Гортранс Вайлд.

Привіт, шановний читач! Сьогодні Я розповім про одного з існуючих притулків в нашому регіоні. Як ви вже здогадували, це притулок
Розташована на території ТПП Калінград-Гортранс. Укриття було побудовано в 1982 році, на балансі підприємства, потужністю до 600 осіб.
Підприємство зберігає притулок в належному стані, проходить щорічний, плановий ремонт, обслуговування систем ... але є один великий UT.
37 зображень + текст Джерело
Іншими словами, все в порядку...

1. Сьогодні Калінінград-ГорТранс не є найбільш динамічно розвиваюче підприємство, і це сумно... бо я для тролейбусів!

2,2 км Але сьогодні це не про це, хоча добробут підприємства безпосередньо впливає на стан притулку, що знаходиться під його юрисдикцією.

3. У Вхід вільний. Єдине, що я не розумію, що всередині плану притулку є ще одним числом, No 57.

4. У Добре, нехай зійде і див...

5. Умань Як бачите повне замовлення, чистий, розписаний і готовий до використання.

6. Жнівень Всі системи...

7. Про нас Це те, що я був найбільш вражений. Я думав, що збирався в Інтернеті був підроблений ... але ні... це дійсно є. . .=
Унітази нові.

8. У Вся документація знаходиться на місці. В цілому стан дуже контролюється, проходять всі види перевірок та контроль за Міністерством надзвичайних ситуацій.

9. Навігація

10.

11. Номери не відрізняються інтер'єрною делікатністю. . .=

12. Телефони є прямим рядком з MOE ...

971.0476

13.00 р.

Р

14. На спині є другий вхід / в'їзд ... для подачі і видалення ран.

15.00 р. Система пожежогасіння повністю працює.

16.00 р. Тепер подивіться на серце притулку.

17.00 р. І ось сумний... Покажіть вам трохи секрету. Сьогодні цей притулок не зможе виконати свою пряму функцію.
Однією з причин є те, що системи життєзабезпечення в поганому стані. Тут є прямий приклад, ці фільтри, вони все більше не підходять для використання протягом багатьох років, і їх замінні витрати на кілька мільйонів рублів, підприємство звичайно не має таких грошей для цього, і федеральний бюджет (який орган є випускником) не буде виділяти нічого для цього. Тому цей притулок сьогодні не підходить для виходу з випромінювання та іншої небезпеки.

18 років Все інше в ідеальному порядку. Ой так ... Я заготів, всі труби, які приходять на притулок під землею, також обертається, тому, ні вода, ні дизельне паливо для дизельного палива може бути виведена ззовні.

19.00 р. В іншому випадку компанія робить все в своїй потужності для підтримки притулку в належному стані.

20.

21. Це насправді серце.

_ Новини

22. Система зберігання палива і доставки

23. Система вентиляції даного приміщення

24.

25. Як мій довідник сказав мені, дизель-завод знаходиться в ідеальному порядку, він постійно працює для перевірки ... і коли він працює, аварія коштує так, що це просто неможливо бути в цьому приміщенні.

Габаритний зображення

26. І це не дивно... система є як старий, як mammoth shit ...

р.

27.

р.

28. Нові, сучасні батареї

, доб. 4

29.

30. Більше слів про туалети. Мінімалізм у всьому

31. Я тримаю, щоб уявити 4 людей, які сидять там, і виштовхуючись один одному.

32.

33. Стан притулку нагадує мені дуже багато держави притулку #39.

р.

34. Уявіть 600 людей тут... Бог заподіяти, що це буде коли-небудь корисним!

Р

35.

р.

Всі

36.00 Р Це те, що він виглядає зовні.

Джерело: