1015
Ручний укриття (42 фото)
Найчарівнішим є те, що ви ніколи не здогадуєте, що чекає вас за нею двері. Я чекав повного знищення, але мої очікування не зустрілися. Хочу попередити вас, що, ймовірно, не варто шукати занадто чутливі і непристойні серця, але немає нічого особливо страшного там. Знайте, отримайте всередині.
1,1 км У першому номері є фільтрувальна вентиляція. Є такі цікаві книги.
2,2 км Є лопати і прапори.
3. У Номер дуже невеликий і старий, притулок був побудований довго тому, він відчуває себе добре.
4. У Дверцята всередині є дерев'яними або відсутніми. ASDNR - аварійно-рятувальні та інші невідкладні роботи.
5. Умань У одному з номерів є такі експонати. Побачити ці фотографії кілька разів, я чув, що це abomination і disgust, так що це і попередження дається на початку. Легені кролики представлені в трьох варіантах зліва направо: нормаль, уражених хлором, уражених дифосгеном. Звісно, дифосген є отруйною речовиною, яка вперше використовується під час Першої світової війни.
6. Жнівень Гірчичний газ (також відомий як гірчичний газ) - це бойова токсична речовина шкіри і лопуюча дія.
7. «Додати 15 днів після нейтронного потоку. Пальці з нашивкою чорного сухого гагрена. ?
8. У Ще один продукт генія людини, більш токсичний гірчичний газ. Людіт має схожу дію на гірчичний газ на людину.
9. Навігація Бажання людей вбити себе в хворобливі способи просто дивовижне.
10. Шукаючи гасіння, він продовжував інспектувати притулок.
11. На полицях все лежить як експонати музею ГО. Старий телефон.
Р
12. Комплект фільтрів, IPH (індивідуальний антихімічний пакет), кілька AI (перший комплект є індивідуальним).
Р
13.00 р. Природно, в притулку були газомаски.
14. На стіні є практично порожні аптечні шафки.
15.00 р. Плакати.
16. Гермодвер. З стендів поруч з нею виявилося, що місце було перетворено в клас підготовки для ASDNR. У 2009 р. відбулися останні студенти.
17. Класна кімната.
18. Фільтри знову. Я ніколи не бачив такого різноманіття.
19.00 р. Я не схожий на сучасні плакати так як радянські.
20. Старі плакати ще там.
21. Всі лавки мають обов’язки для зберігання речей, вони просто лежать в ГО Шмот.
22. Повідомляємо про те, що і в якій кількості це таке.
23. У ящиках були фільтри, газові маски, флаки і різні одяг.
24.
25. Сонце. Кнот.
26. Що я думаю?
27. Я перейде на себе в штаб-квартирі GO.
28. Номер не використовується.
29. Два сейфи. На будівлі над мною багато робіт.
30. Хто?
31. Техніка старовинне.
32. Ось стовпчик у укриття.
33. На букмекерській лаві були такі знаки.
34. Місце, щоб подарувати щось цінне. Всі сигналізовані до.
35. Сигнал. Більше не працює.
36.00 Р Навушники.
р.
37.
85451 р.
38.
р.
39.00 р.
40. Найгірший збережений номер. На радіостанцію є силовий щит і виходи.
41. Замка має телефонні виходи. Щоб зрозуміти занедбане місце або не вдалося, швидше за все, притулок вже не використовується, а заклад над ним ще живий.
р.
Джерело
1,1 км У першому номері є фільтрувальна вентиляція. Є такі цікаві книги.
2,2 км Є лопати і прапори.
3. У Номер дуже невеликий і старий, притулок був побудований довго тому, він відчуває себе добре.
4. У Дверцята всередині є дерев'яними або відсутніми. ASDNR - аварійно-рятувальні та інші невідкладні роботи.
5. Умань У одному з номерів є такі експонати. Побачити ці фотографії кілька разів, я чув, що це abomination і disgust, так що це і попередження дається на початку. Легені кролики представлені в трьох варіантах зліва направо: нормаль, уражених хлором, уражених дифосгеном. Звісно, дифосген є отруйною речовиною, яка вперше використовується під час Першої світової війни.
6. Жнівень Гірчичний газ (також відомий як гірчичний газ) - це бойова токсична речовина шкіри і лопуюча дія.
7. «Додати 15 днів після нейтронного потоку. Пальці з нашивкою чорного сухого гагрена. ?
8. У Ще один продукт генія людини, більш токсичний гірчичний газ. Людіт має схожу дію на гірчичний газ на людину.
9. Навігація Бажання людей вбити себе в хворобливі способи просто дивовижне.
10. Шукаючи гасіння, він продовжував інспектувати притулок.
11. На полицях все лежить як експонати музею ГО. Старий телефон.
Р
12. Комплект фільтрів, IPH (індивідуальний антихімічний пакет), кілька AI (перший комплект є індивідуальним).
Р
13.00 р. Природно, в притулку були газомаски.
14. На стіні є практично порожні аптечні шафки.
15.00 р. Плакати.
16. Гермодвер. З стендів поруч з нею виявилося, що місце було перетворено в клас підготовки для ASDNR. У 2009 р. відбулися останні студенти.
17. Класна кімната.
18. Фільтри знову. Я ніколи не бачив такого різноманіття.
19.00 р. Я не схожий на сучасні плакати так як радянські.
20. Старі плакати ще там.
21. Всі лавки мають обов’язки для зберігання речей, вони просто лежать в ГО Шмот.
22. Повідомляємо про те, що і в якій кількості це таке.
23. У ящиках були фільтри, газові маски, флаки і різні одяг.
24.
25. Сонце. Кнот.
26. Що я думаю?
27. Я перейде на себе в штаб-квартирі GO.
28. Номер не використовується.
29. Два сейфи. На будівлі над мною багато робіт.
30. Хто?
31. Техніка старовинне.
32. Ось стовпчик у укриття.
33. На букмекерській лаві були такі знаки.
34. Місце, щоб подарувати щось цінне. Всі сигналізовані до.
35. Сигнал. Більше не працює.
36.00 Р Навушники.
р.
37.
85451 р.
38.
р.
39.00 р.
40. Найгірший збережений номер. На радіостанцію є силовий щит і виходи.
41. Замка має телефонні виходи. Щоб зрозуміти занедбане місце або не вдалося, швидше за все, притулок вже не використовується, а заклад над ним ще живий.
р.
Джерело