Бомби в Києві

Я не знаю.

Під час новорічного перебування в Києві ми змогли відвідати три бомбосховища: на заводі, під готелем і під одним з міністерств України.
Я поговорю про них в наступному пості.
Перший притулок був знайдений у великій майже нефункціональній заводі.
Він був великим, але повністю порожнім.

1,1 км Ми пішли там, як завжди, через аварійний вихід.

2,2 км Всередині були тільки двері. Це іржі.

3. У Так щільно закривається.

4. У І такий величезний, але звичайний

Габаритний зображення

5. Умань Також в цьому притулку ми взяли колективне фото, в якому кожен вийшов гідно, і я — як звичайно.

Р

Друге за те, що було захоплено укриття одного з найвідоміших готелів Києва.
З якоїсь причини вона практично не закидається і не підтримується, але по-своєму це цікаво.

6. Жнівень По-перше, це досить глибоко - або через особливості ландшафту, або через значний підвал над ним.

7. Про нас Пройшов кілька рейсів сходів в ряд.

8. У До тих пір, поки ми нарешті знайшли себе біля такого двогалузевого ущільнення.
Ці дверцята використовуються в будівництві ГС GO в передвоєнних і ранніх післявоєнних роках. У військовій об'єкти (всі види районних / міських центрів), а також в установах (Я особисто бачив їх під парою науково-дослідних інститутів і тут, під Києвом).
Значення поділу дверей в два половинки полягає в тому, що з зовнішнім блокуванням дверної прокладки складно відкрити двері повністю, але тільки верхню половину - тільки на шляху.

р.

9. Навігація Всередині притулку було виявлено затвердження "для виконання" креслення, яке повинно виконати в кількості 300х300 см.
Чи знаєте ви, куди можна побачити в Києві?

р.

10. Другий цікавий пошук у цій притулці був «Міський план N» – такі плани були використані в теоретичних вправах на цивільному захисті.

р.

11. Проте більшість приміщень займалися застарілими вікнами-фурнітурою, залишені після реконструкції в готелі.

12. Фільтр-вентиляційний відсік

13.00 р. Агрегати виробництва в 1959 р.

14. До речі, в деяких приміщеннях світильники перетворюються на

15.00 р. Деякі з них спалювалися до приїзду.

16.00 р. Згідно з правилами, в'їзд до Цивільного кодексу оснащено принаймні двома дверима з тамбурою між ними.
Зовнішні двері мають захисну і герметичну функцію, а її роль не тільки в герметизації, але і при прийомі на вибухову хвилю.
HPA традиційно має більшу товщину або навіть опуклу поверхню.

17.00 р. Ще одним цікавим пошуком є виживання фрагмента картини на тему ліквідації наслідків вибуху

18 років Найцікавішим аспектом цього біженця є спосіб його використання в мирний час.
Продається в сауні.

р.

19.00 р. У кімнатах з листя дерева «платно», якщо я не помилився (наприклад, величезні дерева з лущенням шкіри, листя клену у вигляді листків і фруктів у вигляді кушених кульок)

20. І останній замкнений момент: не всі місця нижнього рівня займають притулки.
Один з частин, відрізаних від неї, використовується як меблевий склад.
З цієї частини, колись був можливість взяти ліфт до готелю (приблизно, звісно, теж)

21. Третя в порядку громадянського суспільства відвідала в Києві, знаходиться під одним з українських міністерств. Ми знайшли цей знак після того, як ми залишили притулок =

22. Ми вирушили через заголовок аварійного виходу, який з якоїсь причини не був закритий.
Галерея АБ нещодавно підірвала ремонти, які зробили стіни сліпо білими, а на підлозі були канати фарб.

23. З’ясувавши наявність тривожної сигналізації передніми дверима, ми отримали всередині притулку через UZS (що передбачає його використання як альтернативний в’їзд, навіть відповідно до технічної документації).
Ми піднялися і знайшли себе в кімнаті з надзвичайно цікавим фільтром.

р.

24. У наступному номері однаковий фільтр можна побачити зсередини.

25. Після того, як в першому тісному приміщенні через УЗС, ми пішли на наступний номер, який був складом газомасок.
Кожен пакет має наліт з прізвищем та ініціалями призначеного користувача.

94580р.

26. Звідки склада привели нас в передпокій з сім-дверами (в т.ч. з одного ми вийшли).
Найближча частина, яка, швидше за все, веде до будівлі.

27. Наступні три дерев'яні двері були захищені запеченою магнітною контактною сигналізацією з нашого боку.
Відповідно, під час перебування в притулку ми діяли з цією тривожною сигналізацією трохи незадоволений, але ефективний.

28. Найпривабливіші були двері далеко від нас, на які, крім двох решетів, також були два сумнівні цілі фольги, також з'єднані.
Це, ймовірно, запобігає розірванню дверей з осями на іншому боці.

р.

29. За перші двері «прості» ми знайшли ключі до інших номерів і склад всіляких речей.

30. Серед інших речей, серед інших речей, були такі чисті порожні журнали.

31. А також ці спеціальні блокноти.

Габаритний зображення

32. Ну і за порожнистими дверима ми чекали деякий розчарування - було тільки фільтр і вентиляційний відсік.

33. Написав схему, як це ілюструє розташування та призначення притулку.

Додано до [mergetime]1329034724[/mergetime]
Про київські притулки
Я можу сказати, що в Києві, як в Москві, так і в будь-якому великому радянському місті, є багато об'єктів цивільного захисту, і вони розташовані всюди: на заводах, під цивільних і військових установах, в двориках і під житловими будівлями, біля залізничних платформ і державних установах.
Звичайно, держава і якість підтримки багатьох з них, швидше за все, залишає бажати кращого - але при необхідності вони зможуть забезпечити деякий притулок і принаймні моральний комфорт громадянам.

Дуже дякую.
Я сподіваюся, що тема цивільного захисту в моєму журналі ще не засвідчує вас.

Додано до [mergetime]1329034808[/mergetime]
Це над. Türkçe, English, Русский, Українська...

Джерело: