Архімандрит Андрей Конанос: Архімандрит Андрей Конанос, щоб вони неправдиві.

Іноді здається, що ми знаємо саме те, що потрібна інша людина, впевнено оцінюємо його дії і радимо про те, як діяти. У той же час ми знайдемо евангелічні котирування, звертаємось до Святих Отців, давайте приклад особистого досвіду. Але ми завжди вірно? Розуміння. Архімандрит Андрей (Conanos)й

Довірити мене. Віра є чудовим. Тексти пісень, а це означає: Він є живою довірою в Богу, Його сила і мудрість для нас, Його любов для нас - для мене, для вас. Бог любить вас дуже багато.

Архімандрит Андрей (Conanos)

Я скажу вам це, хоча я не хочу сказати такі слова. Якщо хтось ще розповідав вам, що, можливо, занурився більше. Для цієї великої правди не повинно бути виражений грішними губами. Навіть так, правда не перестає бути правдою.

Бог любить вас дуже багато. Тексти пісень, а це означає: Він думає про вас день і ніч. Він знає всі ваші бажання, питання, внутрішнє мислення, знає все про ваших страждань і страждань. Почуй себе в руках Бога. Він піклується про вас.

Ніщо відбувається випадково в житті, все добре. Бог завжди приносить речі до кінця, і ви будете розуміти його, перш ніж ви навіть отримаєте до цього кінця. Ви дізнаєтеся в процесі. План мудрості реалізований у вашому житті крок за кроком, що веде вас до віри, мудрості, щастя і краси, роблячи вашу душу зрілою, міцною і одночасно м'якою.

Багато хто з вас буває, це відповідь на молитву.й Як, ви хочете бути святим, не ви? Як стати святим? Як це? Ноп. І Господь дає нам уроки, якби запитати, «Чи ви хочете стати святим?» Після чого хворіють.

Досягнення з колегою, яка буде сміятися на вас на роботі завтра. Будьте хворі з прибиранням будинку, який сказав вам багато божевільних речей до дня до дня. Чи не хворий і пробачає сусіда, який дратує відсутністю звукоізоляції в будинку, а отже, вона постійно розповідає вам: «Привіт, спокій!» Я не можу слухати тебе! (хоча це одинадцять ранку, і ви маєте право говорити як ви, будь ласка,).

Що ви повинні слухати? Але Господь каже нам, Так, це урок. Урок з щастя, урок про прощення, розуміння та розуміння. Навіть якщо хтось інший не занурився, то виникає питання: як ви відчуваєте себе про людину, яка знеболюється?

Покажіть, що він дійсно неправильний. Але Господь каже вам, що я хочу навчити вас щось інше: добре перенести і лікувати тих, хто невірний і мати складний характер. І покажіть своє серце, не подобайте їх.

Так, ця людина є складною, але ви є складними, а потім кричить, носки і нервові поломки починаються. Занурення вашого сусіда! Про нас Для всіх людей – для себе, ваших дітей, вашої дружини або чоловіка, для мене! І я промовляю тебе і всім.

В цьому світі немає, хто не має поганого життя. Кожен відчуває біль і страждання в певній точці. Не є щасливими сім'ями. Я не знаю всіх, хто живе рожевим.

Ми всі переходимо на різні випробування. Питання про те, чи можна говорити про ці випробування, обговорити їх, шукати проблему в очах без приховування від неї. Якщо ми визнаємо наш страх, наша небезпека, наша невпевненість? Я хворий! Я покинувся, зрадився, боявся майбутнього!

Про це слід проголосувати на молитві Богу. Ви повинні розповісти свого духовного батька про це, який заряджає Ваше духовне життя, а також зраджує свою особисту боротьбу. Це спосіб піти.

Так, Немає особи, яка не проходить через тест, невеликий або великий.й Хоча б я думаю, так. І я не скажу вам, щоб розслабитися і заповнювати ілюзії (хоча деякі релаксації теж корисні – зробити щось не під тиском, але спокійно і спокійно). Це просто життя.

