Бомби в Києві

Я не знаю.

Під час новорічного перебування в Києві ми змогли відвідати три бомбосховища: на заводі, під готелем і під одним з міністерств України.
Я поговорю про них в наступному пості.
Перший притулок був знайдений у великій майже нефункціональній заводі.
Він був великим, але повністю порожнім.

Бомби в Києві

1,1 км Ми пішли там, як завжди, через аварійний вихід.

Бомби в Києві

2,2 км Всередині були тільки двері. Це іржі.

Бомби в Києві

3. У Так щільно закривається.

Бомби в Києві

4. У І такий величезний, але звичайний

Бомби в Києві Габаритний зображення

5. Умань Також в цьому притулку ми взяли колективне фото, в якому кожен вийшов гідно, і я — як звичайно.

Бомби в Києві Р

Друге за те, що було захоплено укриття одного з найвідоміших готелів Києва.
З якоїсь причини вона практично не закидається і не підтримується, але по-своєму це цікаво.

6. Жнівень По-перше, це досить глибоко - або через особливості ландшафту, або через значний підвал над ним.

Бомби в Києві

7. Про нас Пройшов кілька рейсів сходів в ряд.

Бомби в Києві

8. У До тих пір, поки ми нарешті знайшли себе біля такого двогалузевого ущільнення.
Ці дверцята використовуються в будівництві ГС GO в передвоєнних і ранніх післявоєнних роках. У військовій об'єкти (всі види районних / міських центрів), а також в установах (Я особисто бачив їх під парою науково-дослідних інститутів і тут, під Києвом).
Значення поділу дверей в два половинки полягає в тому, що з зовнішнім блокуванням дверної прокладки складно відкрити двері повністю, але тільки верхню половину - тільки на шляху.

Бомби в Києві р.

9. Навігація Всередині притулку було виявлено затвердження "для виконання" креслення, яке повинно виконати в кількості 300х300 см.
Чи знаєте ви, куди можна побачити в Києві?

Бомби в Києві р.

10. Другий цікавий пошук у цій притулці був «Міський план N» – такі плани були використані в теоретичних вправах на цивільному захисті.

Бомби в Києві р.

11. Проте більшість приміщень займалися застарілими вікнами-фурнітурою, залишені після реконструкції в готелі.

Бомби в Києві

12. Фільтр-вентиляційний відсік

Бомби в Києві

13.00 р. Агрегати виробництва в 1959 р.

Бомби в Києві

14. До речі, в деяких приміщеннях світильники перетворюються на

Бомби в Києві

15.00 р. Деякі з них спалювалися до приїзду.

Бомби в Києві

16.00 р. Згідно з правилами, в'їзд до Цивільного кодексу оснащено принаймні двома дверима з тамбурою між ними.
Зовнішні двері мають захисну і герметичну функцію, а її роль не тільки в герметизації, але і при прийомі на вибухову хвилю.
HPA традиційно має більшу товщину або навіть опуклу поверхню.

Бомби в Києві

17.00 р. Ще одним цікавим пошуком є виживання фрагмента картини на тему ліквідації наслідків вибуху

Бомби в Києві

18 років Найцікавішим аспектом цього біженця є спосіб його використання в мирний час.
Продається в сауні.

Бомби в Києві р.

19.00 р. У кімнатах з листя дерева «платно», якщо я не помилився (наприклад, величезні дерева з лущенням шкіри, листя клену у вигляді листків і фруктів у вигляді кушених кульок)

Бомби в Києві

20. І останній замкнений момент: не всі місця нижнього рівня займають притулки.
Один з частин, відрізаних від неї, використовується як меблевий склад.
З цієї частини, колись був можливість взяти ліфт до готелю (приблизно, звісно, теж)

Бомби в Києві

21. Третя в порядку громадянського суспільства відвідала в Києві, знаходиться під одним з українських міністерств. Ми знайшли цей знак після того, як ми залишили притулок =

Бомби в Києві

22. Ми вирушили через заголовок аварійного виходу, який з якоїсь причини не був закритий.
Галерея АБ нещодавно підірвала ремонти, які зробили стіни сліпо білими, а на підлозі були канати фарб.

Бомби в Києві

23. З’ясувавши наявність тривожної сигналізації передніми дверима, ми отримали всередині притулку через UZS (що передбачає його використання як альтернативний в’їзд, навіть відповідно до технічної документації).
Ми піднялися і знайшли себе в кімнаті з надзвичайно цікавим фільтром.

Бомби в Києві р.

24. У наступному номері однаковий фільтр можна побачити зсередини.

Бомби в Києві

25. Після того, як в першому тісному приміщенні через УЗС, ми пішли на наступний номер, який був складом газомасок.
Кожен пакет має наліт з прізвищем та ініціалями призначеного користувача.

94580р.

26. Звідки склада привели нас в передпокій з сім-дверами (в т.ч. з одного ми вийшли).
Найближча частина, яка, швидше за все, веде до будівлі.

Бомби в Києві

27. Наступні три дерев'яні двері були захищені запеченою магнітною контактною сигналізацією з нашого боку.
Відповідно, під час перебування в притулку ми діяли з цією тривожною сигналізацією трохи незадоволений, але ефективний.

Бомби в Києві

28. Найпривабливіші були двері далеко від нас, на які, крім двох решетів, також були два сумнівні цілі фольги, також з'єднані.
Це, ймовірно, запобігає розірванню дверей з осями на іншому боці.

Бомби в Києві р.

29. За перші двері «прості» ми знайшли ключі до інших номерів і склад всіляких речей.

Бомби в Києві

30. Серед інших речей, серед інших речей, були такі чисті порожні журнали.

Бомби в Києві

31. А також ці спеціальні блокноти.

Бомби в Києві Габаритний зображення

32. Ну і за порожнистими дверима ми чекали деякий розчарування - було тільки фільтр і вентиляційний відсік.

Бомби в Києві

33. Написав схему, як це ілюструє розташування та призначення притулку.

Додано до [mergetime]1329034724[/mergetime]
Про київські притулки
Я можу сказати, що в Києві, як в Москві, так і в будь-якому великому радянському місті, є багато об'єктів цивільного захисту, і вони розташовані всюди: на заводах, під цивільних і військових установах, в двориках і під житловими будівлями, біля залізничних платформ і державних установах.
Звичайно, держава і якість підтримки багатьох з них, швидше за все, залишає бажати кращого - але при необхідності вони зможуть забезпечити деякий притулок і принаймні моральний комфорт громадянам.

Дуже дякую.
Я сподіваюся, що тема цивільного захисту в моєму журналі ще не засвідчує вас.

Додано до [mergetime]1329034808[/mergetime]
Це над. Türkçe, English, Русский, Українська...

Бомби в Києві

Джерело: