Керівництво Shelter

Сталькер фотозвіт від Saoirse-2010:

Найчарівніша річ про притулок полягає в тому, що ви ніколи не вгадаєте, що чекає вас за нею двері. Я чекав повного знищення, але мої очікування не були виправдані. Хочу попередити вас, що, ймовірно, не варто шукати занадто чутливі і непристойні серця, але немає нічого особливо страшного там. Знайте, отримайте всередині.
Під катоком 41 фото

1,1 км У першому номері є фільтрувальна вентиляція. Є такі цікаві книги.

2,2 км Є лопати і прапори.

3. У Приміщення дуже мало і старий, притулок був побудований довго тому, він відчуває себе добре.

4. У Дверцята всередині є дерев'яними або відсутніми. ASDNR - аварійно-рятувальні та інші невідкладні роботи.

5. Умань У одному з номерів є такі експонати. Побачити ці фотографії кілька разів, я чув, що це abomination і disgust, так що це і попередження дається на початку. Легені кролики представлені в трьох варіантах зліва направо: нормально, уражених хлором, уражених дифосгеном. Звісно, дифосген є отруйною речовиною, яка вперше використовується під час Першої світової війни.

6. Жнівень Гірчичний газ (також відомий як гірчичний газ) - це бойова токсична речовина шкіри і лопуюча дія.

р.

7. Про нас «Арм 15 днів після нейтронного потоку. Пальці з патчем чорної сухої ромашки. ?

8. У Ще один продукт генія людини, більш токсичний гірчичний газ. Людіт має схожу дію на гірчичний газ на людину.

р.

9. Навігація Бажання людей вбити себе в хворобливі способи просто дивовижне.

10. Шукаючи гасіння, він продовжував перевіряти притулок.

11. На полицях все лягає як експонати музею ГО. Старий телефон.

12. Комплект фільтрів, IPH (індивідуальний антихімічний пакет), кілька AI (перший комплект є індивідуальним).

13.00 р. Природно, в притулку були газомаски.

р.

14. На стіні є практично порожні аптечні шафки.

15.00 р. Плакати.

16. Гермодвер. З стендів поруч з нею, виявилося, що місце було перетворено в клас підготовки для ASDNR. У 2009 р. відбулися останні студенти.

17. Класна кімната.

Р

18. Фільтри знову. Я ніколи не бачив такого різноманіття.

р.

19.00 р. Я не схожий на сучасні плакати так як радянські.

до 1 2 3 4 5+

20. Старі плакати ще там.

Р

21. Всі лавки мають обов'язки для зберігання речей, вони просто лежать в ГО Шмот.

22. Повідомляємо про те, що і в якій кількості це таке.

23. У ящиках були фільтри, газові маски, флаки і різні одяг.

24.

25. Сонце. Кнот.

26. Що я думаю?

р.

27. Я перейде на себе в штаб-квартирі GO.

28. Приміщення чітко не використовується.

29. Два сейфи. Вони повні з паперовими роботами, що стосуються будівлі над мною.

3250Р. 3700Р.

30. Хто, або що це НЕПР?

31. Техніка старовинне.

р.

32. Ось стовпчик у притулку.

33. На букмекерській лаві були такі знаки.

34. Місце, щоб подарувати щось цінне. Все було сигналовано перед.

35. Сигнал. Більше не працює.

36.00 Р Навушники.

37.

38.

39.00 р.

40. Найгірший збережений номер. На радіостанцію є силовий щит і виходи.

р.

41. Замка має телефонні виходи. Щоб зрозуміти занедбане місце або не вдалося, швидше за все, притулок вже не використовується, а заклад над ним ще живий.

Джерело: