли вони приводять поруч з вами на наступному провулку і починають слідувати правилам дороги, зупинятися на світлофорах, не водити на тротуар, і навіть стояти в джемах трафіку!

Є багато магазинів з речами в Лейпциг. Для покупців, це Але в той же час я хочу відзначити, що все частіше відомі бренди однакові, а в Москві. Неважливо. Виняток - бренди та бренди, невідомі до нас, з яких є багато в Німеччині, це такі магазини, які потрібно йти в Європу. Ціни набагато нижче, ніж відомі бренди, а якість іноді ще краще. Так само йде на інші речі... наприклад, парфуми Hugo Boss, які повинні бути дешевше в Німеччині, як і в Москві. Моя дружина і я думав, що має дисконтну картку хорошого магазину в Москві ми б купити пляшки цих парфумів ще дешевше, ніж з них.

Реставрація в Німеччині не відрізняється від Чехії. Великі порції їжі, для порівняно невеликої плати ... дорожче, ніж в Чехії, але дешевше, ніж в Москві. Гасолін, мій мама. Про 60 рублів літр. Хоча дизель набагато дешевше, я не пам'ятаю скільки, але це вигідніше. Тому в Німеччині можна знайти велику кількість автомобілів з TDI, двигун турбо-дизеля.

Негайне призначення нашої поїздки в Лейпциг був храмом Св. Томаса, під вівтарем якого є могила Йохана Баха. На жаль, орган Маестро не пережили в наш час, але всередині храму є ще один, який копію його. Щодня з 9 до 6 ви можете почути дивовижну органну музику. Вхід до церкви безкоштовно, ніхто не повинен платити нічого, приїхати, сидіти і слухати. Моя дружина і я сіла всередині близько півгодини, мовчки, не кажучи вже слово один одному. Якщо ви їдете до Німеччини, ви повинні відвідати це місце.

32.

33.

34 кв.м.

Усередині.

35.

Вулиця Лейпцига.

36.00 Р

37 хв

Рослинний фонтан.

38.

Наш наступний маршрут буде поїздкою до міста Кутна Гора, який становить 85 кілометрів від Праги.

Кута Гора - невелике красиве місто на східній частині Чехії. У середні віки це місце було центром європейського видобутку срібла. З загальної срібної гірничодобувної галузі в Європі це місто дала третину, яка в давнину дозволило їй стати дуже насиченим місцем. Але, як часто буває, всі хороші кінці, і 16-го століття срібло в шахтах пішло ... половина людей відразу ж лівий, решта, ймовірно, захотіла з гранатометом, і місто впало в зниження.

Тепер місто живе на туризмі, тютюновому заводі "Філіппе Морріс" і, якщо я не помилився, виробництво скляних бульверизаторів. Центр цього міста в спокійному крокі можна прогулятися 20 хвилин в колі.
Найголовніше для всіх туристів в цьому місті є Собор Святого Варвари.
Це дивовижна будівля, побудована за 500 років. Є багато причин цього довгострокового будівництва, в першу чергу, Hussite Wars, і найголовніше, відсутність постійного фінансування. срібло над, Бог знає що. Але до кінця 19 століття (і перший камінь вже в 1388), собор остаточно знайшов його остаточний вигляд.

На кафедрі охороняється ЮНЕСКО і десятки людей. Ми не робили. Фото собору і міста.

39.00 р.

40.

41.

42.

56316762

43.

44.

45.

Дорога, що веде до собору Святого Варвари

Вибрати 46 _

Вид собору здалеку.

47.

р.

Усередині.

48.

49.00 р.

Собор був побудований з грошима нор. Вони захопили стіни всередині собору.

50.00 р.

51.

52.

Вид міста з собору.

53.

Літерально пара кілометрів від центру міста - це околиці, які називають Селедцем. У сусідні теми про подорожі це місце на YAP неодноразово приземливе, тому я не буду робити довгий опис, просто коротко:

У Селеку є «Хаптер Всіх Святих» з найвідомішою в Європі, склепінням. Популярність місцевого цвинтаря в середні віки була високою через те, що колись монах приніс землю з Калварію. В цілому, мирно, кожен лежав в могилах, доки Європа була покрита чумою ... органи стали так багато, щоб вони не пішли, тому локальні люди почали повільно викопати цвинтар, і покласти кісточки в підвал каплиці. В результаті наприкінці ХІХ ст. кістки накопичувалися в районі 40 000 тис., а місцеві власники цих земель орендували деревний карвер для вирішення всіх цих мес. У свою чергу, Frantisek Rinth (тобто назва цього дяка) підійшов до роботи творчо, і зробив його:

54.

, Україна

55.

56 км

57 км

3610Р. 4200Р.

58.

59.00 Р

Вид самої каплиці.

60.

Габаритний зображення

По дорозі додому з Кутни Гори, навігатор почав жартувати з нами, і буквально переплетені маршрути з «гарденами». В результаті, близько 5 кілометрів від міста, ми поїхали в село, де ми знайшли дуже красиву (але на жаль, в цей час закрито) місце. Діва Маріїнський собор.

61 661 р.

62.

Ми повернулися до цього дня не пізно, і ми нарешті мали можливість відпочити в людських умовах... Ми очікуємо найдовшої та найбіднішої поїздки під час нашого відпочинку. Поїздка в Австрию, з зупинкою в інших, не менш цікаві міста на півдні Чехії.

63.

З 9:00 до 21:00 очолював готель. 160 км від Праги, наша перша зупинка була містом Ске Богословець.

Budejovice для звичайного сучасного шпаклівки відомий в першу чергу ... пиво! Це місто є місцем народження пива Budweiser, і тут, що справжній пиво під цією назвою заварюється. Пара невеликих фактів - розмітка "Будвеайзер" (слово, яке фактично походить від назви міста) була створена тут, починаючи з принаймні середини 16 століття. У 19 ст. з розвитком галузі та правового права Американська компанія «Ангел-Бюш» під гіпою набуває патент на використання назви «Будвеайзер» і стає основним правовласником. Природно, державна корпорація Budejovicky Budvar почала кинути виклик цієї справи ... по суті, вона все одно була приурочена, і позов між двома гігантами можна назвати одним з найбільш схильних до історії.

Тим не менш, багато простих людей все одно плутають американську «Bad» і чешки «Budweiser» - це 2 абсолютно різні бджоли, які не мають нічого спільного між собою. До речі, змінивши назву американців до «Буду», порівняно недавні зміни, які слідують лише після наступного випробування, американці зробили концесії, і замінили імена на їх червоному етикетці з «Будвеайзера» до «Буду» (Буд).

З пивом сортовано (до речі, Budweiser є дуже великим) тепер давайте переїхати до міста. Протягом своєї історії Скеське Богослове завжди було значним, економічно розвиненим і великим містом Чехії. Але тут є кілька пам'яток. (до інших міст Чехії). Собори, які можна розраховувати на пальцях, кілька пам'яток, і знаменитий квадратний квадрат, це все. Ми були в місті на будні. Небо тут! Половина пам'ятних вулиць, розважальних закладів, лази офіціантів в кафе. На головній площі міста можна зустріти кілька туристів, а також молодих людей з книгами.

Ми не витрачали багато часу, перевіряючи Budejovice, і буквально через годину ми переїхали на продовження нашого маршруту. Далі кілька фото міста.

64 кв.м.

903725

65 хв

66.00 Р

55811

67.

68.

Лише 27 кілометри від Буєвіча - місто іграшок Кескі Крумлов. Місто відомий в першу чергу за своїм «Крамловим замком», навколо якого після будівництва замку було утворено ціле місто. Наприкінці 13 ст. Весь історичний центр міста включено до списку спадщини ЮНЕСКО.
Вхід в замок безкоштовно, але відвідування будь-яких приміщень несе додаткові витрати. На жаль, нескінченні сходження та спуски на територію як замка, так і місто, щоб запарити нас, що ми обмежили себе відпочинком в парку, що прилягає до замку. Ми більше не мали міцності, щоб перевірити оздоблення інтер'єру, сам замок величезний. Плюс, через комплексні функції рельєфу розташування замку, вона все ще не проводила електрику.

Чеський-Крумлов залишив нам дивовижну емоцію та спогади. Дуже красива! Потім фотографії.

69 на шляху до Крумлов

70.00 Р

71.

72.

73.00 Р

до 50

75.00 р.

76.00 р.

р.

77.

78 км

990 Р

80.

На відміну від австрійського міста Лінц. Цей останній розділ дороги був просто дивним у своїй краси і незвичайності. Дорога від Крамлова на 30 кілометрах побігла по Влатві, через ліс, в серпентиновому порядку. Гора, гора, річка зліва, і річка праворуч. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Плетіння велике. Я хочу навіть уявити стан дороги в нашій країні, десь на околиці, через ліс ... тут поверхня допускається подорожувати в середньому 120-140 км / год. І це дволанцева дорожня дорога!
Після 30 кілометрів красивих краєвидів ми знайшли себе в с. Під назвою High Brod. Ми не знали про своє існування, ми не плануємо зупинитися, але плани змінилися відразу після введення цього місця.

На невеликому пагорбі ми привітали красивою архітектурною структурою, або невеликою фортецею, або окремий сакральний комплекс. Після того, як ми не помилилися, так як виявилося, це був Сестерський монастир, заснований в середині 13 століття, і це дійсно великий комплекс. Ми припинили кілька хвилин, площа була закрита, але я проходив через задню хвіртку і взяв фото двору. Пара фото с. та монастиря.

8500 р.

Високий Брод.

80 р.

«Мартин» у високій Броді

18 Річна

р.

Після того, як ще 7 кілометрів, ми успішно перекреслилили кордон з Австрією, але припинили поліцейський рейдер. Всім відомо, що немає кордонів в районі Шенген. Але, як виявилося, в деяких місцях є контрольні пункти (відкриті), де можна періодично запускати в поліцейський рейдер, який зупиняє всі автомобілі, неприпустимо, для перевірки документів. За 10 хвилин ми поспілкувались з поліцейським у розбитій англійській мові (коп був явно австрійський) про те, де ми збираємося, чому, звідки і т.д. ... зареєстровані паспорти, договір оренди автомобіля, побажали удачу і дайте мені піти далі) і не перевірили свої права...

Територія Австрії прямо з першого метра перетину віртуального кордону відчуває себе себе. Я не знаю, що порівняти його... Спочатку я думав, «Що красиві дороги в Чехії!» Після кількох днів я думав, "Дуже, що круті дороги Німеччини, Чехія не поруч!" Але після того, як ми приїхали в Австрию, була ще одна думка про мій погляд: Святі! Чи є дорога, ніж в Австралії? Якість асфальту вище Німеччини, і я бачив це своїми очима. Здається, що вони на дорозі з лінійкою. Починав нашу подорож на австрійську дорогу внизу пагорба, звісно, він обмотався з боків до боків ... Я впевнено їздив на 120 км / год, і в кілька хвилин, в задній дзеркалі я бачу деякі старі діди, підтягнувши до нас ззаду, відкинувши руки, живучи щось і блимає світло! Як тільки він мав можливість перезавантажити нас, він зробив його, по дорозі, щось зламало, і відступив до точки на горизонті ... Я не можу уявити, скільки він поїхав. І на австрійських дорогах, що це! Люди були спочатку, від народження, звикли до того, що дороги в країні дозволяють приїхати таким чином.

Я навіть уявляв, що якщо у нас була така дорога з дому до котеджу, я буду подорожувати з Москви до Рязану в 1 годину 20 - 1 година 30 хвилин. І які види рас і виходи, які вони мають на трасі / з доріжки ... це пісня, і дороги там будуються всюди, у всьому Європейському Союзі. З будь-якої дороги при вході в інший ви літаєте принаймні 100 км / год, у вас є верхній провулок, ви літаєте в потік і ніхто не помітить вас навіть ... немає сенсу навіть в дзеркалі, щоб виглядати. Все логічно.

Приїжджайте, нехай не буде сумним.
Коли ми поїхали 20 км, ми зробили ще одну зупинку. Щоб розтягнути ноги, купити воду, і дим. У невеликому селищі. Я чесно не пам'ятаю своє ім'я. Я застрягнув чистоту, в одному з лавок на в’їзді був чоловік, який промив уві сні з «Кірчер». Поруч був невеликий магазин, де ми придбали різні закуски для закусок і води. На виїзді з дружиною дали свіжу троянду, і вони сказали, що нас приємно. Дуже приємно здивувати.

84 р.

Ібід.

85.

990 Р

990 Р

3610Р. 4200Р.

10 000 р.

Дуже скоро ми були в австрійському місті Лінц. 3-й найбільший місто в Австрії, розташований на річці Дунаю. Місто дуже старовинне, засноване римлянами. У середні віки вона була частиною Священної Римської імперії. З більш сучасних цікавих фактів, Гітлер провів весь дитинства в Лінзі, і це місто був улюбленим. На околиці міста ще є будинок батьків і могил. Linz є дуже великим містом. З добре розвиненою трамвайною мережею. Відомий номер магазинів, торгових центрів. У центральній площі люди моря. У міксі і туристів і місцевих місцях. Ми займаємося містом досить довго, хоча є досить бідний вибір історичних пам'яток. Ми побували два таких місця - Церква св. Мартіна та Собор імміакуляції Богородиці.
Церква св. Мартіна є найстарішою церква в Австрії, і це з нього, що останнє офіційне ім'я міста - Лінц. Він був заснований в 799, звичайно, він був перебудований більш ніж один раз, але залишається дійсним до цього дня. Церква дуже невелика, розташована в тихому спальному районі. Коли ми приїхали, це було закрито.
Новий собор або кафедральний собор Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці, будівництво досить нове, будівництво почалося в 1855 році. Це найбільший собор в Австрії, потужністю 20 000 осіб. Коли ми вийшли всередині, ми зрозуміли, що це було дійсно величезним!
Тоді є фотографії.