Додайте мені приклад. На мене прийшов молодий чоловік і сказав: Я використовував для диму три пакети сигарети в день, але тепер я тільки дим три. Я намагаюся кинути курити, з Божою допомогою. І сказав йому: "Не зробив." Зберігати! - "Що робити?" - Продовжити! Три сигарети на день

Хтось почув мене і сказав: Що ви говорите? Він повинен зупинити паління в цілому! І я сказав: "Дуже використовується для копчення трьох пакетів на добу." Якщо ви хочете піти, розкажіть його не курити більше.

І це людина дійсно розмовляла йому, а потім він був відхилений, вони зварилися і тепер вони не говорять один одному. І запитав його, "Чому, що ви зробили?" Ви думаєте, що я не можу зупинити його від куріння?

Але головне - боротьба за душу людини. Головне не позбавити людину бажання боротися, не позбавити його ревнощів для Бога. Чи знаєте ви, скільки сигарет в одному пакеті? Я особисто не знаю. Дуже багато. І ви були так сумовані цими трьома сигаретами, навіть якщо є, мабуть, сто три пакети!

І я вирішив бачити, що святі повинні сказати про такі ситуації. Патерік завжди радує мене і дає мені землю для відбиття, перш за все, про себе і його служіння.

Тут я хотів би звернути увагу на Абба Пімен (який, до речі, означає «шеферд»), бо він був реальним вівчарям до людей.

Так прийшла монах до нього за порадами. Абба запитав його:

до Що робити? Що ви робите?

- Я працюю в моїй галузі, я люблю його. Я вирощую, і коли я збираю його, я даю його до бідних, як алм.

- Добре зроблено! Ви добре. Йдемо на, сказав Абба Пімен, який бачив з його духовними очима серця цієї монки (як і багато інших речей).

Але ще один чернець почув його слова і сказав Абба:

- батько, сором'язлива на тебе! Ви не боїтеся Богом? У монахі приїхали до вас за порадами, і ви сказали йому: «Добра робота, яку ви працюєте в полі!» Не радимо! Навпаки ви приймаєте брата з правого шляху!

Абба Пімен завжди занурився у розмові з такими людьми. Його відповідь на ці слова була тиша. Через кілька днів він назвав монаха, який мав власний поле. Також був другий монах, який раніше зробив зауваження. І перед очима Абба Пімен говорить на першу черницю:

- Слухати, Отець! Ви сказали мені кілька днів тому, що ви були на вашому полі?

- Так, батько.

- Я дав вам неправдиві поради. Я думав, що ви розповіли мене про свого брата, який у світі, це його поля. І ви є монахом, ви не повинні мати своє поле і її культивувати. Ви повинні зробити духовну роботу, і що ви не добре для мону. Ви розумієте мене? Будь ласка, не робіть це знову!

Тоді він тихо запитав другий чернець:

- Отець, ти окай? Я вірю? Ви щасливі?

- Звісно! він відповів. Ви давали йому право поради. І що ви сказали йому перед про деякі поля... Але зараз ви сказали, що ви повинні. Він є монком, і він не допускається робити такі речі.

до А потім послухайте, що наш брат буде говорити про це, сказав Абба Пімен і попросив перший чернець:

до Так, батько, що ви думаєте? Стоп працює на полі, прямо?

І поганий чернець сказав,

- Слухати, Отець! Я не можу нічого зробити. Я роблю цю роботу, я люблю його, я не можу залишити її! І я не можу прийняти ваші поради. Я бачу, але я збираюся тримати роботу на полі, але тепер я не знаю, коли я повернувся до вас. Я не відчуваю себе добре.

І пішов він в сумі, розчаровує. Це так само, як крила його відрізали.

І другий монах, який раніше вважав себе великим аскетним і супер-Ортодоксом, сказав:

- Отець, пробачте мене! Я був неправильним, коли я сказав, що я повинен дати цей брат ще одну пораду. Про нас

Абба Пімен відповів йому:

- Брат, що ви сказали мені потім, я можу зробити себе – побачити, щоб навчити, щоб зробити себе великим вчителям, вишивати всіх з словами: «Стоп, що робить це, ви не можете це зробити!» Я знаю, що робота в галузі не є основною для монаха. Але я говорив до цього брата на своїй мові на основі своїх думок і думок. Я «правила» до нього, відштовхуючи його до подальшого подвигу. Що було моє завдання. І більше. Так, цей черник працює виключно в галузі, але пам'ятайте, що він сказав? Я даю всіх моїх зборів до бідних, як благодійність. Це любов його сусід я кладаю на фронті. Що ми зробили зараз? Я відчув його (хоча я сказав йому все це тільки для вашого комфорту), і він пішов в гранат. Він не зупиняє роботу на полі будь-яким чином, але ми приймали радість і спокій, які під час своєї роботи. Не зловживали його.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Без відваги Бога. Зважаючи на те, що вона відвага давати поради.

Абба Пімена не зацікавлена в тому, що інші будуть думати про нього, коли він оцінив монах, благословення його продовжити роботу в полях. Він знав, що молитва за сто годин не за нього. Так, він присвятив своє життя Господі, але ви можете показати свою любов до Його через інші твори, не тільки молитви. Працевлаштування в галузі було чудовою перевагою душі.

Це мистецтво будь-якого Пімена, пастора. Ви вівчарки. Як у вас є діти, студенти, слухачі. Всі, хто керує людьми, які навчаються, допомагаючи, організовувати, підтримувати.

А Абба Пімен говорить, Чи не знаю, що таке суворе духовне життя? Чи не знаю, що akrivia є (від грецької κ ρίβεια - "непристойне значення, сувора точність, ретельність")? Ви думаєте, що я не можу заборонити цей черник себе? ?

Мене, що сталося мені. Чи не я розповіли про те, що куріння було погано для здоров'я, що це був гріх? Звичайно я міг. Але я знав, що я втратив контакт з ним після цього. З цими словами я розчарує, відрізати, і таким чином втратити одну людську душу, яка набагато гірше, ніж куріння.

Що ми всі відсутні? Причина, відкритість, можливість визнати ваші помилки. Це дуже рідкісне, щоб знайти християна, який живе духовним життям протягом багатьох років і визнати, що він неправильний.

Ми звикли до мислення за таким же малюнком і «заморожувати» в наших думках, як готове глиняне судно. глиняні заморозки і не змінюється. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Що я думав. Ви можете змінити свою думку, але за шістдесяти це дуже важко, особливо коли мова йде про духовне життя.

Що говорить Бог? «Мій Віллі – нескінченний океан. Або море. А іноді це море перетворюється в потік, або пар, який потім стає хмарами, з яких дощ заливає, утворюючи бурі потоки і ріки. Ми не будемо фіксувати камінь. Тільки Дівін Любов постійно.

Але як проявляється вона в житті людини? Не існує ніякої відповіді. Господи каже, що Бог зробив для вас. Бог відправляє один до монастиря, інший, щоб проповідувати, і інший, щоб створити сім'ю. Немає ніякої відповіді. Я даю вам одну відповідь і ви даєте мені ще. Не існує відповіді на всі питання.

Ось чому ніхто не в храмі копіюється. Але ми можемо порівняти, оскільки ми маємо набір критеріїв. Які ці критерії? Духовне життя, молитва, любов, ніжність, благородство, правда. В нашому серці ми включаємо все і перемішуємо його. Це особистий результат кожної людини. опублікований

Автор: Архімандрит Андрей (Конанос) Переклад: Єлизавета Терентєва

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.pravmir.ru/redkiy-hristianin-priznaet-chto-byivaet-neprav/