777
Різні смішні історії
Я був у 10-му класі, а потім прийшов до військово-полонених. Ми маємо достатню кількість фреаків в районі. Один з них зробив наступне: в офісі медичної дошки, де був манікень з набряком очей (Я не знаю, що вони вийшли з:)). Цей ексцентричний витягнув одну око, вставляв її точно в хуспу, і коли лікар сказав йому, щоб вистояти як "куманець" і розкласти себе, ви знаєте, що він практично випав з його крісла. Він бачив щось, як це: хлопець стоїть перед ним, а з нього гасить певний око. Але це ще половина перемоги – хлопець сказав про велику фразу, після чого кожен лежав 20 хвилин: «Доктор!» І я бачу тебе.
У середині 80-х років в студії «Останкіно» було записом програми «Добра ніч, діти». У той час він прослужив 15 хвилин, тому різні відомі люди – дитячі письменники, артисти, співаки – змогли взяти участь в ньому. Цього разу на переказі запрошували бард Сергій Нікітін. Всі сіли — хто на столі, який під столом — і почався запис. Сергій Яковльевич сказав, що hello to aunt Lina, Pig and Filey, розповів щось, sang a short Children's song. А потім Філ просить:
Що ще ви робите крім пісень?
Я біохімік за фахом і піснями моя пристрасть.
Порося вводить розмову:
до О, як цікаво! Що таке біохіміка?
Біохімія – наука, яка вивчає речовини, з яких виготовляються живі організми. Тут ви, Піггі, що ви зробили?
Зараз загиблий, Наталія Державна, яка розповіла про свині, думав другу і весело відповів:
- Свинячий!
Зйомка відновлюється всього за 15 хвилин.
У одному будинку офіцерів, в радянських часів, заснувала гра від громадянської війни. Рівень ви розумієте - кожен може говорити тільки з суфлером. У ході гри червоного командиру довелося їздити на сцені і дати виступ.
І ось політик вирішив піти на новий рівень мистецтва. Просто отримайте живу конюшину. У правильному місці немає командира, ближче до соліста. Люди мало живуть.
Командир говорить промову, а потім кін кинувся - падає від нього, як і це, і починає лити. Це вже весело. Що це таке? Командир починає стиглий. А потім мова йде про аудиторію, яку він заливає безпосередньо в кабінку соліста!
Але це не все. Рука прилипає з коробки, і починає знімати коня .... так, щоб струмок переходить в оркестр! Тут аудиторія просто ковзала під кріслами.
- Я перейде в лобі, є всі види першокласників, школярів, квітів, кульок і всіляких настоянок. Все просто наборів в benevolent ностальгічний настрій, а потім я бачу плакат, висить біля шафи. Зміст він занурює мене в невеликий удар (щодо фрази): "Чи хочете нові відчуття?" Скажіть не наркотики!
Моя да розповіла мені, що історія. Під час своєї молоді, коли він служив в армії. Разом зі своїм другом він був у підтвердженні, в якому медсестри були молодими дівчатами, і його друг вирішив зробити трохи жарту на одному з них. Він був призначений для клізми. Відразу перед процедурою змащує воду в рот, і коли медсестра розсмоктував клізму, вода прокинулася з рота ... прокачував медсестра ...
Невеликий ранок 1 січня : Гострий напад «птихів» захворювання (запобіжник:). Я можу ледь потрапити до мого білого брата. Цікава дочка (2,5 років) Спостереження процесу тридцять секунд і дає:
- Дад, хто твоїм?
- Я працював на початку 90-х років, як радник в початковому таборі. Я не скажу, що я соромлюся. І був туалет, не особливо примітний, стандартний пансіонат з пансіоном, дошкою з ріжучою точкою, кожен знає це. Але, якщо підійти цей будинок з задньої частини, було люка (для зливного шланга) і, якщо цей люка відкидається, ви можете подивитися всередині і побачити дупи відвідувача на видовище. Як тільки піонери дізналися це, вони відразу приходили до такого жарту - гумка, наповнена піском, була одягнена на довгому палиці і, як тільки відвідувач вирушив всередину, піонери прокинулися до туалету, кинулися люки (рожева, до речі, була крихка), і подрібнили цей розтягається зубцем прямо в дупа сидячи на видовище.
УВАГА! Я впав жертву... Неприпустимо, що під час дефекації ви захопите свої дупи від глибин фортепіано холоду як мертва рука !!! Я майже отримав сірий!
Ми (коунцлери) захопили цей страшний пристрій, але один день, після важкого напою, вирішили грати цей жарт з кимось. Вони приховали в кущах, чекали для відвідувачів і зробили все вище. Виявилося, що дружиною табору. Я ніколи не забуджу, як вибити двері в туалеті, подрібнивши центральну алею, заплутану в нижніх штанах і що на бігу з страхом, 100-колірний тітка кричить вичерпним чином, рубаючи піонерки, які прийшли до WEEK-end.
Коли я був у 1-му році дослідження, ми мали таку тему – Історія держави та права іноземних держав. Учитель став світовим класом. Пасування Стародавнього Єгипту. Пропод розповідає про структуру державних структур.
- Наїб є своєрідним каноральним амідом, в сучасному трактуванні. - (повторно продумано) "На-й-Да" - і як би думка вухо - Вони, мабуть, часто одержують їх ...
Аудиторія
Традиційний «останній дзвінок» – відбій у школах. Дівчата ходять з червоними стрічками "Градуат" по грудях на плечі. Похід на Газель. Молода людина з юним сином сидить на спині (рік 4). Зіткнувшись з ним сидять три юних випускників у повній парафернійлії - білі сорочки, спідниці педофіль набагато вище коліна, луки, стрічки. Дівчата веселі і нервові. Побачити, що хлопець наказав серйозним обличчям до вухо батька і збивав ДУЖЕ голосно, вказавши пальцем у дівчат:
- Дад, Дад! Шукаємо! З повагою! Миттєво рум'яна, хлопчик збиває навіть голосніше сина:
- Легко, легко! Я бачу!!!
-----------