89 р.

90.00 Р

Церква св. Мартіна.

91.00 Р

Вулиці Лінз.

990 Р

93 км

Новий собор.

990 Р

Усередині. Це щось!

95.

96 кв.м.

Ми повернулися в готель, коли він був вже темним, дружину скинув всі речі назад в машині, і я, слухаючи шум доріг, стежить на автоматичному машині, зануривши в мої думки після зайнятого дня. Ми втомилися. На наступний день вирішив не піти в будь-яку точку, і буде обмежена поїздкою до Празького зоопарку, а прогулянка по Празі. Я не покрию розширену колекцію про зоопарк, а потім мій пост вже занадто великий, щоб сказати тільки - зоопарк красивий, чистий, немає прихованих надбавок для відвідування певних заготовок, як наприклад, в Москві. Ціна квитка (близько 250 рублів) включає перевірку всіх заготовок і територій зоопарку. Парковка, звичайно, оплачена (близько 100 рублів).

У той час, коли свято починався повільно, щоб приїхати до кінця, і 2 повноцінних льодових днів ми знову вирішили провести на поїздці до цікавих місць. Наш наступний пункт був містом Карлови-Вари, з зупинкою в с.Крушовіце, а також екскурсія замку Локет, який знаходиться в 13 кілометрах від Карлови-Вари.

990 Р

Половина шляху до Карлови-Вари - село Крусовиця, де заварюється добре відомий, брендоване пиво "Крусовіце". Село так невелике, що мені здається, що тільки працівники рослини живуть там, і ніхто інший. Вони не зупинилися, вони вирішили зупинитися на шляху назад, який був смертельною помилкою - в 6 годину магазин на заводі закритий, і його не вдалося купити фірмовий рідкий сувенір з самого «Крушове» (((((())))

990 Р

99.00 р.

Ось як ви ростете хміль. На шляху від Кросівця.

100 р.

Ми нарешті отримали Карлові Вари. Я тепер поділюся враженнями...
Карлови Вари - місто росіян. У Росії, на відміну від інших міст Чехії, буквально все – це знаки магазинів, меню, буклети, послуги, все – доступний російською мовою. Щодо того, як я знаю, це улюблене місце для наших багатих людей з точки зору придбання нерухомості. І це дійсно дорогий.

Місто дуже красиво. Будинки фасади - іграшки. Домінантність туристів з країн колишнього СНД, однак, робить його, щоб покласти його злегка, не дуже чисто. Скрізь сигаретні баттс, переповнені сміттєві банки, папери, в цілому, всі види зла. І це дуже сумно, якщо ви звертаєте увагу на те, що Карлови Вари – це медичний курорт. Відомий своїми гарячими мінеральними джерелами, з яких є 12 штук в місті. Відомий, що Петро себе провів кілька місяців на відпочинку в місті 1.
З Я ніколи не згадував пиво в оповіданнях, говорячи про Карлови-Вари, необхідно відзначити знамениту Бечерівку, яка з дня його винаходи виробляється тільки тут, і тільки з Карлови-Вари води.

У історичному центрі міста, праворуч серед всієї архітектурної краси є природний такий, радянський, готель "Термаль". Де щороку тисячі туристів розблокують до всіх видів лікувально-оздоровчих процедур. У готелі є продовження, на даху якого є басейн з термічною водою, температура якого завжди знаходиться на 30 градусів Цельсієм. Вхід до басейну безкоштовно для всіх, за невелику плату (близько 250 рублів за людину), сеанс триває годину і половина. Ми знаємо про цей басейн заздалегідь, тому ми приїхали до міста з купальником і багажниками) там ви подаруєте окремий замок, душові кабіни, в цілому все культурно. У басейні ви знайдете контингент 80%, що складається з пенсіонерів колишнього СНД. І, і більше – басейн працює цілий рік! Ви можете безпечно дістатися до Карлови-Вари в січні, і ви будете плавати у відкритому повітрі в теплій воді і снігу знизиться на вершині вас.
В цілому, ми розкинулися в цьому місці, повернулися до міста, мали снеки і переїхали.
Далі це фото міста.

