Полулюкс

192987.

Цей бомбовий притулок може бути найзручніший і розкішний спосіб, щоб вижити апкаліпсо, передбачений травою. Ron Hubbard виробляє високоякісні, високотехнологічні підземні притулки. Я повинен сказати, в зв'язку з підходом дати очікуваного кінця світу, доходи його бізнесу буквально нестерпним.

1,1 км Це так, щоб говорити, коридор, що веде до вітальні бомбосховища.

2,2 км Ці розкішні укриття, здатні витримувати вибухи, ядерної та хімічної зброї, обладнані ліжками, кухнями, санвузли та навіть камінами. Рон називає їх "відновлення бомбових укриттях" і продає за середньою ціною $75,000.

3. У "Я збираюся до одного з притулок себе 21 грудня, тільки тому що у мене є одна, - говорить Рон. Я продаю притулок до астрофізиків, які вірять, є можливість міцних паток на сонці і величезна кількість випромінювання. Я проведе три дні у притулку, просто у випадку. Якщо у вас є такий притулок, то краще піти туди. Я не думаю, що світ кінець, але ви ніколи не знаєте напевно."

4. У циліндричні ущільнювачі Ron розташовані в діаметрі 3 метрів і довжиною 15 метрів. Вони мають надзвичайні тунелі з капелями, які можна відкрити тільки зсередини, а також ущільнювати номери між входом і вітальнею. Габаритний зображення

5. Умань «Я починав їх, тому що я хотів би взяти біженців, але я не хочу платити $1-2 мільйонів за це». Багато людей купують притулки в найгіршому сценарії справи. Як і люди, які купують пожежний страхування для своїх будинків.»

6. Жнівень «Ми розпочали продаж одного притулку місяця, і ми пішли з продажу одного притулку після президентських виборів. Багато страхів економічної кризи, інші просто хочуть бути безпечними у разі катастрофи. У притулках комп'ютерна система дозволяє спостерігати, що відбувається на поверхні.

7. Про нас «Люди люблять ці притулки. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

8. У Дівчина з водяним насосом до укриття.

9. Навігація Укриття 15-метра опускається до землі.

10. Бомба укриття на боці дороги в Монтебело, Каліфорнія.

Джерело: bigpicture.ru/ ? p=356861