Ручний укриття (42 фото)

Найчарівнішим є те, що ви ніколи не здогадуєте, що чекає вас за нею двері. Я чекав повного знищення, але мої очікування не зустрілися. Хочу попередити вас, що, ймовірно, не варто шукати занадто чутливі і непристойні серця, але немає нічого особливо страшного там. Знайте, отримайте всередині.

1,1 км У першому номері є фільтрувальна вентиляція. Є такі цікаві книги.

2,2 км Є лопати і прапори.

3. У Номер дуже невеликий і старий, притулок був побудований довго тому, він відчуває себе добре.

4. У Дверцята всередині є дерев'яними або відсутніми. ASDNR - аварійно-рятувальні та інші невідкладні роботи.

5. Умань У одному з номерів є такі експонати. Побачити ці фотографії кілька разів, я чув, що це abomination і disgust, так що це і попередження дається на початку. Легені кролики представлені в трьох варіантах зліва направо: нормаль, уражених хлором, уражених дифосгеном. Звісно, дифосген є отруйною речовиною, яка вперше використовується під час Першої світової війни.

6. Жнівень Гірчичний газ (також відомий як гірчичний газ) - це бойова токсична речовина шкіри і лопуюча дія.

7. «Додати 15 днів після нейтронного потоку. Пальці з нашивкою чорного сухого гагрена. ?

8. У Ще один продукт генія людини, більш токсичний гірчичний газ. Людіт має схожу дію на гірчичний газ на людину.

9. Навігація Бажання людей вбити себе в хворобливі способи просто дивовижне.

10. Шукаючи гасіння, він продовжував інспектувати притулок.

11. На полицях все лежить як експонати музею ГО. Старий телефон.

Р

12. Комплект фільтрів, IPH (індивідуальний антихімічний пакет), кілька AI (перший комплект є індивідуальним).

Р

13.00 р. Природно, в притулку були газомаски.

14. На стіні є практично порожні аптечні шафки.

15.00 р. Плакати.

16. Гермодвер. З стендів поруч з нею виявилося, що місце було перетворено в клас підготовки для ASDNR. У 2009 р. відбулися останні студенти.

17. Класна кімната.

18. Фільтри знову. Я ніколи не бачив такого різноманіття.

19.00 р. Я не схожий на сучасні плакати так як радянські.

20. Старі плакати ще там.

21. Всі лавки мають обов’язки для зберігання речей, вони просто лежать в ГО Шмот.

22. Повідомляємо про те, що і в якій кількості це таке.

23. У ящиках були фільтри, газові маски, флаки і різні одяг.

24.

25. Сонце. Кнот.

26. Що я думаю?

27. Я перейде на себе в штаб-квартирі GO.

28. Номер не використовується.

29. Два сейфи. На будівлі над мною багато робіт.

30. Хто?

31. Техніка старовинне.

32. Ось стовпчик у укриття.

33. На букмекерській лаві були такі знаки.

34. Місце, щоб подарувати щось цінне. Всі сигналізовані до.

35. Сигнал. Більше не працює.

36.00 Р Навушники.

р.

37.

85451 р.

38.

р.

39.00 р.

40. Найгірший збережений номер. На радіостанцію є силовий щит і виходи.

41. Замка має телефонні виходи. Щоб зрозуміти занедбане місце або не вдалося, швидше за все, притулок вже не використовується, а заклад над ним ще живий.

р.

Джерело