Кіт вівторка герой

Не страшно, ніж звірний кіт!

Це сталося на висоті сеансу, на ніч 16 червня, перед руками не доходилось писати, це як це було. Перша година вівторок... Робота над приготуванням «бомба» для фізики була успішно завершена, звичайно, тільки сигарета, склянка пива (не довше підійде) і перенесення на горизонтальне положення всієї маси тіла. Я вирішив відключити спліт і спати в повній єдності з природою.
до Так, звичайно, подумав улюблену кішку Mila, я, кажуть, не менше свіжого повітря, на балконі буде дихати. Повернувшись до тіла до прямої позиції і зробивши перекладацькі рухи ногами, відкривши балкон, випустили кішку, яка з щасливим зовнішнім виглядом, миттєво сісти на відкритому вікні.
кішка смарт, я на її користь, знав, хто ставити на, краще, ніж мене, її улюблене веало, ніхто не буде вибрати, не буде купувати. Отже, ніч, другий поверх, москітна сітка дозволяє тільки прохолодно нічне повітря, розщеплення вимкнено, тіло знову вирівнюється горизонтом лінії ...
Неспроможність вводити в дивовижний світ снів був миттєво подолати і мозок, душивши мене з мільярдами нейронів вдячності, об'єднавши навколишні фантастичні пейзажі. Як я пізніше дізнався, вимірюючи час безперервної роботи з банальним годинником, мозок насолоджується магічною екстраваганзією кольорів і почуттів, не на довгий час, тільки протягом години.
Все це ідилл, гармонія решти душі і тіла, був грубо перериваний, подрібнений, розтоплений ударами тривожної сигналізації.
За словами історії своєї коханої дружини, такі почуття переживають людину, яка збивається з підземних коливань грунту, у спільних людей-земелля, вона, яка раніше мешкала в сейсмічно-проневих районах, багаторазово мала відчути їх на себе.
Я думаю, що це зрозуміло, що і як...
Щоб бути чесною, я не розумію, що спочатку реагував в той момент, чи був мозок або прихована весна небезпеки. Він був мої ноги, які б'ють, рясно, з моїми передніми лапами, мій улюблений кіт, хутро на кінці, очі-дві спалахи пекти, ссанимі, переплітаються з болем, підніме навіть мертвий.
Отже, дрочіння тіла з ліжка, стрибнув на відкритий балкон, чому саме там, себе, ще не можна зрозуміти, очевидно, відчуття кішок були чарівно передані до мене. Очі ще не пробуджуються, але пристосовані до темного, миттєво зосередилися на злипанні силуету людини в віконному отворі, розмір віконного клапана 750х1550 дозволяв йому підходити практично повністю в ньому.
Шок? Ні, немає удару. Груша? Ні, я не маю часу, щоб дійсно прокинувся, перебуваючи через всілякі почуття пізніше, я розумів інстинкт самозбереження, це старовинне почуття, ніякі переваги сучасної цивілізації можуть стирати її, це незворотно і тільки з останнього дихання може залишити тіло людини або іншої істоти.
У моїй голові, за розщеплення другий, миготували неймовірну масу варіантів розвитку подій, оперативної пам'яті будь-яких надкомп'ютерних нервово-копчених димів, основну ідею, що в спальні спить мирно кохану дружину, просто кинув мозок. На місці інстинкту самозбереження надійшло неймовірний гнів, мета була визначена-Дестрой!
Один стрибок перехопити три метри балконного простору, будучи на сітці, бачив ще одну фігуру сходження на візор балкона. Я дуже винна до тих, хто почав витерти після того, як ніч, до батьків дітей, які кинулися в страхі і висихають в реберцях, навіть підлокітник поросят, що спить поруч на карате, заспокійливих з цього нелюдського роя я видав. Цей роум, спрямований на сходження особи незапрошеного гостя, буквально зрив його з балкона, слідуючи другим тілом, літаючи чотири метрів, висаджуючи один на голові іншого на п'яту точку, обидва з них розкочуються біля.
Ця швидкість руху я не бачив навіть на Олімпійських іграх, але це океї, я бачив, як підбори запалені - ці геки були в поїздках, так, в звичайних пляжних яснах, звичайно ж в фліппінах буде веселіше, але на балконі в такому взутті - важко. Коли бігуни зникли навколо кута будинку, я бачив мій кіт, вона стояла поруч з мене в цьому положенні, я не забуваю, я снижку, вона мала реальну границю предатора, сині іскри покрили вовну, тобто Міла тримала захист квартири з її власником, добре, що це те, що...
У кішки, яка ніч більше не сховав, сіла, оповіщуючи вуха біля дверей до балкона, і зізнатися, я не був до сну, але з насолодою відірвав пиво, дивився деякі пристрасті на телевізорі і вранці знизився дупа. З тих пір, як тільки вона стрибає на балконі, відразу ж до вікна, щоб перевірити навколишнє середовище, спостерігати, що там, і не потрібно собак!
Найнеприємніша річ про цю історію полягає в тому, що вранці моя дружина повинна розповісти мені все, oh, bli-i-n, ви знаєте, але ввечері героїчні захисники отримали: Хороша порція деяких фантазійних Шеба (назвіть шматок для смертності і це все) і мене, благородна вечеря, щедра порція любові і...

Сам балкон

Якщо ми білими і білими

- Де бабуся?
- Я за неї!

Джерело: