«Знайди успіхів країн соціалістського спільного Програма КПСУ призначає, що імперський табір готує найстрашніші злочини проти людства - світова термоядерна війна, яка може викликати безпрецедентне знищення, знищити всі народи.
народи. ?
Враховуючи загрозу від імперіалістських армій не жарт. Багато притулок різних типів і різної ємності були побудовані по всій країні. Всі вони схожі один одному, але іноді є захисні конструкції, побудовані не за типовим проектом. Я зумів побачити такий нестандартний притулок на оборонному заводі в Москві.
01. Мар Більшість з них в Москві, ніж в інших містах Росії. Знайти їх у столиці досить легко. Але в житлових приміщеннях вони далеко від ідеального стану. Тому краще шукати добре збережені притулки на заводах, поблизу науково-дослідних інститутів та інших державних підприємств, побудованих в роки СРСР.
02. Мар Загальна кількість наявних цивільних оборонних споруд в Москві є державним секретом. І я думаю, що це загадка для силових сил, адже з розпадом СРСР багато притулок були зведені або затоплені. І про їх стан, ймовірно, відомий тільки тим, хто любить проникаючі такі конструкції.
03.03.2014 р. Звичайно, не забудьте, що у випадках війни вони не допоможуть багато. Сучасні бомби і ракети швидко перетворять притулки в масові могили.
3610Р. 4200Р.
04.03.2014 р. Але крім війни існують інші небезпеки - людина-робота. Навіть найстаріші захисні конструкції можуть бути збережені з них, якщо вони мають систему життєзабезпечення.
05. У Тому в теорії кожен повинен знати, куди бігти в разі небезпеки.
06. У Цікаво, скільки людей зараз знають, куди приховати, наприклад, є масивний реліз хлору або аміаку в місті. Я думаю, що більшість тих, хто не працює на заводах або дослідницьких інститутах, крім метро, не знаю інших захисних споруд. Але в минулому школах та бізнесах розповіли про те, як діяти і куди бігти в разі надзвичайної ситуації в місті. Коли я вивчав, крім стандартної заправки газової маски і рекомендую закрити і приховати в складки місцевості в ядерному вибухі, я нічого не поясню. Я сподіваюся, що вони мають більше інформації в даний момент.
08. У. Для використання захисних конструкцій з метою подвійного призначення розпочато в 60-х роках минулого століття. А потім були стандарти, за якими в короткий час притулок привозиться до повної готовності бойових дій. Тепер я сумніваю, що хтось встигає перетворювати миття автомобіля в короткий час в функціональний об'єкт цивільного захисту.
09.03.2015 р. Так, як багато разів жартують про притулок постів, у випадку апкаліпса, тільки блогери будуть вижити.
10. Але повернувшись до притулку у фотографіях. Ця захисна структура була побудована в передвоєнні часи, що додає своїй унікальності. Відхилено зараз.
11. Головною відмінною рисою даного притулку стала наявність нестандартного спуску. Обидва в’їзди виготовляються у вигляді «скляної» спіральної сходи.
12. На додаток до сходів, є також «швидкий» спосіб потрапити всередину дерев'яного стовпа.
13.00 р. Незважаючи на те, що притулок відхилений, він підключений до електропостачання. Ми не можемо переходити на світло.
14. Прийняття для звичайного, для такого роду об'єктів, обладнання, нічого не було.
р.
15.00 р. Але через порожневе всередині дуже незвичайне звучання. В іншому кінці я почула стопи моїх комрад без слухання звучання мого голосу. Він завжди зданий, як хтось надійшло або промовлявся на вас.
16.00 р. Так як притулок невеликий і порожній, ми залишили його і пішли вчитися на заводі, але це ще одна історія.
, Україна
Джерело: saoirse-2010.livejournal.com/29865.html