10 хв

Моцарт Парк. І могила Моцарта.

10 хв

103 км

р.

10 000 р.

105 р.

100 р.

107 км

10 000 р.

Р

114 р.

519252

Як я сказав, 13 кілометри на захід від Карлови Вари є місце з назвою Loket. Місце отримує своє ім'я безпосередньо з замку, що стоїть на пагорбі.
Місце дуже тихий, спокійний, туристи не можна сказати. У замку є якийсь робочий час, і до того часу ми приїхали, він вже був закритий до входу в двір. Але ми не були, ми прогулялися по замку, і захопили його ззовні.
З середини ХІХ ст. до середини-20 ст. замок був тюрмом.
Далі це фото.

110 р.

с. Локет.

111 Р

112 км

113 км

Я назвав цю скульптуру: Заборонено дайвінг.

114 р.

вул. Локта.

115 р.

117 р.

117 км

117 км

р.

І так наша історія приїжджає до кінця... Я хочу поговорити про коротко.

До останнього дня в Празі ми вирішили відвідати інший замок - Конопіште. Не було сил, щоб піти кудись далеко, і це місце було в відносній близькості - 50 км від Праги.

Цікаво, що Бог знає, скільки разів він був перебудований. Спочатку в 13 столітті був побудований в готичному стилі як потужна фортеця. Тоді, в 15 столітті, був перебудований.
І знову, в середині 17 століття замок був захоплений Сведами, і повністю зведений, залишаючи тільки одну стіну. На початку 18 ст. замок був придбаний деяким багатим людиною, перебудований він знову в стилі бароко. 1887 р. за 2 млн. золота замка була придбана Ерзом Дюк Фердинандом. Поставила багато грошей в неї, і повністю перебудує її знову. Це був Ерз Дюк, який вперше провів електрику там за свої гроші, організований парк, альтанка і багато іншого. У 1943 році замок став Генеральним штабом військ СС в Богемії. Після війни замок був забитий до чеського уряду і досі належить до нього. Як ми розповіли, замок має один з найбільших дисплеїв мисливської зброї (~4,500 штук) і трофей (~300,000 штук), але, на жаль, ми не змогли потрапити всередині.

Цей замок є одним з небагатьох, які закриті для вільного відвідування. Ви можете ввести екскурсійну групу. На в'їзді до замку висить електронний щит, кілька разів на день в свою чергу піде багатомовні групи всередині. Квитки дорогі, близько 500 рублів за людину. До найближчого походу з доповіддю був час і половина, ми не хотіли чекати, і знову обмежилися походом по замку.

Його спідниці мають дуже красиву природу. Неподалік є величезним озером, де відкривається платна рибальство. Риболовці, до речі, нам вдалося помітити, деякі навіть прийшли з наметом.
Далі - фото замку і оточення.

1 990 Р

120 р.

доб.

122 р.

р.

122 р.

р.

до 1 2 3 4+

р.

124 р.

856182

125.

Справжній півень! Сісти на дереві біля замку.

12 000 р.

Зовні замку.

128 р.

128 р.

129 р.

Це кінець моєї історії...
Ми радимо тим, хто хоче піти на незалежну подорож до Європи, а Чехія – візьміть більше днів на відпочинок!
Ми рухалися в досить щільному графіку, до кінця дня 9, всі місця так перемішували в голові, що просто неможливо зробити, де ми були. Незліченні собори об'єдналися в одну, всі красиві місця здаються так близько, що вони більше не розуміли, яку країну вона була. А друга річ, ви можете провести місяць тільки на Чехію, і ви не будете відвідувати всі найцікавіші місця.

В результаті приводиться в дію 2000 кілометрів на 10 днів.

Тепер я буду негайно відповісти на питання, яке виникне заздалегідь - "як ви витрачаєте? й
Я повторю, вся поїздка була здійснена самоброньованими квитки і все інше.

Всі ціни за два:

Авіаквитки - 32,000
Готель (9 ночей) - 16 500
Візи - 10000
Оренда авто - 17 500 (+ зворотний депозит 20,000)
Газолайн - 8,000 (приблизно)
Продукти харчування та інші витрати – 20,000 (про нічого не відхилено)

Разом: близько 100k для двох. Ціни в рублів.

Я сподіваюся, що вам сподобалося мій фотозвіт, як обіцяє, коротке відео про нашу подорож. Я зробив!

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное