Кричить спокійно.

Я виходжу ввечері після роботи з дочкою і братом, щоб прогулятися на дворі на майданчику. Я 28, дочка 8, брат 13.

І лавки на сайті зайняті бабусями, трохи далі - пара мам з малюками в пісочниці. Мами стоять стоячі, діти розводять в піску, старші люди ведуть навколо себе як девілі, так що їх вуха укладають. Продовжуємо до того, як ми на горизонті. Діти віком від 7 до 13 років

- Тітка Оля, давайте грати м'яч!

О, будь ласка, звичайно, ми будемо грати! Покрокова частина з пісочниці, гойдалки, лавки і малюків. Гра починається. Хтось не дуже добре кинути м'яч, хтось ловить, і хтось, як правило, взяв його в руки вперше. Діти, як це – вони не пливуть, борються, або дружать.

По-справжньому кинули кулькові рулони (прокат!) до одного з лавок з красивими старими леді.

Кри піднімається на небо:

до О, ви так-so-distributive pussy-s-s, якщо тільки я мав м'яч на голову прямо зараз! Я зустрінеш з ними!

Діти лякаються, я піду до мого бабуся, який продовжує кричати і спробувати апологізувати для моєї чесної компанії: вони кажуть, шкода, ми не знаходилися з метою, і м'яч не знизився від неба, але просто розкочується до ніг. Бабця кричить, навіть рум'яна, трав'яні сидять назад: піти, сказати, сидіти, жити в наші роки - ви будете розуміти, як важлива тиша і мир. Я попри те, що це буде зручніше для них, щоб сидіти на лавці біля входу. Наш сад хороший, чистий і добре збережений. Я в оточенні трьохповерхових російських людей, не сором'язливих дітей, які вже мають невелику паніку в очах. Я повертаю, захопити м'яч і піти на дітей. Крок назад ще далі і почати просто прокат кулі на землі. Настрій руйнується.

Я залишаю роботу наступного дня. Запуск на зупинку, стрибати в мікроавтобус, поселившись в вікно. Зареєструватися Направо мене, бабуся у віці понад сто років впав на два місця одночасно в неперевершеному хламіді. Війна розмальовка вказує хоча б близьке покарання з індіанцями всіх племен одночасно. Але що мені подобається? Я маю на увазі мирно, я не торкаю всіх, банани з улюбленим режимом Depeche знаходяться в вухах, книга Пехова в руках. Повне знімання з усіх, що відбувається, переривається рідкісним підняттям голови - зупинка не пройдена, відведена. А потім є іржаве втручання: ваговий фіст летить в правильному плечі, щоб я опустив книгу. Я підбираю книгу, витягнувши навушник і почуйте:

- Приїжджайте, він буде розумним. Я відкрив книгу і не можу чути! Ви думаєте, що це найкращий? Скажіть мені швидко, який час це!

Я в трохи удару, шукаю на годиннику на руці Бабця.

- Жінка, у вас є годинник. І якщо ви хотіли знати від мене, який час це, ви можете просто акуратно доторкнутися до руки, я відчуваю його. Чому мене вражають?

до Не дай! Я не можу ходити, мій годинник мій, я можу ходити. Ви не отримаєте в молодий сьогодні! Що потрібно для вас - насос більше, насос менше?!

Frankly дивовижна з такої руїни, підняти свою праву руку, дивитися на годинник і сказати час. Бабця, не зупиняється.

до Що ви кладете на праву руку, що летять? Стрижка коротка, волосся червоний, і всі клапки фарбуються на сорочку.

Дудука Барбідокська з мультфільму "Діж для елюстки", червоний-волосатий шкідник з великим рожевим бантом. Футболка була віддана своїм улюбленим словом: «Почервона лисиця потребує червоного клопу. й

Бабця продовжує перелягати на тему зовнішнього вигляду, літературні вподобання, спосіб заправки сучасної молоді. Намагайтеся не звертати увагу, мовчисто покласти книгу в рюкзак і відійти від старого перцю. Людина, що стоїть поруч з ним, дивиться на все це довго, слухає, а потім видає з Сталіністським акцентом, наказавши на сварки жінці:

Комради не болять стріляти. Для профілактики

Так, дорогі, дорогі, літні і глибоко похилого тітка! Ви захворюєте свої судові рішення, випробуєте себе і ваш вічний невдовзі. Кожна людина повинна бути ввічлива до вас, як малюки. Насправді, ви старий корови. Хмарно кричав.
через zadolba.li