Особливості життя

Я живу в Австрії, навчаю там, в Університеті музики, спеціалізуючись на піаніста. Я працюю в ресторані, граючи фортепіано там ввечері з фоновою музикою під час вечері. Репертуар безкоштовно, від класичної музики до поп.
Головний стан: грати так, щоб люди під час їжі не випадають з рук, а шматочки в горлі не застрягають. І там, на свій розсуд :
Якщо ви хочете, але будьте спокійні і все буде добре. Якщо люди люблять музику, ви можете очікувати кінчика (найзручніший момент вечора). У мене є багато цікавих історій з гостями, я покажу вам два з них.

1,1 км Щось я приходжу до свого «робочого місця». У ресторані на одному столі, який знаходиться поруч з фортепіано, два літні люди сидять: чоловік і, відповідно, дружина. Шукаємо 90 років. Я починаю писати мої ноти, і всі раптово я чую ці дві розмови досить сирого тону:
Вона сказала: «Хто пекло? Він: Так, піаніст. Почати. Вона сказала, О, мій Бог, ми просто не мали достатньо музики. . . . ?
І вони продовжують їсти, стараючись на мене дуже, що я тепер зіпсує свій апетит з кальмарами. Я думав, що ще не було в ресторані, а потім помітливо розповіли, що я не можу грати, поки вони були самотніми.
Вона сказала: «Для цього не потрібно робити без тебе». Ви завжди можете відвідати. Я збираюсь на каву, розповідаючи всі колеги про дивну пару. Кожен сміється. Два сати за годину, а потім зліва. Коли я ходжу до мого фортепіано, я отримую кінчик: 2 євро!
Як ви працюєте! Головне - індивідуальний підхід до кожної людини! Тоді весь ресторан привітав мене: не відіграючи одну ноту, отримайте кінчик не дано всім!

2,2 км На сьогоднішній день, коли ресторан був наповнений відвідувачам. Я відіграв як звичайний. Судденно, стара леді приходить, намагається дати мені 5 євро з словами: "Ви граєте дуже добре, ..." - Я вже щасливий "оцінений талант!", і вона продовжує: "... але ДУЖЕ БУДЬ !!!!" Будь ласка, грайте тихо, це фонова музика!!!! - І це незважаючи на те, що немає ніде спокійніше!
Я не відхилений. Я взяв 5 євро і сказав, що я спробую грати якомога спокійно. Сісти, намагаючись, з усіма моїми... А одна заміжня пара сидить на метр, і вся розмова почувалася, спокійно, і в деяких місцях гучно сміється, думаючи щось.
А потім, через півгодини, людина відокремлює від цього столу (який від мене відмирає від мене) і, як і раніше сміється, приходить до мене, кладе 10 євро на фортепіано і каже: "І для мене, ви можете грати голосніше!" Ми сміхалися довго...
Відвідувач завжди правий. Стара леді була нещастя.