НаталРμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμлалРμлалалРμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμллРμР»РμР»РμР»РμллРμллРμР»РμР»РμллРμллРμллллллллллллллллллллллллллллллллРμР»РμРμлллРμРμлллллллллллРμРμР»

Влітку 2012 р. я їздю мій 8-річний і не знав ніяких неприємностей, заливаючи тільки бензин і миття, але потім жахливе сталося, перехрещені доріжки з моїм старим другом, які поїхали мене на колісниці, після чого я твердо вирішив, що тепер я люблю не десять, але ще.
Починався пошук.
Варто відзначити, що в той час я не мав досвіду інспектування автомобілів і купив буквально третій автомобіль, який я пішов бачити.

Це 1992 BMW, двигун M50B25, 192 сил, ACC.
Необхідні косметичні ремонти, підвісні прес-форми, зміна хвостиків, редизайн сидіння, о, як наївний я був.

Після покупки, я був щасливий довгий час, але не дуже їздив, тому я вирішив поплавати свою леді і взяти її додому від роботи на машині.
Але вікна потіли багато, покриті жирною плівкою, килим став досить вологим, Googled, зрозумів, що, швидше за все, радіатор плити витікають і пішли шукати його.
У процесі оформлення каюти стало цікавим, чому килим був вологим і я вирішив виглядати під ним.

Ахтунг! Я тебе не хочу шукати фотографії.

Першим ловим око був цей зал, він був на центральному тунелі, на місці над серединкою коробки я ще не можу уявити, як він вийшов там.

Передні пасажирські ніжки.

р.

Ніжки Драйвера.

За допомогою зубного відсіку з'являється злив з головного мозку автомобіля, гниття, якщо його ніхто не очищає.

до 1 2 3 4 5+

Середина кабіни.

Я не можу пам'ятати, які ноги.

З'єднання з пороги на правому фронті.

Кріптота!

Здійснивши те, що фольга почала просувати друзів, одна з них порадувала послугу, в якій я використовую для роботи, там я перевернув.
Через кілька тижнів вони називають і сказали, що в процесі пилки порогів вони просто згорнулися з шматками дна і мають маленьку ідею, де її захопити. В результаті підлога була виготовлена з патчів, внутрішніх порогів затирають себе, а зовнішні купили і взяли на них.

Автомобіль чекає своїх порогів.

Через кілька тижнів я отримую цю картину.
Я збираю машину.

І ось ми
Я прийшов в службу без салону, залишивши його в домашніх умовах, відповідно, після приїзду додому я хотів розпочати збір, але мені довелося вирішити проблему з поточним радіатором плити. Після прийняття курсу на види печей на цих машинах я виглядав на шахті і подивився за ціною радіатора. 15 тис. рублів за 2013 рік за шматочок алюмінію, в інших моделях максимальна ціна 8 тис. Я дуже не хочу витрачати стільки грошей на просту плиту без кондиціонера, тому було прийнято рішення купити комплект для переобладнання з кондиціонером:

Паралельно з заміною блоку духової шафи я займалася ремонтом приладу, заміною лампочок в ньому, паяльником контактів, заміною гумок всередині клапанів духової шафи, які зламалися з часом.

Це упакована.

Клапан духовий.

, м. Київ

Ми робимо.

І зібрати з новими гумками.

675234

Крім того, здавалося мені дуже нелогічно, що торпедо сірий і все інше чорне.

Так я купив чорну торпедо і прокинув всі зв'язки в неї.

...

...

Габаритний зображення

Електропроводка готова, після чого приклеюємо регулярну шумоізоляцію, але фото, на жаль, не клеїла.

, Україна

Паралельно з завершенням торпедо я зняв стару плиту і, закінчивши торпедо, вирішив поставити блок кондейної плити.

р.

Я налаштував торпедо, коли я бачив, що промінь дроту.
Варто відзначити, що до того, як я тільки раз змінив свічки вгорі десять, і це був лише майстерність в технічному обслуговуванні автомобіля. Після віджимання моїх яєчок, я продовжив вивчити ремонтні інструкції.

р.

Я теж не забуваю, щоб щастило до залишків старої плити.

Тоді я пішов на антикварний, всі залишилися рудоволосі в салоні і зовні були незрівнянно очищені і протирощені, салон затоплений нахилом.

Дно обробляється гумово-розчинною мастикою (на деякий час), планами були пізніше, щоб змащувати дно мерикою корабля або пуссаль.

...

В той час як все це було сухим, я був очищений килим від 20 років бруду, мій Бог, неприпустимо кількість каналізації.
До.

Херсон

Після.

Вони також очищають приміщення двигуна.

(доб. 22927)

...

Фото всього автомобіля